בנות עזרתכן בבקשה

נופ ר

New member
בנות עזרתכן בבקשה

בדרך כלל אני לא עושה דברים כאלה אבל הפעם זה ממש חשוב לנו יש לנו 2 כלבים מדהימים ובעזרת השם בקרוב גורים אני משתתפת בתחרות בפייסבוק עם התמונה של כתם וצריכה הרבה הרבה לייקים כדי לזכות בפרס של 750 ש"ח מתנה לקניות בחנות לחיות מחמד. זה יעזור לנו מבחינת האוכל בבקשה תנו לכתם לייק קודם עושים לייק לדף התחרות כאן: http://www.facebook.com/myanimal ואחר כך כך עושים לייק לתמונה הכי מצחיקה והכי מיוחדת מכל התמונות שהועלו לתחרות: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150128288411410&set=o.139424522784728

Ultra marine

New member
סליחה על השאלה,

אבל בגלל שהנושא קרוב לליבי - הכלבים גזעים? לגורים יהיו תעודות?

נופ ר

New member
אז ככה

כל הכלבים שלנו לא גזעיים וללא תעודות, את כולם הצלנו במקומות כאלה ואחרים... כתם למשל עבר 4 בתים אומנים בהיותו גור, יש לו חרדת נטישה קשה אבל עכשיו הוא הכלב הכי עדין ומקסים שראיתי כי טיפלנו בו. בנוסף יש לנו 2 נקבות אחת כמו שראית בתמונה היא מעורבת בשארפיי ופיטבול\ אמסטף, לא ידוע. והשנייה כלבה מעורבת שאין לנו מושג במה וגם הוטרינר לא ידע להגיד היא הממליטה, שמצאנו אותה לא מזמן משוטטת ללא שום סימני זיהוי והיא כבר הייתה בהריון החלטנו לטפל בה ובגורים, ולמצוא להם בית חם. בקיצור אשמח אם תצביעו לנו

Ultra marine

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד על הכלבים המאומצים וכמובן על הטיפול באמא ובגורים! אני מתארת לעצמי, שכמוני גם את בעד מדיניות עיקור/סירוס :) אשמח להצביע לך.

נופ ר

New member
ברור שאני בעד! כתם הגיע אלינו בן 7-8 חודשים

ומיד סירסנו אותו... היה עצוב

Ultra marine

New member
לרוב זה לא מזיז להם גם ככה..

עם אריק (גזעי עם תעודות) יש לי את הלבטים שלי. ברור לי שיש לו מה לתרום לגזע, אני פשוט לא בטוחה שאני רוצה שהביצים שלו הם אילו שיתרמו את הגנים האלה.. בנתיים אני מציגה אותו בתערוכות אז אני לא יכולה לסרס. אבל אחרי שהוא "יעשה את שלו" יש סבירות שפשוט אסרס אותו.

נופ ר

New member
לא מזיז להם?

אז למה הוא מנסה בכל זאת הוא ניסה פעם אחת על איזה כלבה, והמה שמו שלו התנפח ונשאר בחוץ ככה הרבה זמן... הזוי כשאמרתי עצוב התכוונתי שהיה עצוב לראות אותו מורדם ואחר כך כשהוא חזר אלינו מסטול כולו והיה נראה שכואב לו כמה ימים...

Ultra marine

New member
אותי הם דווקא מצחיקים אחרי הרדמה

מסטולים שפוכים כאלה חחח לא אשכח שעיקרתי כלבה מעורבת שהיתה לי וסחבתי אותה (26 ק"ג) בקושי רב ובכל זאת בעדינות את המדרגות בבית של ההורים שלי (גם אם כולה 16 מדרגות עדיין לא קל.. בטח אז שלא ממש הייתי בכושר). אם הוא ניסה לעלות עליה אולי היה לו "ניסיון עבר" אבל בכל מקרה כל הסיטואציה נשמעת מוזרה לכלב שעבר סירוס.. וגם אם כן, זה לא שהוא מבין את הסיטואציה ומבין שהוא רצה לעלות על הכלבה ולא הצליח. ראיתי כמה וכמה הרבעות ואילו שאני ראיתי לפחות לשני הצדדים לא ממש היה ברור איך מסתדרים עם כל העניין בסופו של דבר חחח

נופ ר

New member
אז את אומרת שהסיטואציה מוזרה?

אמנם היו אצלנו כמה כלבים בחודשים האחרונים אבל עד לפני שנה מעולם לא גידלתי וטיפלתי בכלב לבד ככה שאני עדיין לומדת על גידול כלבים כל יום, בעלי לעומתי גדל עם כלבים כל חיו... והוא לא התרגש מזה בכלל אני ממש התפלאתי איך כל המערכת שלו עובדת אם אין לו ביצים??? ממש האיבר יצא החוצה ונשאר בחוץ אולי 30 דקות כאילו הוא אמור להיות קשור לנקבה. הוא לא סובל מכל התהליך הזה? הוא פשוט עמד וכל פעם שהוא זז הוא בכה כאילו כואב לו ומציק לו. והוא גם מנסה לעלות על זכרים לפעמים יש אחד שאני ובעלי הבאנו להורים שלי, הוא גדול ומאסיבי רועה בלגי מעורב, וכתם כל הזמן מנסה לעלות עליו... כלב חרמן הכתם הזה!!! לגבי ההרדמה את בטח ראית כמה וכמה כלבים מורדמים נשמע שיש לך ניסיון בזה, אצלי זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי כלב מורדם וזה היה לי קשה לעיכול

