בנות משהו מוזר! מ-א-ו-ד!

danirit1

New member
בנות משהו מוזר! מ-א-ו-ד!

אז ככה, יש איזה אתר של מילים לשירים של כל הלהקות והזמרים אז אני נכנסת אני מכירה אותו כבר איזה שנה וכמובן יש שם מילים לשירים של מקפליי וזה..אז תמיד היה שם שיר בשם "NO WORRIES" ואני הלכתי לאימיול וחיפשתי ת'שיר ולא היה שיר...נכנסתי ניום לפורום הרשמי של מקפליי סתם ככה, וראיתי הודעה שכתוב בה NO WORRIES נכנסתי והיה שם קישור: http://www.woolworths.co.uk/wwstore/product.jhtml?op=details&product=50466522 קישור ל-30 שניות מהשיר, נכנסתי ונכנסתי לאתר של המילים לשירים והמילים היו נכונות! (שיר יפה דרך אגב) ושמעתי שהם עומדים להוציא את זה ב-15 לאוגוסט באחד הסינגלים של אל בי אוקיי....מוזר לא?
עוד דבר! היום בבוקר בערך ב-7 הייתה תוכנית בוקר שלונדון ומקפליי התארחו בה. הם עשו הופעה שבה הם זייפו, הארי נראה נורא, דני נראה נורא והכל היה מוזר מאוד... כל הפורום הרשמי מדבר על כך שדני והארי מסוממים..הסרטון אמור לעלות בקרוב לאינטרנט אם יהיו חדשות בנושא אני ישמח לשמוע תגובות ואני אעדכן אותכם!!! ומצטערת הייתי חייבת לפתוח הודעה חדשה כי בקושי שמים עליי בנצל"שים!

Hip Hop star

New member
הקטע...

הרגע ראיתי אותו..וסתם הגזימו..עכשיו הבנתי מה הבעיה עם הארי..חכי לקטע שהוא מנגן בתופים,ואז תביני...חחח...דני"ה..הה..ההיתי בקולג'!"...
GMTV אני עדיין לא מבינה מה הקטע של החבר'ה בפורום...אבל לא ראיתי את ההופעה,רק 6את הראיון...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הוא מתנהג כ"כ מצחיק שם [הארי]! לא הפסקתי לצחוק
!

DesertRose7

New member
זה לא כ-ז-ה מוזר..

בקשר לNO WORRIES (איילין זה מה שנתתי לך) זה שיר שנכתב כבר לפני האלבום הראשון (ממש מזמן) אבל אף פעם לא הוקלט משום מה הבנים החליטו להוציא אותו כ-B-SIDE לCD1 של הסינגל I'LL BE OK לי אישית הלינק לא עבד ואמרו שיש שם גם את NOTHING שהוא אחד מה-B-SIDES של CD2 אוקיי בקשר לתוכנית של היום בבוקר. לא ראיתי עדין את ההופעה אבל ראיתצי שני קליפים מהתוכנית עצמה.. בנתיים שום דבר חשוד. וחוץ מזה ממתי מאמינים לבנות בפורום הרשמי?! הן אוהבות לדבר ולהמציא דברים עליהם.. בשביל הכיף, זה לא דבר רע!

PunK RocK 1o1

New member
כן

אני זוכרת.. גם לי זה לא עובד.. איי שחר את וכל המושגים האלו.. לא הבנתי כלום!

DesertRose7

New member
אבל השאר לא היו קשורים!

את בלבלת את כל מה שאמרתי לך ביחד.. הפליירים והCOLLECTOR BOX לא קשורים ללינד הזה

danirit1

New member
איזה קליפים ראית?

ראית קליפים מהתוכנית? גם אני רוצההההההההה מאיפה? איך?

DesertRose7

New member
הפורום של יערה

http://s6.invisionfree.com/McFly_Busted_Media/index.php תרשמי .. תכתבי.. ואם את רוצה את יכולה גם להוריד

PunK RocK 1o1

New member
אוקיי

ראיתי את ההופעה.. אוקיי דבר ראשון הארי נראה מעולה
ובכלל בהופעה הוא היה כ"כ מצחיק!!

DesertRose7

New member
ראיתי עכשיו את ההופעה..

גדול! הארי קורע שם.. ואם תשימי לב הוא עושה את השטויות האלה רק כשהוא שם לב שמצלמים אותו.. אז הסירי חששות מליבך.. אוי הארי

M c F l y

New member
השיר הזה

גמאני לא הבנתי מאיפה הוא צץ.. אמרו לי מקפליי האמריקאית או משהו שגם את זה אנלא מבינה =\

danirit1

New member
אוי אוי אוייייייייייייי../images/Emo4.gif

איזה סרטים האכלתי את עצמי אני? אלה הכניסה אותי לסרטי אימה פיייי עכשיו ראיתי את ההופעה קודם כל ממש שמתי לב ואני חייבת להגיד טומי נראה מעולה ורואים שהוא שר מהלב חח באמת שר ממש טוב ומתאמץ ויוצא לו באמת הכי יפה שיש והארי קצת מוזר וחמוד דווקא הייתי מבינה ולא חושדת בכלל אבל פשוט בהופעה בפפסי של אל בי אוקיי הוא היה עם פרצוף תחת באמת לא הוציא חיוך אחד מוזר...ופה..אף פעם לא ראיתי אותו ככה ממש שמח וזה נורא חמוד אבל מוזר..טוב אולי באמת דבר שיכול להיות, הוא קיבל ידיעה משמחת (מאוד מאוד) ואתם יודעים, אתם נעשים נשמות טובות ומחייכים/משתגעים בכל מקום אם אתם מודעים למשהו מעולה אז נקווה שזאת הסיבה! ומה רצו מדני מה העלילו עליו? הוא נראה מ-ע-ו-ל-ה! איזה מאמי הוא בסדר גמור חח זה הגיע גם לדאגי אפילו העניין עם הסמים..אולי טום? חחח את הראיון עוד לא ראיתי אבל...נראה לי שהוא יהיה בסדר
אני סומכת על מקפליי

danirit1

New member
בנות נצל"ששששששששש

למישהי יש את השיר BALLAD OF PAUL K בגירסה מלאה? אני פשוט שרופה בדם על השיר הזה או NO WORRIES בגירסה מלאה????? אני חייבת את השיר הזה את שניהם בעצם שמעתי קצת מהשירים וחשבתי שאני מתה ולכמה בנות יש את השירים האלה בגירסה מלאה אני יודעת בבקשה אני מתחננת מי שיש לה שתעשה לי קישור או משהו בבקשה בבקשה פליזזזזזז !!!

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif תזכורת

אסור לשים פה לינקים לשירים מתוך הדיסקים

danirit1

New member
שירנוש יש לך אייסי????!!

מותר לשים פה מספרי אייסי? משהו??

למעלה