בנות!! רעיון!!

freakyelfgirl

New member
בנות!! רעיון!!

יש לי רעיון!! בואו נחשוב על איך אפשר לעזור לנועם בהוצאת דיסק !!כל הצעה תתקבל וביחד נחשוב על משהו ..מה דעתכן ?

אממ../images/Emo9.gif

נועם והלהקה וכל מי שקשור, עושים מאמצים עילאיים למצוא חברת תקליטים שתייצג אותם וכמובן להוציא סינגל, ודיסק בסופו של דבר. לא נראה לי שיש לנו כל כך השפעה על התהליך הזה חוץ מהמון תמיכה, ולבוא להופעות, ולתת מה שאפשר! וכמובן לפרסם המון! אם למישהי יש עוד רעיון, קדימה

../images/Emo45.gif

הכי חשוב זה להגיע ולתמוך.... מעבר ללדאוג שתהיה אווירה טובה וכיפית בהופעות אני באמת לא יודעת מה עוד אפשר לעשות

מסכימה.

צריכים להמשיך להראות לנועם כמה אנחנו איתו,כמה אנחנו מצפים לזה,כמה אנחנו מחכים לזה,וכמה אנחנו מתרגשים שזה סוף סוף מתקרב.. וכמובן לבוא להופעות.. :)

בר דותן

New member
למה למה למה ?

למה שוב בנות ? מה אני נירא לך כוסית עם כוס וציצים ? קיצור .. מסכים עם הילי ..

בר דותן

New member
לא ... ממש לא ..

תפנימו .. יש פה בנות ובר .. חעחעחעחעחע ואני מכניס לפה עוד כמה חברים בינתיים אני נותן להם להיתהב מהשירים של נועםםםםם

ליהי54

New member
תקשיב בר.

היה רצוי שתגיד את זה בצורה יותר יפה... וכדאי לך לשמור על פרופיל נמוך. זה כבר ממש מוגזם.

בר דותן

New member
אמ... רגע...

כולם קיבלו את זה בהומור ? מה לא היה טוב עןם את יכולה לפרט .. ו.. לא יקרה שוב =] (עם אני ידע מה לא טוב כמובן) מצטער בכאל זאת במי שניפגע מההודעה הזאת לומרות שאני לא מבין למה .. =] מוריד פרופיל :p הפרופיל שלי 64 למה להוריד ל 21 ? חחח ?

amitshilo

New member
אם סתם בא לך לדעת../images/Emo9.gif

אז נהוג, כשיש קבוצה שיש בה רוב של בני אותו המין לדבר בלשון המין הזה. בפורום הזה יש רוב בנות, אז הבחירה הטבעית היא לדבר בלשון נקבה, וזה בכלל לא אומר שמישהי כאן מפקפקת בהיותך זכר לכל דבר:) כמובן שתמיד אפשר ורצוי להתייחס גם לזכרים שנמצאים בקבוצה, כמו שעשתה מישהי לא מזמן. וכמובן שהכי טוב ורצוי לקחת את זה בקלות ולדעת שמדברים אלייך, גם כשאומרים "אתן".

בר דותן

New member
אבל ..

אני לא מרגיש בח לענות להודעות בלשון נקבה חחחחח ועם זה רק עוד 2 אותיות במקלדת עם רווח 3 .. אז כ"כ קשה? :\ תיתחשבו ..

בר דותן

New member
בערך .. לא כמו פעם ..

למה ? רצית ממנה משהו אני יכול להגיד .. ואני חייב להגיד לך ששאלהנ ממש לא צפויה .. ראיחתי תכותרת הזאת חשבתי מה כבר היא רוצה ממני חחחח

שלי פאר

New member
טוב תקשיבו .

לא מעניין אותי כרגע אם אני הולכת או לא הולכת , נשארת או לא נשארת .. חייבים ! לעזור לנעם להוציא את הדיסק הזה החוצה כבר . חייבים . לא יודעת מה . תאספו אנשים שאתם מכירים לבוא לבארבי , תנגנו אותו ברקע בכל מקום שאתם הולכים , תכינו שלט " נעם שלי בקשה שתשרלל אותה עד אור הבוקר " מצידי . אבל חייבים , שהדיסק הזה יצא לחנויו כבר . אני מצידי לתת אותו בעצמי לחנויות אם צריך . אבל אתן חייבות .

שלי, זה לא שיש לנו מה לעשות..

מה שאפשר לעשות זה באמת לפרסם כמה שיותר.... ואנחנו עושים את זה, ועוד נמשיך לעשות
אני לא חושבת שזה עניין שלנו להתערב בהחלטות שקשורות ליציאה של האלבום, זה עניין של נועם וההפקה, ואם יצטרכו את עזרתינו אז יגידו לנו. כמו שנועם כתב שזה חשוב שיגיעו מלא אנשים להופעות האלה, כי יהיו שם אנשים חשובים שיכולים להשפיע וכאלה, אז זה בנתיים מה שעושים
התאריכים של קפה ביאליק והבארבי עוד דיי רחוקים, אבל כשהם יתקרבו, נעשה פה מבצע פרסום וכאלה.. לא לדאוג.. נועם יודע שיש לו את תמיכתנו המלאה בכל מה שיצטרך :]

שלי פאר

New member
הילי יקרה שלי ,

אני יודעת שאין כ"כ מה לעשות אבל .. אני למשל , כשעברתי לגור ברמת גן ( ואני מהצפון במקור ) , עשיתי שיקול שככה אני אהיה קרובה לנעם ולהופעות שלו . כשנעם התחיל לעבוד על הדיסק אני בדיוק עברתי .. ו .. עברה שנה . והדיסק לא יצא עדיין . אני אפילו מבטיחה להתנהג יפה לכולם בהופעה ולא להיות סנובית ולחייך חיוך אמיתי . רק .. שיהיו המון אנשים .

בסדר,

את אמרת פה בעצמך שאין מה לעשות חוץ מלהביא אנשים,ואנחנו נעשה את זה כמה שנוכל, אנחנו לא יכולים לבוא לאיים על חברת התקליטים או משהו כזהXD אנחנו רק יכולים להיות איתו,ולעזור לו להראות נוכחות בהופעות. ולבוא בשיא האנרגיות, וכמובן שלפרסם בטירוף.

שלי פאר

New member
אני יכולה לאיים עליהם .

חחחח אבל אני ילדה טובה אני לא עושה דברים כאלה . אבל באמת , תפיצו אותו בצורה חוקית כמה שיותר . אני משמיעה אותו בכל מקום שאני נמצאת בו .

למעלה