בנות קרביות...

PUNK ROCK DEVIL

New member
בנות קרביות...

ניסיתי למצוא את הפורום הכי נכון לשאול את השאלות האלו, אז כבר כתבתי הודעות דומות בכמעט כל פורום שקרוב לנושא. אני אכתוב ממש בקיצור- אני רוצה להיות קרבית. ממש כמו בנים. יש לי נתונים (פרופיל 97, כושר גופני יחסית טוב וכו'...) הצבא רוצה שאני אהיה פקידה. כבר שלחו לי ושלחתי בחזרה את השאלון העדפות, וסימנתי שם את הדבר הקרוב ביותר לקרבי ששלחו לי. שלחו לי, בינתיים, 2 זימונים לתפקידים פקידותיים. שאלותיי: 1. האם לבת כדאי להיות קרבית? (כלומר, לא ישימו אותה בתפקיד מעפן בחיל קרבי? -ואז היא תחשב "כאילו" קרבית?) 2. למי אני פונה כדי לבקש זימון לימי גיבוש ליחידה קרבית כלשהי? 3. אם כבר קרבי, לאיזו יחידה (יבשתית! לא ימית ולא אווירית) כדאי ללכת? 4. אני מתגייסת עוד 7 וחצי חודשים- האם לז#$ן להם ת'שכל עד אז באמת יעזור? תודה!

Lady McBeth

New member
../images/Emo26.gif

1. כן כן כן!!!!!!!!!!! 2. מתקשרת לבקו"ם. התפקיד הוא תפקיד התנדבותי (ולכן כולל חתימה על שס"ן נוסף בתנאי סדיר), אז פשוט תתקשרי לבקו"ם ותבקשי זימון לגיבוש הלוחמות הקרוב (אוגוסט). 3. בזרוע היבשה יש את היחידות הבאות שפתוחות לבנות: קרקל, מוד"ש, מג"ב ו...ממ...תותחנים
. אני משוחדת אז ברור שאני אמליץ על תותחנים
4. בטח שיעזור. כמו שאמרתי, זה תפקיד התנדבותי, פשוט תתקשרי ותבקשי זימון. לא אמורות להיות לך בעיות. בהצלחה.

PUNK ROCK DEVIL

New member
וואי. אין לך מושג כמה עשית לי טוב!!!!

כולם מסביבי ממש נגד, ועזבי את זה- הם אומרים לי שאני לא אהיה מסוגלת ללכת מטר, אז המסעות האלה של העשרות קילומטרים זה יהיו גדולים עליי. וכשאני אומרת "כולם" אני מתכוונת לחברה הכי טובה, לחבר, להורים של החבר, לאחי הגדול, לאמא שלי. הם צוחקים עליי שיש בי כזה רעל.... אפשר לדעת למה את משוחדת? היית בחיל קרבי? אני צריכה להכנס לכושר מטורף בשביל הגיבוש לוחמות? מה עושים שם, את יודעת? באמת שאת לא מבינה כמה עשית לי טוב. קצת פירגון עוד לא הזיק לאף אחד. ממש תודה, מותק!!

Lady McBeth

New member
עוד כמה הבהרות:

בתקופתי לא עשו גיבוש לוחמות (רק ראיונות פסיכולוגיים ומבחנים טכניים כאלו), אבל כן הייתי מפקדת בגיבוש לוחמות. הגיבוש עצמו ממש לא קשה במיוחד. כדי לעבור אותו את צריכה לרוץ 2000 בפחות מ-12 דקות (זה המינימום, כמובן שדרושה גם חוות דעת חיובית של המפקדת וכו'). הגיבוש עצמו הוא יומיים וחצי בניצנים, ואם תגיעי לזה של אוגוסט הקרוב תוכלי גם לשמוע בלילה את הגמר של כוכב נולד
(אם זה מדרבן אותך). עוד דבר - אל תשימי זין על כל מה שאחרים אומרים לך. גם כשאני אמרתי שאני הולכת לקרבי לא כולם שמחו על זה, בלשון המעטה. אבל בסופו של דבר רק את מכירה את עצמך, ורק את יודעת מתי תישברי ומתי לא. מעבר לכך שבצבא תגלי על עצמך שאת מסוגלת לעשות המון המון דברים שבחיים לא היית חושבת שאת מסוגלת לעשות לפני (ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בשירות קרבי). ואני משוחדת כי שירתתי בתותחנים, אז אני לא ממש אובייקטיבית :)

PUNK ROCK DEVIL

New member
כן, המפקדת!

