בנות צריכה עזרתכן בתיק חדש

shirshusha

New member
בנות צריכה עזרתכן בתיק חדש

אני רוצה לעשות את התיק שמופיע בתמונה. הקטע הוא שאני חושבת איך אני פותחת אותו אחרי הליבוד. נגיד שאת המפל אני גוזרת כמו מעטפה פתוחה. אח"כ איפה אני גוזרת כדי שהחלק העליון אכן יסגר כמו מעטפה על התיק??

אנחנו באמת צריכות להיפגש

גם אני חשבתי על אותו הדבר ושאלתי את עצמי את אותה השאלה. המסקנה שהגעתי אליה היא- מכינים שבלונה כמו בתיק הקודם שעשינו (את ואני) ומכינים באותה הדרך. פותחים פתח בעדינות היכן שרוצים את הפתח של התיק (ראי שירטוט- קוים מקווקוים) ובעדינות מוציאים את המפל גם מהחלק העליון המשולש ווגם מתוך פנים התיק, אח"כ משפשפים מעט היכן שגזרנו על מנת שהסיבים לא יפתחו. את המשולש הפתוח בצידו התחתון אפשר ללבד עם מחט או להשאיר פתוח....

אור224

New member
מצרפת עבורכן תמונה מסדנת הכיס

תטיילו בשירשור .OOLAYהעלתה תמונות מקווה שיהייה ברור. חותכים את הצמר המלובד מצד אחד,עד הפצפץ .אורך לפי בחירה. מושכים את הפצפץ החוצה בחלק העליון בלבד וממשיכים ללבד כדי שהחלקים,יתאחד ו לאחד. מקווה שברור.

shirshusha

New member
טוב לא הבנתי איך לעשות...

נגיד שאני יוצרת את המלבן כמו שמופיע בסדנא. מתחת למלבן יש מפל שיוצר לי את הדגם נכון?? לאן נכנסים הפצפצים?? איך נוצר מצב שבחלק התחתון אני יוצרת פתח להכניס דברים ואילו בחלק העליון שמכסה (המשולש) זו יחידה אחת?? לפי הסדנא ראיתי שהם יצרו מלבן שעליו הם שמו את שכבות הצמר. ואז איכשהו הן חשפו את הפצפצים. האם הפצפצים נכנסים מעל המפל?? במקומו?? בקיצור צריכה הסבר מילולי.... כיתה טיפולית כאן... וקשת יאללה תגידי מתי וקדימה לעבודה...

אור224

New member
חחחחחחחחח כיתה טיפולית -"הרגת אותי"

הנה ההסבר ממש קלי קלוטו. 1. הפצפץ מחליף את המפל. 2. ליבוד ממש כמו התיק. פצפץ במרכז כמפריד. 3. כאשר חותכים את הצמר בחלק העליון עד הפצפץ ומושכים את הפצפץ החוצה-רק בחלקו העליון. 4.את החלק העליון שממנו הוצאנו את הפצפץ ,ממשיכים ללבד את 2 היחידות ליחידה אחת. 5. החלק התחתון הפצפץ נשאר-כי שם אנו צריכים את הכיס. 6. לאחר מכם מושכים את כל הפצפץ החוצה ועובדים על החלק הפנימי ממש כמו בתיק.

shirshusha

New member
אור את רואה - כשמסבירים לכיתה

הטיפולית לאט אז היא מבינה הכל... קלי קלוטו. הבנתי. מתכננת את הביצוע. חשבתי לעשות תיק דו צדדי עם כחול ותכלת. אנסה ואעלה תמונות.

למעלה