בנות, עזרה מהר

meravido

New member
אל תהיי כ"כ בטוחה בזה

חמותה של אחותי דיברה מאוד מאוד מאוד לא יפה לאמא שלי. אני חושבת שסיגל צריכה להסביר לאמא שלה את מצב העניינים ולהזמין אותם בטווח זמן כזה שאם הם מסרבים אמא שלה לא תעמוד ותטרח במטבח לחינם. מצד שני, איך אמא שלך (סיגל) תגיב כלפי החתן אם היא תשמע שככה ההורים שלו מתנהגים לבת שלה?

מירבי../images/Emo15.gif

לאמא שלי לא צריך לדאוג . אם חמותי תפתח את הפה היא יודעת להסתדר מצויין. היא כבר עשתה את זה עם חמי לשעבר. אמא שלי לא טפשה, קשה לי להאמין שהיא תעביר אליו את הנושא. אבל.... מי יודע? אולי פעם היא תהיה כמוני ותגן על גוריה בחירוף נפש.

עיצה

תזמינו את ההורים של החתן. שלפחות מזה לא יצא ריב. תזמינו כמובן גם לחתונה. תסבירו שאתם חיים את חייכם וגם לפעמים את הטעויות של עצמכם. אף אחד לא יכול לחיות עבורכם את החיים ולעשות עבורכם את הטעויות של עצמכם. תתנו להבין שאתם רוצים לחיות ביחד. אתם חזקים ואוהבים ולא תוותרו על הזוגיות שלכם. הם יצטרכו בסופו של דבר להתרגל לעובדה המוגמרת בשטח. אתם נשואים. וכל מה שיעשו , כל הפרצופים והמשפטים הלא מחמיאים, לא יעזרו , אתם יחד כי אתם אוהבים איש את רעהו ואכפת לכם איש מרעותו. העיקר... תמיד תשתדלי להיות בסדר כלפי המשפחה שלו!! תמיד תהיי את הבת-אדם! מנקודת ראותי כיום - קצת להבליג לפעמים, ולהיות בת-אדם ובסדר כלפיהם, בסופו של דבר זה מסתדר.הם גם יכולים לראות שה"שד" לא נורא כל כך. שיהיה לכם במזל-טוב!!!!!!!!!!!

שרה קתרינה../images/Emo15.gif

תאמיני לי שבמשך יותר משנה התייחסי אליהם בצורה הרבה יותר טובה אפילו מלהורי בגלל העובדה שהערכתי את זה שהם קיבלו אותי ואת בנותי מאוד יפה. אבל יש גבול לסבלנות שלי ולאורך הרוח ואין בעולם אדם אחד שארשה לו לכנות אותי בשמות מעליבים ולדבר עלי לא יפה. אין, אין, אין!!!!! יתרגלו , לא יתרגלו , באמת שלא מטריד את שנינו. בעיה שלהם. תודה לך.

אגמית1

New member
הורי פגשו את אבא של בעלי בחתונה../images/Emo70.gif

כל הזמן הם ניסו להזמין אותו והוא לא בא. החתונה הייתה הפעם הראשונה שהם נפגשו. עכשיו, לאחר יותר משלוש שנים הם נפגשו איתו אולי 3 פעמים (אני אולי 5 פעמים) והוא היה גר עשר דקות נסיעה מאיתנו. בהתחלה אימא שלי עוד ניסתה לשמור על קשר מינימלי עם חמותי, אבל כל שיחה איתה זה פשוט לשמוע תלונות וקיטורים וזה נורא מדכא אז גם זה נפסק. מי צריך אותם בכלל? כמובן שבעלי מבין שזה לא בסדר, אבל התרגלנו למצב. עם כל זה שאנחנו גרים כל כך קרוב לבן שלי אין מושג שה"איש" זה סבא שלו. הבן אדם היה בחו"ל חצי שנה ולא הביא לנכד היחיד שלו אפילו סוכריה על מקל. גם עם זה חיים. תסבירי לאימא שלך שזה פשוט לא יקרה ועל תספרי לה את הכל. תשקיעי במשפחה שלך ותתעלמי מכולם. העיקר הבריאות.

למעלה