בנות צריכה עזרה בתרגום מרוסית

• פותח הנושא ifmi
  • פורסם בתאריך

ifmi

New member
בנות צריכה עזרה בתרגום מרוסית

מצאתי סריג קרושה עם תרשימים אבל אין אני לא קוראת רוסית. האם מישהי תסכים לתרגם עבורי?

ifmi

New member
בערך . . . כי

אני כמובן מבינה את התרשים. אני יכולה לנסות לסרוג מהראש אבל אין לי חשק להתחיל באוויר. אני גרה בצפון ומוכנה לשלם עבור התירגום הזה (וגם של אחרים)

tatia

New member
ככה..

אני עכשיו באפסקה בבית, בערב, אחרי העבודה, אני אשתדל לתרגם דברים חשובים משם.

tatia

New member
תרגום

למידה 36/38 צריך 700גר חוט כותנה(75מ' על 50גר) גב: לעלות 82ע' ולסרוג בדוגמא אופקית 32ס'מ ולהתחיל לסגור לפתח השרוול 10 פעמים בכל שורה שניה (לסגור לפני עין האחרונה ואחרי עין הרישונה.)שמגיעים ל38.5 ס'מ מהתחלת הסריגה, סוגרים 62 עיניים שנשארו. קדימה: לסרוג כמו גב עד פתח השרוול, בשורה הראשונה של הורדה לשרוולים לסגור 38ע' האמצא ולהמשיך לסרוג כל צד בניפרד.2ע' שנשארים מכל צד לסגור בגובה של גב. שרוולים: לעלות 57ע' שרשרת + 3ע' גובה ולסרוג בגוגמא "אננס" 43 ס'מ עורך ,לחתוח חוט . אחר כך לסרוג בדוגמא #2 , מלמה של שרוול!!! 5 ס'מ.(לסיבוב כתפיים) חיבור: תופרים גב וקדימה , שרוולים.להמשיך לסרוג מעל השרוובים דוגמא #2 ובגב וקדימה לסרוג ככה:(מסביב) שורה 1 :2 עמודים באותו נקודה למתה ,1 ע' שרשרת ועוד פעם 2 עמודים באותו נקודה שקודם, 4ע' שרשרת,משארים 4 ס'מ ועוד פעם עמודים. שורה 2: לסרוג אותם עמודים אבל מאמצא עמודים של שורה ראשונה, 2 ע' שרשרת ועמודים , ככה להמשיך עד סוף השורה שורה 3: כמו 2 שורה 4: כמו 2, רק לסרוג ע' שרשרת אחת בין קבוצות העמודים. שורה 5: כמו 2 , אבל בלי ע' שרשרת בכלל. בין השורות 2 ו3 לסגור קבוצת העמודים בכל שרוול. למתה בחולצה לסמן חלקים של 28 ע', ולסרוג לפי דוגמא #3 דוגמא אופקית: שורה 1 : הכל ימין שורה 2: הכל שמואל שורה 3: הכל ימין שורה 4: הכל ימין לחזור משורה 1 עד 4. זהו..מקווה מאוד שלפחות משהו ממה שתרגמתי ברור ויכול לאזור :)

ifmi

New member
tatia, אין כמוך - המון תודה

המון תודה על התרגום, אני אסיים את הסוודר שלי בימים הקרובים ואתפנה לסרוג את הסריג הזה.

למעלה