בנות - קיבלתי בשורה משמחת עכשיו -

צוקה

New member
בנות - קיבלתי בשורה משמחת עכשיו -

אמיר מקבל שבועיים חופש מהעבודה למטרת ירח דבש! ומה זה אומר? שאנחנו יכולים לנסוע לניו-יורק ומקסיקו (קנקון) כמו בתכנון המקורי שלנו. יש לכם רעיונות לסוכנויות נסיעות שוות? תודה!!!

*שיר

New member
../images/Emo20.gif צו´קה - איזה יופי לכם!!! ../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה בשבילכם שזה מסתדר!
זה נשמע ממש טיול כיפי, וזו חוויה אמיתית למי שעוד לא היה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות!

*שיר

New member
ולשאלת סוכנות הנסיעות

אולי אני יכולה לעזור. איפה אתם גרים? איפה אמיר עובד? אני יכולה להמליץ על סוכנות נחמדה באזור עתידים.

צוקה

New member
אמיר עובד באור-יהודה ואנחנו גם

גרים באזור - בנוה-סביון. אשמח לשמוע המלצות על סוכנויות. דרך אגב - 70 $ לאחד זה מחיר סביר לויזה לארה"ב?

*שיר

New member
אמממ...../images/Emo12.gif אז זה לא נראה לי מתאים

לגבי הויזה - שאלתי עכשיו את חברה שלי וגם להם זה עלה ככה.
איזה גנבים האמריקקים האלה!

*שיר

New member
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יעלי, סורי לא הבנתי ../images/Emo12.gif

יעלי2

New member
מתוקה, הלכתי רחוק מידי עם חידת

ההגיון? לגעת בעושר (יעני האמריקנים שגובים 70$ על הויזה) והדודה סימה, על משקל UNCLE SAM (הדוד סם)

צוקה

New member
תודה תודה !! ../images/Emo53.gif אני זקוקה

להמלצה על סוכנות נסיעות... תודה רבה!

sariteran

New member
צוקה -לגבי קנקון

הי! אנחנו חזרנו מקנקון לפני שבועיים, המקום מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!עצתי לכם - הזמינו כרטיסי טיסה דרך סוכנות נסיעות (לצערי, אין לי המלצה), אבל לא את המלון. אנחנו הזמנו מלון דרך האינטרנט באתר מצוין שנקרא: www.cancun-reservations.com יש שם רשימה של כל המלונות בקנקון וניתן למיינם לפי סוג, ציון המלון ודרגתו (בכוכבים).אם תקישו על שם המלון תקבלו פירוט מדהים שכולל מיקום בקנקוןומפה, הסבר על השירותים הניתנים במלון ותמונות הן של המלון והן של החדרים. אני לא יודעת מה התקציב שלכם, אבל אני ממליצה בחום רב על המלון שאנחנו היינו בו - GRAND OASIS- מלון משגע, ממוקם בלב אזור המלונות, עם חוף מהסרטים ובריכה מדהימה. אנחנו לקחנו את המלון כ- ALL INCLUSIVE וכך תמורת תוספת של 60 דולר לזוג (ליום) קיבלנו 3 ארוחות (לא בחדר אוכל אלא במסעדות המלון,שהן ברמה גבוהה), שתיה, יין וקוקטיילים ובקיצור הכל הכל חופשי. גזה שווה ומשתלם כלכלית גם בימים שבהם יוצאים לטייל, מקסימום מפסידים ארוחה אחת, אבל קנקון מאד יקרה ושלוש ארוחות זוגיות ביום יעלו לכם הרבה יותר משישים דולר. זהו, אם תרצו אשמח לספר ולהמליץ לכם עוד - שלחי לי אי-מייל ואני אשלח בחזרה את הטלפון שלי כך שנוכל לדבר... איזה כיף לכם שאתם נוסעים, אני רוצה עוד הפעם.... אז תהיי בקשר! שרית.

יעלי2

New member
שרית, כמה זמן הייתם בקנקון?

עשיתם גם קרוז? אנחנו נטוס לירח דבש באזור מרץ (סוף פברואר), ואני רוצה לשריין מקום כזה אם מזג האויר יתאים. המקום נשמע א ד י ר. אם עשיתם גם קרןז, בכלל אני אשמח להחליף חוויות. יעליע

למעלה