בנות קבלו תמונות ראשונות מהסט של "אדיסון"
M moran14h New member 19/3/04 #6 וואי איזה שולט! אני דווקא שמחה שהוא הוריד את הזקן, ולא בגלל שהוא נראה יותר טוב ,אלה בגלל שעכשיו הוא לא מנסה להוכיח שהוא בוגר יותר..זה ממש עצבן אותי..
וואי איזה שולט! אני דווקא שמחה שהוא הוריד את הזקן, ולא בגלל שהוא נראה יותר טוב ,אלה בגלל שעכשיו הוא לא מנסה להוכיח שהוא בוגר יותר..זה ממש עצבן אותי..
N NarihS New member 20/3/04 #12 הכי מתאים לו זה איך שהוא נראה בקליפ של rock ur body עם השפם הצרפתי שלו!!! ככה הכי יפה לו! שישאר ככה לנצח מצידי..
הכי מתאים לו זה איך שהוא נראה בקליפ של rock ur body עם השפם הצרפתי שלו!!! ככה הכי יפה לו! שישאר ככה לנצח מצידי..
J justin the boom1 New member 20/3/04 #15 לא... אני דווקא הכי אוהבת איך שהוא ב like i love you וב cry me a river
M MrJTsGirl New member 21/3/04 #17 טריייייייייייייייייס!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההה!!!! זה טרייס בתמונה!!! יאייאיייי!!! אני מתה עליו! יש לי תמונה של שתיהם יחד (בעצם 2 תמונות) בערך כשהם היו בני שנתיים... מתוקייייייים
טריייייייייייייייייס!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההה!!!! זה טרייס בתמונה!!! יאייאיייי!!! אני מתה עליו! יש לי תמונה של שתיהם יחד (בעצם 2 תמונות) בערך כשהם היו בני שנתיים... מתוקייייייים