בנות צריכה את עצתכן בעניין החלפת תורם...

קרן312

New member
בנות צריכה את עצתכן בעניין החלפת תורם...

מטופלת פוריות כבר די הרבה זמן מה"לא מוסברים" אני לקראת סבב IVF חמישי היום הרופא שלי עבר על נתוני כל ה"עוברים" שלי מכל הסבבים ואמר שהוא חושב שכדאי שאחליף תורם כי הנתונים שהפקתי יחד עם התורם הנוכחי לא מעודדים. אני עם תורם מבנק הזרע באיכילוב. הוא המליץ לי על בנק הזרע הפרטי שיש באסותא(של ד"ר רונן יעקבי) טוען שיש לו כמה וכמה מטופלות שהרו מהבנק הזה. האם מישהי מכן לקחה משם זרע ויכולה לומר לי כמה מילים על המקום, כמה ניסיונות לקח לה להקלט וכו? אני לא רוצה ללכת אחריו כמו עיוורת כי מנסיון גם בתחום הזה יש לאנשים אינטרסים. ועם כמה שאני מכבדת ואוהבת את הרופא שלי, אני חייבת לבדוק את האמת כמה שאפשר... אשמח למסרים בתיבה שלי או מייל [email protected] המון המון תודה.

with my love

New member
שטויות!

זה נכון שלעיתים אין "כימיה" בין ביצית לזרע ויכול מאוד להיות שעם התורם הנוכחי זה המצב... אבל זה ממש לא קשור לזה שהזרע הוא מבנק ציבורי ולא פרטי. אני לא יודעת מה האינטרס של הרופא שלך, אבל בטוח שיש לו כזה. אני מכירה אינספור נשים שנקלטו בנסיונות ראשונים בבנקים ציבוריים ומאידך, כאלו שניסו המון זמן עד שהצליחו עם מנת זרע מחו"ל או מבנק פרטי. בקיצור - כן, כדאי להחליף תורם, אבל זה ממש לא משנה מאיזה בנק זרע.

קרן312

New member
תודה רבה על התגובה

כבר הבנתי שיש לו אינטרנס עשיתי כמה בדיקות פה ושם וקבעתי למחר בבוקר תור ליעבץ באיכילוב להחלפת תורם. ברור לי שלפעמים אין התאמה והחלפה יכולה לעשות טוב ולכן אני עושה את זה לדעתי היה כאן ניסיון לגזור עלי קופון. קצת עצוב לי אבל אין לי מה לעשות, שמחה שלפחות עמדתי על שלי ועוד לא הגעתי למצב שאני כל כך נואשת ועושה כל מה שאומרים לי. נשארה לי עוד טיפה אחריות על הגוף שלי:)

למעלה