אוח.. אוח..
מבשלים במים עם מלח: 1 תפוח אדמה בקליפתו רחוץ, 1 בטטה בקליפתה רחוצה, 1 דלעת ערמונים חצויה ומנוקה (אפשר את הדלעת לבשל בסיר אחר אם מפריע אסטטית)
מסננים, קולפים, מועכים. מוסיפים:2 ביצים, 3 כפות קמח, מלח ופלפל. מי שאוהב יכול להוסיף קינמון. מערבבים היטב, ואז מוסיפים חלב או מיים או יוגורט עד שהעיסה נעשית נוחה למזיגה.
מטגנים בשני הצדדים והופ! לצלחת שרופדה במגבת נייר.
זה לא מחזיק הרבה זמן מעמד על הצלחת. ממש לא כדאי להכין.