צוקה -לגבי קנקון
הי! אנחנו חזרנו מקנקון לפני שבועיים, המקום מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!עצתי לכם - הזמינו כרטיסי טיסה דרך סוכנות נסיעות (לצערי, אין לי המלצה), אבל לא את המלון. אנחנו הזמנו מלון דרך האינטרנט באתר מצוין שנקרא: www.cancun-reservations.com יש שם רשימה של כל המלונות בקנקון וניתן למיינם לפי סוג, ציון המלון ודרגתו (בכוכבים).אם תקישו על שם המלון תקבלו פירוט מדהים שכולל מיקום בקנקוןומפה, הסבר על השירותים הניתנים במלון ותמונות הן של המלון והן של החדרים. אני לא יודעת מה התקציב שלכם, אבל אני ממליצה בחום רב על המלון שאנחנו היינו בו - GRAND OASIS- מלון משגע, ממוקם בלב אזור המלונות, עם חוף מהסרטים ובריכה מדהימה. אנחנו לקחנו את המלון כ- ALL INCLUSIVE וכך תמורת תוספת של 60 דולר לזוג (ליום) קיבלנו 3 ארוחות (לא בחדר אוכל אלא במסעדות המלון,שהן ברמה גבוהה), שתיה, יין וקוקטיילים ובקיצור הכל הכל חופשי. גזה שווה ומשתלם כלכלית גם בימים שבהם יוצאים לטייל, מקסימום מפסידים ארוחה אחת, אבל קנקון מאד יקרה ושלוש ארוחות זוגיות ביום יעלו לכם הרבה יותר משישים דולר. זהו, אם תרצו אשמח לספר ולהמליץ לכם עוד - שלחי לי אי-מייל ואני אשלח בחזרה את הטלפון שלי כך שנוכל לדבר... איזה כיף לכם שאתם נוסעים, אני רוצה עוד הפעם.... אז תהיי בקשר! שרית.