בנות, פשעתי - יומיים לפני החתונה...

יפעת22

New member
בנות, פשעתי - יומיים לפני החתונה...

היום בבוקר חג, כששגיא עדיין חולם על החתונה שלנו, התגנבתי כמו שהבטחתי לעצמי שאני לא אעשה ומדדתי את השימלה! (יאיר, הרי ידעת שאני אעשה זאת...) וזה היה כל-כך יפה
יואו...עוד יומיים. היום, פעם ראשונה קמתי עם פרפרים בבטן (דיאטה או התרגשות?). והיום, גם פעם ראשונה, הרגשתי שכבר ממש בא לי להתחתן, ולשמוח ולרקוד...

הילית*

New member
חמודה, זה יגיע כ"כ מהר ויעבור כ"כ

מהר ולכן אני מקווה שיהיו לך יומיים מרגשים בטירוף... שיהיה לך הרבה מה לזכור ועל מה להתענג אח"כ וגם שתדעי שהיום שאחרי גם הוא מיוחד וקסום... נשארת המון אנרגיה והרגשה של ריחוף... ודרך אגב, גם אותי מעניין לדעת איך נראית השמלה שלך..

יפעת22

New member
ממש קשה לי לתאר את השימלה, אבל

אני אנסה: זו שימלה בגזרה A עם חיתוך מתחת לחזה, צמודה שמתרחבת מעט רק למטה. אין מחוך. הבד נופל על הגוף. מתחת לחזה יש בד בצבע זהב לבן. החלק המעניין יותר בשימלה הוא החלק העליון: יש בד מיוחד (מעין ברוקארד עדין) בגווני זהב ולבן. החלק העליון עולה כלפי מעלה בצורת משולש, כשהשפיץ שלו נגמר בתחתית הצוואר (כמו החולצות האלה שבסטייל עכשיו...). מקצה הצוואר, מהשפיץ של המשולש, עולות שתי רצועות עדינות עדינות מצופות קריסטלים שנסגרות מאחורי הצוואר. מה שאני הכי אוהבת בשמלה: מהחיבור של הרצועות בגב, יורד בחוט שקוף תכשיט. כלומר, החוט,שתלוי על הגב העליון, מחזיק עליו תליון מ ה מ ם. נראה לי שהתאור שלי קצת חוטא לשמלה היפה, אבל אני לא מבינה לא באופנה ולא בכתיבה....

הילית*

New member
יפעת, אני מדמיינת את השמלה שלך

ואפילו חושבת שראיתי את השמלה הזאת אצל יאיר כשהחזרתי את השמלה שלי.. אם זאת היא אז בעיני היא מדהימה... משוט מהממת !!!

dorlim

New member
סיקרנת אותי כל כך

נשמע מדהים... אני מתה לראות תמונות

*שיר

New member
יפעת, זה נשמע מדהים ומקורי!! ../images/Emo9.gif

מחכים לתמונות...

למעלה