בנות-סקר קטן :)

בנות-סקר קטן :)

איך אתן מאחסנות את הלקים שלכן? איפה אתן שמות אותם? האם אתן מסדרות אותם בצורה מסויימת? (צבעים,חברה,גודל?) תנו טיפים לאחסון החמדמדים (;

mikey mouse1

New member
אני מאחסנת אותם בקופסא

עד לא מזמן הייתי מסדרת את הלקים שלי על הטואלט-שידה לפי צבעים-לדוגמא כל הורודים היו בשורה אחת,וכל האדומים היו בשורה שנייה וכדו'. עד שלא יכולתי לראות אותם מסודרים כמו חיילים,זה היה יותר מידי פרפקט בשבילי,אז החלטתי לשים אותם בקופסא חומה שקיבלתי מתנה מסבון של פעם,אז החלטתי שחבל שהיא סתם תשב בחדר ללא שימוש..אז החלטתי לשים שם את הלקים שלי
ואני נורא מרוצה..כל פעם שבא לי למרוח לק אני פותחת את הקופסא ובוחרת.

סקרמנטה

New member
עד עכשיו בשורות על מדף רחב ליד המחשב

אבל נמאס לי שהם ככה! למרות שנורא נורא נעים לי להביט בהם מדי פעם ;) הגיע הזמן לגיוון... אז הסקר הזה הגיע בזמן :) בכל אופן, חשבתי על סלסלאות שיהיה אפשר להרים אותן ולבחור לק באצבעות ולא רק בעיניים.

Yosh Yosh

New member
על השידה

בעיקר כי אין לי יותר מדי, אולי כשהאוסף ייגדל אעביר אותו לכלי אחסון אחר.

פנרה

New member
סוף סוף יש לי תשובה טובה!

סוף סוף מצאתי פיתרון לבעיה הזו. בהתחלה סתם הייתי שמה אותם על מדף, אבל עם הזמן האוסף גדל וכיום יש לי בערך 130-140 לקים. מן הסתם הייתי צריכה לפלוש לעוד מדף, אבל זה לא היה הפתרון האידיאלי מאחר והיו לי עוד דברים לשים שם. בכל אופן, בדיוק שבוע שעבר אני והבחור היינו בטרגט וחיפשנו פתרון (עכשיו זה הזמן למצוא פתרונות איחסון מאחר ויש כל מיני דברים יצירתיים לקראת תחילת השנה בקולג'ים). הסתובבתי שם עם לק של אופיאי שלקחתי כשנכנסנו בשביל להיות בטוחה שהגובה יספיק והתחלנו לנסות למצוא מגירות שיכנסו במדף שעליו הלקים שהו בהתחלה. מצאנו איזה משהו, למרות שלא הייתי ממש מרוצה לקחתי מאחר ולא הייתה שום ברירה אחרת. הסתובבתי ומעבר לפינה פתאום ראיתי חבילה של 5 קופסאות גבוהות וגדולות, בעלות מכסה נוח והכל היה ב 5 דולר. כל האוסף שלי נכנס ב 2 וחצי קופסאות. בקופסה הרביעית שמתי את כל הכלים- מספריים, פצירות, באף, אורנג' סטיק וכו'. ערמתי אותן אחת על השניה וזהו. בתוך הקופסאות עשיתי חלוקה לפי חברה כך שאני יודעת לאיזה קופסה לפנות. מאד נוח לי עכשיו ואני מאד מרוצה. אפילו יש לי קופסא אקסטרה בשביל לגדול:)

רחלי ג

New member
האיחסון אצלי,

אני מאחסנת בסלסלות. התחלתי מהסלסלות של הפטריות הירוקות,לפי חברות ואז, עברתי לצבעים ואז, החלטתי שבגלל הכמות,אני צריכה לעבור לסידור אחר.. עכשיו,יש לי במגירה סלסלות+מגש ששמים במגירה של הסכו"ם גדול מפלסטיק יש לו מפרידים ובנתיים הוא והסלסלות מספקים(כנראה זמנית) את הסדר שאלת סקר חמודה

תולי01

New member
אצלי במגירות

יש לי סטים של מגירות של כתר שקניתי וכל הלקים מסודרים בעמידה במגירות - זאת הדרך הטובה ביותר שמצאתי גם מבחינת ארגון וגם מבחינת שמירה על הלקים (בעמידה, מפני שמש, אבק וכו').

דנדי1993

New member
חדשה לא עוד סמויה! ../images/Emo13.gif

אממ אני מאחסנת את הלקים שלי בקופסא שקניתי במקסטוק ב5 שקלים. את הלקים בקופסא אני מסדרת לפי צבעים ולפי חברות. הרוב השולט אצלי זה ביוטיקר. את הנלווים ללקים [אציטונים,מייבש לק חשמלי,פצירות,מספריים וכו'] בקופסא נוספת של מקסטוק.