Ultra marine

New member
פעם ראשונה שראיתי כלב

אחרי הרדמה גם אני הייתי קצת בהלם. אבל אח"כ זה בעיקר מצחיק שהם הולכים ומתנודדים לצדדים כזה כמו שיכורים חחחח לגבי עניין ההרבעה והיצר הרבעה - 1. אם זכר או נקבה עולה על זכר או נקבה או על אדם הוא/היא מראים על דומיננטיות. זה לא קשור לסירוס/עיקור. 2. אם הוא הוציא את האיבר והשאיר אותו בחוץ אז זה ממש הרבעה לשם הרבעה. יתכן והוא הרביע קודם ולכן כשהריח את הנקבה המיוחמת זה קרה. אם לא היה לו ניסיון קודם לפני הסירוס זה לא היה קורה. ובלי קשר, הוא לא סובל. הוא עושה מה שהאינסטינקט אומר לו לעשות. אם היתה נקבה הוא היה עולה עליה ואולי אפילו "מרביע" אותה אבל לא היה קורה כלום כי הוא כבר מסורס ואם אין זרע.. אבל גם אם הוא "מרביע" גם לזכר וגם לנקבה אין תאי חישה באיברי המין ולכן הם לא נהנים ממה שהם עושים. להיפך, מנגנון ה"היתקעות" שסוגר אותם יחד נועד בדיוק בשביל להשאיר אותם מחוברים עד הפריה כי אחרת, ברגע שהזכר עולה על הנקבה ומבין שאין כאן "כלום" הוא פשוט יורד והולך...

נופ ר

New member
וואלה,

תודה על ההסבר, החכמתי בהחלט שמעתי באיזה מקום שהם לא מרגישים שם כלום, בעלי טוען שהם כן נהנים מזה, אני אראה לו את השרשור חחח

Ultra marine

New member
בעלך גבר,

משום מה לגברים קשה עם הקטע הזה. וקשה לתפוס שכלב זה לא גבר ואין בעיה לסרס זכר (או לעקר נקבה אבל זה משום מה לא ממש מפריע להם..). ראיתי לא מעט הרבעות ואין שם שום הנאה. מה שכן יש, זה כאב היסטרי לנקבה, כיוון שמנגנון ההיתקעות כשמו כן הוא, תוקע את איבר הזכר בתוך איבר המין של הנקבה. כשראיתי את זה לראשונה, ועוד בדנים, שבהחלט מבורכים בחת'כת איבר, הייתי בהלם. ידעתי שאני לא מעבירה את הכלבה שלי דבר כזה. ובאמת הרבעתי אותה טבעי אבל החזקנו את שניהם כך שלא יכאב לה, בעצם הם לא היו תקועים אלא רק מוחזקים (כן, על ידי שלושה אנשים חחח) אני לא מאמינה שאני הולכת לפרט את זה בפורום לקים, אבל שיהיה חחח הרבעה "על רגל אחת" - האיבר של הכלב, בניגוד לזה של האדם, עשוי מעצם, וזאת הסיבה שאסור להפריד ביניהם כשהם תקועים = תשברי את העצם!!! אאוץ!!! מסביב לעצם יש את האזור שמתנפח (כפי שאמרתי, אין עליו תאי חישה) והכלב צריך לעלות על הנקבה לפני שהוא ממש מתנפח וכי למה? כי בקצה האיבר (בקצה שקרוב לגוף) יש בלוטה שמתנפחת לצדדים, כמו 2 בלונים כאלה שבעצם נתקעים בשני צידי הנרתיק של הנקבה (בדיוק בשלב הזה את שומעת את הצרחות שלה...) אז בעצם הזכר שעדיין לא "עומד לו במלואו" מכניס את האיבר שלו לתוך הנקבה, מהלחץ שנוצר האיבר מתרחב וכך גם 2 ה"בלובוס גלנדס" שנתקעים בצידי הנרתיק. בדני ענק, זה בערך בגודל של כדור של מטקות ים. מטורף!! ואז מה שקורה זה מתחילה שפיכה שהסוף שלה יוצא הנוזל בתוך ה"בולבוס גלנדס", מתוך כך, הגודל שלהם קטן ואז הכלב משתחרר (לפעמים אחרי חצי שעה!!). וכל הרעיון מאחורי זה, שהכלב והכלבה ישארו מחוברים בכל זמן השפיכה. מקווה שהכל ברור
שיעור חינוך מיני בכלבים

נופ ר

New member
חחח את ממש צודקת לגבי בעלי

הוא באמת לקח קשה את הסירוס כאילו הוא עצמו הולך לסירוס... הסברתי לו אתמול את מה שאמרת- שהם בעצם לא מרגישים כלום ואין בזה שום הנאה הוא מסרב להאמין... אם של הכלב שלי נראה לי ענק אני מתארת לעצמי שהדני ענק כמו סוס
באמת תודה על ההסברים, סוף סוף יש מישהו שמבין בזה באמת ולא סתם מחרטט! כל אחד יש לו דעה אחרת... ובאמת תהיתי אם האיבר שלו עלול להישבר, הגיוני שאם זה עצם אז כן...

Ultra marine

New member
התגובה של בן הזוג שלך כ"כ נפוצה

שבאמת היה משונה אם היית אומרת שהוא "הבין לגמרי" חחחח לא מבינה למה גברים כ"כ עקשניים בקטע הזה... שידבר עם וטרינר, בטח מילה שלו הוא יקח על מישהי ברשת.

dhara

New member
זה לא קשור גם להבעת דומיננטיות?

ראיתי גם כלבות נקבות שעולות על נקבות אחרות או זכרים וממה שאני יודעת זה קשור למפגני שליטה..

Ultra marine

New member
בהחלט! כנסי להודעה שלי

"פעם ראשונה שראיתי כלב" - בתוכן ההודעה הסעיף הראשון.

dhara

New member
נתפסתי על חם שלא קראתי את כל השרשור ../images/Emo6.gif

למעלה