בנות, רעיון למתנה....

בנות, רעיון למתנה....

ראיתי במיקרה בעמוד השער של תפוז הצעיה לקנות כוכב, בעלות של 280 ש"ח ולרשום אותה על השם של מי שרוצים. אני חושבת לקנות כזה לצביקה. מה דעתכן? אני יודעת שלא שימושי, אבל לדעתי נורא רומנטי ויפה להסתכל בשמיים ולדעת שיש שם כוכב על השם של צביקה (ואולי גם שלי, נראה..)

אל תשכחו שהמתנה מיועדת למי

שיש לו כבר הכל, כוללל פאלם, ושעון ועוד כל מיני דברים שבד"כ מציעים פה. התחרות כרגע היא בין זה לבין הקופונים של מזאלונה....

יעלי..אני הייתי הולכת על הקופונים

ובאחד הקופונים רושמת "כוכב". כך שגם בלילות חשוכי כוכבים..תוכלי לשלוף את הכוכב.. בקיצור: מזאלונה מנצחת..עם שיפור.

לא יודעת, אני עדיין בעד הכוכבים...

כי זו מתנה מאד מיוחדת וחד פעמית. הקופונים אני יכולה לתת לכל ארוע, יום הולדת, יום נישואין, יום השנה לחברות, וכ´ו. הכוכב לעומת זאת הוא כוכב של פעם בחיים (כמו החתונה) וזוהי מתנה לא שגרתית. לפחות לדעתי.

אינצה

New member
לדעתי זה מקסים

פעם גיא קנה לי חלקה על הירח (הצד שקרוב למים
) זה נראה לי ממש רומנטי, אפילו שלא ממש שימושי

*שיר

New member
בעיני זה באמת רומנטי בטירוף! ../images/Emo23.gif

אם את בעניין, לכי על זה!!

כמובן ששאלתי נשאלת בצורה העדינה

ביותר, מתוך מטרה להבין מה מפריע לך ברעיון זה, שאולי יפריע גם לצביקה, ולא כמו שזה נשמע אולי...

אתי@

New member
זאת מתנה שאי אפשר לממש

גם אם תסתכלו על השמים, הרי לא תוכלו לזהות בדיוק איזה כוכב הוא הכוכב של צביקה... זה נראה לי כמו רמאות - לקבל כסף ולא לתת כלום... אני לא מתכוונת לתמורה המלאה, אבל אם לפחות הייתם מקבלים משהו קטן וסימלי שקשור לזה, אז זה היה יכול להיות חמוד...

מקבלים שתי תעודות, באנגלית

ובעיברית, יפות ומכובדות, עם מיקום מדוייק של הכוכב "שלנו" שאנשי מקצוע מסוגלים לזהות, כולל מפה של האיזור הזה בחלל., כמובן שזו לא מתנה שימושית, אבל לבחור יש כבר כל מה שהוא צריך פלוס כמה דברים שהוא לא צריך, אז חשבתי על זה. את לא חושבת שזה נורא רומנטי להסתכל לשמיים ולומר שיש אי שם כוכב שהוא רק שלנו, על שמינו? או על שמו?

אתי@

New member
זה נשמע חמוד, למרות שבטח כל מי

שקונה כוכב מקבל את אותו כוכב בדיוק... לכן אני עדיין מעדיפה את הקופונים. אבל זה חמוד מאוד.

אל תגידי לי כאלה דברים... אני

מתעלפת.... לא יכול להיות שנותנים אותו כוכב, כי זה אמור להיות מנוטר ע"י גורמים כמו נאסא וכו´, אז בלתי אפשרי שיתנו אותו כוכב....נכון???!!!

Sharon_1

New member
גם אני מחפשת עכשיו מתנה לליאור

לקראת החתונה של יום שישי. אהבתי את הרעיון, מאד רומנטי. את יכולה לשים כאן את הקישור? אני משערת שלא נקבל את התעודות עד יום שישי, אז אולי לפעם הבאה, שאני אשבור את הראש מה לקנות לו. אז אולי הפעם אני אלך על הקופונים של מאזלונה.

שלום שרון, מצורף הלינק לחברה

שמוכרת כוכבים. אני חושבת שזה רעיון טוב. אתמול כשישבתי עם צביקה ממש חשבתי שזו מתנה מעולה בשבילו. "אני כל כך אוהבת אותו שאני אביא לו כוכב" - זו ההרגשה שלי. זה כמו בשירים - קוטפים את הירח בשבילו...

למעלה