סתם, לא. יש מבין. אני מאוד מקווה שאני אהיה בגיבוש של אוגוסט הקרוב. ולא, כוכב נולד לא ממש מזיז לי. בנוסף, אומרים לי שגם כדאי לי "ללכת על תפקיד שאני אוכל להפיק ממנו משהו בעתיד, כי במדינה הזו... בלה בלה בלה בלה בלה". הבנתי. אגב, שאר הבנות שהיו איתך גם היו מרוצות מהשירות. רובן, לפחות? (כי אני יודעת שלא חסר כוסיות שמחפשות רק ת"שים נוחים....)

Lady McBeth

New member
ת"שים נוחים?

חביבתי, אם את הולכת על קרבי תשכחי מת"שים נוחים ותפנימי שאת הולכת לסגור, והרבה. ומה זה "להפיק משו מהתפקיד"? את מפיקה את השירות שלך באופן הכי ממצה. זה נראה לי הרבה יותר חשוב מכל דבר אחר. איתי היו כולה עוד 6 בנות, וכמה שהיה קשה ומגעיל, בסופו של דבר, היום - במבט לאחור, אני בטוחה שכל אחת הייתה עושה את המסלול הזה שוב.

PUNK ROCK DEVIL

New member
מה?

אני לא מחפשת תש"ים נוחים. תקראי שוב את סוף ההודעה האחרונה שלי... אם תקראי שוב, תביני שאני כותבת דיי בלעג על אלה שמחפשות תש"ים נוחים. בגלל זה קראתי להן "כוסיות". לא התכוונתי לבנות יפות. חחח....

m o r t a l z

New member
להפיק משו מהתפקיד

אומר להשתחרר ולהרוויח משכורת של ~10K ש"ח בחודש. ויש כאלה דברים.

Lady McBeth

New member
נא לחזור לכדה"א

אפחד לא משתחרר ומרוויח משכורת כזו. ואם הבחורה רוצה ויכולה לתרום - למה להתחמק משירות קרבי..? זה המיצוי הכי גדול שאפשר לעשות בצבא.

m o r t a l z

New member
אל תגידי דברים לא מבוססים

יש ויש. שמעת פעם על QA? מתכנתים? כמה נראה לך שהם מרוויחים? נראה לי שעדיף לך להשאר בתחום הכנת הקפה.

Lady McBeth

New member
כן, ברור

הרי כל מתכנת שמשתחרר מהצבא נחטף ע"י אינטל ומקבל 500000000 דולר לשבוע. צאי מהסרט. אם את לא עתודאית אין סיכוי שתגיעי ל-10000 בחודש. וגם אז זה לא פשוט.

Lady McBeth

New member
אפשר להתווכח על זה שאתה גבר.

ולך חפש. אני קפה מכינה רק לקדוש, מורטל.

Misha345

New member
כל עוד את מביאה לי את הבירה שלי

מצדי תכיני לקדוש גם קפה הפוך טוב מאוד חיילת שלי :)

PUNK ROCK DEVIL

New member
כן, בדיוק! אני יודעת....

אולי ענית על השאלה של Lady McBeth לשאלתה: "ומה זה "להפיק משו מהתפקיד"?" שוב, מי ליידי, אם תקראי את הודעתי- תראי שאני לא זו שמחפשת את ה"הפקת משהו מהתפקיד". זו המשפחה שלי שדוחקת בי למצוא תפקיד כזה....

Lady McBeth

New member
הבנתי, הבנתי

ואני מכירה את המצב הזה מקרוב, כי גם אצלי זה היה אותו הדבר. אבל אל תחשבי על ה"מסביב", תחשבי מה יהיה טוב *לך*. חבל שתתבזבזי שנתיים בתפקיד שאת לא אוהבת ולא ממצה את היכולות שלך רק כי רצית לרצות את ההורים/חברים שלך.

PUNK ROCK DEVIL

New member
כבר אמרו לי משהו בסגנון.

כששלחו לי את המנילה. בני משפחה אמרו לי ללכת לשירות לאומי. ואני עוד שקלתי את זה. החברה הכי טובה שלי אמרה לי "מה? את חיה חיים של מישהו אחר?" "אם תטעי בבחירה, תדעי לפחות שטעית בבחירה שאת עשית ולא בבחירה שמישהו עשה בשבילך". היא צדקה וידעתי את זה, ככה שבתחום הזה הכל בסדר. זה פשוט נורא מבאס שכל הסביבה שלי לא תומכת. לפחות החבר.. מכל השאר לא ממש אכפת לי. אבל שיהיה. בכל מקרה, תודה על העזרה והתמיכה!

למעלה