רוני325

New member
היי

בהתחלה הייתי מאחסנת בקופסאות עץ סגורות שמוכרים בחנויות יצירה.. אבל מכיוון שהאוסף גדל אז עברתי לסלסלות פתוחות ואת הלקים אני ממיינת לרוב על פי החברות וכך יש לי בארון אחת על גבי השניה 4 סלסלות כמעט מלאות...ומקום לעוד סלסלות חדשות

LullaBelle

New member
סלסלה במדף סגור

אני לא יכולה להשאיר מוצרי איפור וטיפוח כי יש לי שתי חתולות, שקופצות על הכל, ואחת מהן היא שמנה ומגושמת במיוחד. להשאיר לק בחוץ יוביל מהר מאוד לתאונה מצערת. אני עדיין זוכרת את "האובדן הגדול של איפור של תחילת 2008" - סופי החתולה הייתה אז גורה והגיעה לשלב הזה שבו היא למדה לקפוץ לגובה והיא פשוט רצה על כל הארונות והמדפים בבית, כולל ארונות המטבח. וכל האיפור שלי היה על מדף פתוח. והיא קפצה לשם, וכשהיא קפצה הלאה, חצי מהדברים "קפצו איתה". וכמובן כל מה שנשבר, נשפך, התרסק והלך לפח, היו הדברים האהובים עליי, שהיו למעלה =) לקח הרבה זמן להרגיע את סופי, שנבהלה מאוד מרעש הדברים הנופלים וצעקת ה"אוי, לא!!!" שלי, ולנקות מלא צלליות ומסקרה מהרצפה... יש לי די הרבה לקים [בסביבות ה-50, אני חושבת], ושמתי את כולם בסלסלת פלסטיק חמודה עם ידיות. הסלסלה מאוכסנת במדף סגור עם שאר האיפור, קרמים, שטויות כאלה. החתולות לא מגיעות לשם =) סופי מספיק חכמה כדי לפתוח ארונות ולהכנס לתוכם, אבל זה מדף סגור בתוך כוננית והיא לא ממש מודעת לקיומו.

sHiR TaDmOr

New member
בסלסלה...

סבתא שלי הביאה לי אותה, היא קיבלה אותה בסופר פארם אחרי קנייה מסויימת ואני "השאלתי" אותה ממנה
אני רוצה להעביר אותם לקופסה, כי זה לא ממש נוח, בייחוד כשיש הרבה צבעים, שמות ומספרים וצריך להתחיל לחפור בתוך סלסלה קטנה

angell4

New member
בינתיים על מדף קטן בחדר

אבל עוד מעט גם שם לא יהיה מקום

Ultra marine

New member
שאלת בזמן ../images/Emo3.gif

האמת קצת מוקדם.. אם השרשור עוד ישרוד כאן עד יום שישי אולי אפילו אספיק לצלם.. היום אני רוכשת סטנד של 90 לקים לתליה על הקיר (מנייל סטודיו) בנתיים הלקים מסודרים בשורה על השיש. נורא! (לפני המעבר אוחסנו בכל מיני קופסאות)

וואי..אני גם צריכה סטנד כזה!

פתחתי את השרשור כי האחסון משגע אותי. יש לי 2 קופסאות שמצאתי בחדר,ואלוהים יודע מאיפה הן. כאילו..האחסון מאולתר וזה מעצבן \: כמה עולה הסטנד הזה? :) ואני אשמח אם תצלמי גם אם השרשור לא יחזיק מעמד :)

Ultra marine

New member
בכל מקרה אצלם :)

ובכל מקרה סביר שיעלה בבלוג שלי (ואז אני בטח יעדכן את זה בשרשור מקוון אם יהיה כזה). את הסטנד קניתי בסניף רעננה. בעקרון כשנכנסתי וביקשתי אותו המוכרת (שהיא אגב "מוכרת החודש" או מה שזה לא יהיה) שאלה אותי - את מקצועית. כשעניתי שלא היא אמרה בקול צונן שהם לא מוכרים ללא מקצועיות.. אז אמרתי לה, אבל דיברתי בטלפון כמה פעמים עם מישהו והוא בכלל לא שאל אותי אם אני מקצועית. היא השאירה אותי שם והלכה להתקשר מאחור לאותו אחד שאמרתי לה שדיברתי איתו. היא היתה מופתעת כשהוא אמר לה את המחיר (כי כנראה שזה המחיר למקצועיות כביכול) ובסוף הוא הגיע וטיפל בי. הוא היה מאוד נחמד. הוא אחראי שם על המלאי אני חושבת. בכל מקרה, זה לא מרגיש לי מקום שאפשר לרכוש בו לקים. למרות שלראות את כל ה OPI הזה הרג אותי לגמרי. הסטנד עלה 210 ש"ח והוא עבור 90 לקים. הוא עשוי מפרספקס שקוף כזה. כשאני יעלה תמונות אני בטח אטרח ואבדוק את המימדים שלו..

Leather

New member
מגירה בשידת האיפור שלי

ופשוט מעמידה אותם שם, מקבצת לפי חברות.

PeachGirl

New member
אז ככה

בהתחלה הייתי מסדרת אותם במגירה אבל אז- נגמר המקום במגירה. עברתי ל2 סלסלות על מדף.

LOLI152

New member
אני מחזיקה אותם בקופסא

שבה קיבלתי כמות מכובדת של לקים מחברה ליום הולדת שעברה.. קופסא מאוד גדולה- וגם יפה, לצערי כבר כמעט ולא מחזיקה יותר את העניין.. וגם נהייתה כבדה.. מתחילה לחפש פיתרון יצירתי לאחסון+ שינוע בתחבורה ציבורית של הלקים.. אחרי הכל, גם בקומונה וגם בבית אני אצטרך לקים ,לא?!

למעלה