בנות משהו עצוב אולי תוכלו ליעץ לבחו

רחלילי

New member
בנות משהו עצוב אולי תוכלו ליעץ לבחו

לבחורה? משהו שקראתי בפורום חיות מחמד על מישהי שמתכוונת למסור את כלבתה האהובה בגלל ש... אולי תוכלו לעזור לה?

אתי@

New member
../images/Emo10.gif וואו איזה סיפור עצוב ../images/Emo5.gif

אבל אני מצטערת שאני צריכה להצטרף לאלה שחושבים שזה לא נושא לפורום חיות מחמד אלא לפורום זוגיות
אני חוששת שלא הכלבה היא הבעיה כאן...
(וזו עוד הוכחה לזה שחייבים לגור ביחד לפני החתונה...)

shelycat

New member
לא נעים אבל.......

סיפור לא נעים אמנם אבל....... נכון מסכנה הכלבה וכל יתר הדברים אבל נראה לי שאוהבי בעלי החיים הללו לקחו את זה כמה צעדים רחוק מידי, כל חיי היו לי כלבים (ועוד כמה בע"ח), פעמיים ננשכתי ע"י כלבים בצורה רצינית מאוד שהובילה לתפרים וצלקות גדולות שיש לי עד היום (ללא התגרות כמובן), ובכל זאת קורה..... אני לא חושבת שבהכרח הבעל אשם בעיניין ראיתי כבר כלבים (שתקפו אפילו) שפשוט מתנהגים למופת לבעלים שלהם אבל ברגע שנכנס אדם חדש ללהקה בדמות בן זוג רציני של הבעלים שלו הם הפכו עויינים אליו כיוון שתפס את המקום שהוא ראה כשלו. נכון לא לכולם יש גישה לבע"ח ולא כולם אוהבים אותם אבל לטעמי ההתקפה על בעלה של אותה בחורה היתה מיותרת (ע"י חברי הפורום ההוא). האשמה בהסלמה היא קודם כל של אותה בחורה שלא הבהירה לכלבתה את חוקי המשחק החדשים מרגע שנכנס גורם נוסף למשוואה. וחוץ מזה עם כל הכבוד כלב הוא לא ילד ובדיוק כמו שאנחנו לא מתאהבים אינסטנט בילדים של אחרים כך גם לא מתאהבים בכלבים ובבע"ח אחרים רק כי בן הזוג שלך כרוך אחריהם. אז נכון שהבעל הפגין סלידה עזה מהכלבה ואף נהג באלימות מסויימת אבל בדיוק כמו שהכלבה חשה שהוא נכנס לטריטוריה שלה והגנה על עצמה כך גם הוא מרגיש חסר אונים שתוקפים אותו בביתו וגם אישתו מפגינה יותר סימפטיה כלפי הכלבה מאשר אליו ובנוסף גם מפנה כלפיו אצבע מאשימה.

kisses

New member
לא ניראה לי שזה המקרה פה

לא מדובר פה ברוטויילר, ניראה שמדובר בכלבה קטנטונת ולי לפי הסיפור ניראה שלנעל מיד לאחר הנישואים היה נימאס מהכלבה וזהו שהתגרה בה. יש פה מקרה של שונא בעלי חיים ולדעתי כדאי שהיא תמסור אותה מהר.

kisses

New member
אישית הייתי זורקת את הבעל

פשוט מגעיל ומזעזע הייתי לוקחת אותה בחיי עם לא הייתי גרה בחול

נופר30

New member
תראו בנות

לא כל כלב שתוקף תוקף ללא סיבה אבל גם עם סיבה הם לא תוקפים הרבה ישנם אנשים שונים עם שיטות אילוף שונות לי נראה שהבנאדם פשוט מפחד מכלבים ולא יודע להתמודד איתם ( אתן מכירות את האמהות האלו שתמיד אומרות אל תלכו לשם הכלב ינשך אתכם ? ואז הילד מפחד ללא סיבה?) היא מריחה את הפחד ותוקפת הוא מחזיר מכות מפחד ומפאניקה לדעתי הם צריכים פשוט לדבר עם מומחה התנהגות לכלבים ( יש כזה) וזה יפתור את הבעיה לדוגמא הכלבה הבוגרת שלנו ששלומי הביא אותה מבית שילדים התעללות בה וכל פעם כשהיא ראתה ילד היא חשפה שיניים רק היום אחרי שנתיים שהיא איתנו והרבה עבודה ( אנחנו תמיד צוחקים שהיא הילדה מהנישואים הקודמים והכלב הוא ילד משותף ) היא רגועה על יד ילדים . המקרה הרבה יותר סבוך ממה שאנחנו יכולות לתאר

dorlim

New member
כמו שכבר אמרו פה

נראה שיש בעיה בין בני הזוג ולא רק עם הכלבה וחשוב שהם ינסו לפתור את הבעיות בינהם. לי נראה שהייתי מוסרת את הכלבה, עם כל הצער והכאב שבדבר - לא כל אחד ולא בכל תנאי אפשר לגדל בע"ח ואני כבר לא יודעת מי יותר אומלל הוא, היא או הכלבה... נראה לי שנופר צודקת ושהכלבה תוקפנית כלפיו בגלל הפחד שלה ממנו ושהוא תוקפן כלפיה גם כן מפחד... אגב, כשהייתי ילדה לחברה טובה שלי היה כלב שנאוצר שחור ענק, שפחדתי ממנו פחד מוות (הכלב היחידי בחיים שפחדתי מפניו) וכתוצאה מכך כשהייתי מגיעה אליה היו נועלים אותו בחדר אחר והתפתחה בינינו שנאה הדדית. יום אחד, אחיה הגדול שכח שאני אצלהם ופתח את הדלת והכלב רץ אלי בריצת אמוק והתנפל עלי תוך כדי קפיצות ונביחות ורק למזלי הרב זה היה ללא נשיכות!!!!

fila

New member
נורא קשה לי להגיב לסיפור הזה

אני נקרעת בין האהבה שלי לבעלי חיים והרצון להגן עליהם ולתת להם ...לבין הרצון והצורך לשמור על הזוגיות שגם היא חשובה בעיני... אני לא יכולה לייעץ אני חושבת שזה יהיה עצוב למסור את הכלבה המסכנה ויהיה ממש חבל לפרק את הנישואים.... אני בהחלט יכולה להבין את הפחד של הבעל מהכלבה , גם עכבישים קטנים ולא מזיקים שהעין האנושית בקושי רואה מפחידים אותי וגורמים לי לאי נוחות בלשון המעטה... אז אני מניחה שעל אחת וכמה כלב... אבל אני מתנגדת בתוקף לכל צורה של התעללות הן בהפחדה והן באלימות... כבר אמרתי מההתחלה שאני לא יכולה לייעץ.

למעלה