בנות, שאלה חשובה אבל סודית

בנות, שאלה חשובה אבל סודית ../images/Emo58.gif

אנחנו במיסגרת זה שאנחנו קרציות לא אורתודוכסיות, מעדיפים לא לשבור כוס, אלא לפתוח את החגיגות בניפוץ בקבוק שמפניה, כמו בהשקות ספינה. כמו כן, חשבנו לחלק לאורחים שמפניה במהלך החופה, כך שכולם ירימו כוס לחיים איתנו. מה דעתכן הכנה? שווה? מסוכן מידי
? נחמד? מוזר? דבילי? ואל תספרו לאף אחד כי אנחנו חושבים שזה די מיוחד....

יעלי2

New member
במקום לשבור כוס

לפי מה שהבנתי מרוח החתונה הכללית, אתם די רוצים לשבור את הכלים. ולכן, אם זה לא מאוחר מידי, למ שלא טטוסו לאיטליה עם המשפחות ל5 ימים, כפי שעה זוג חברים שלי. שתי המשפחות וחברים קרובים ביותר נישאו בטקס אזרחי ועשו מישתה חמישה ימים שלמים. כשהם חזרו הם עשו מסיבת חתונה עם שימל ואיפור ודי ג´י והכל. בלי הצורך להתייחס/לא להתייחס לדת היהודית.

הילית*

New member
יעל של צביקה, תרשי לי לענות?

להזכירך, הזוג שלנו התחתן כבר בלאס וגאס... ומתחתנים בארץ חתונה רפורמית

אתי@

New member
תראי, אני לא כ"כ מבינה למה לא לשבור

כוס - אין בזה משהו לא שיויוני, ואם את רוצה, את מוזמנת לשבור בעצמך כוס באמצעות פטיש שניצלים (כמו אור למי שזוכר אותה מהמפגש). ניפוץ בקבוק שמפניה עלול להיות מסוכן - לא הייתי לוקחת סיכון כזה בחתונה שלי... לגבי הרמת כוסית, זה נשמע נהדר, אפשר לשלב בזה ברכות לכם וגם לשנה החדשה.

לא בגלל חוסר השיוויוניות של

שבירת הכוס, אלא בגלל הקטע של שבירת השמפניה. כמובן שהבקבוק יהיה עטוף ניר אלומיניום ומטפחת כזו, כמו גם הכוס. חשבנו שזה יהיה מגניב, אבל אני לא ממש בטוחה
כמו כן, אם מחלקים כוסות שמפניה יש בעיה לאנשים למחוא כפיים ולעשות רעש עם סיום החופה ושבירת מה שזה לא יהיה, אז זה חיסרון, אבל שמפניה זה אלגנטי כזה, אז זה יתרון. בקיצור - אני מתלבטת.... עוד תגובות בבקשה....

*שיר

New member
OK, להלן תגובתי המלומדת ../images/Emo68.gif

לשבור בקבוק שמפניה נשמע לי קצת מסוכן (הרבה הרבה זכוכיות) ומלכלך מאוד (כל רחבת החופה תתמלא בנוזל דביק). אבל שמפניה זה רעיון מדליק
- לנער טוב טוב קודם ואז שמפניה לפתוח את הבקבוק בקול פיקוק ולתרועות ההמונים! (ורחוק מהשמלה שלך אם אפשר)
בקיצור, תשברו נורה ותפתחו שמפניה! לחיים!

אחלה רעיון מאוד מקורי ../images/Emo13.gif

יעל אחלה רעיון תלכו על זה, והנה רעיון שמשפר את שלך במקצת ואיתו תוכלי לשלב בין השניים כך "לאף אחד" לא יהיה מה לומר: תארגנו איזה שהוא "מתקן" או משהו גדול מאחורי החופה או בצידיה, ועליו תנפצו את הבקבוק ורצוי שאותו דבר יהיה ממחוץ לחופה בשביל שהניפוץ לא ילכלך את העומדים מתחת לחופה, והרעיון הוא שבזמן שצביקה שובר את הכוס כהלכה את יעל יקירה מנפצת את הבקבוק מיד אחרי בכדי שהעניין יצליח להיות מונצח ומתועד ע"י הצלמים ואז כמובן הנשיקה הסוערת צריך לארגן את זה יותר טוב עם קצת יותר מחשבה ... ובנוגע לאורחים אחלה רעיון תלכו על זה.... אין כל מניע כבר שיכנעתי כמה זוגות שלי שהכלה תשבור ביחד עם החתן כוס ואף רב לא התנגד לעניין. או אפילו רעיון נוסף (בשביל לא לבזבז סתם שמפנייה טובה) שאחד החברים יפתח את השמפנייה מייד בניפוץ הכוס וישקה אתכם ואת כל מי שחפץ. אני בטוח שתצליחו נשמח לשמוע מה היתה ההחלטה ומה עשיתם בהצלחה אייל...

קודם כל תודה על המחמאות. חוץ מזה

אנחנו מתחתנים בגן האמנים, והחופה בחוץ, בין 3 עצי דקל, ואין שום קיר או מיתקן לרפואה, ואני חושבת שלבנות קיר (שחייב להיות לבנים, כי אחרת הבקבוק לא ישבר) זה יותר מידי מסובך.... בהתחלה חשבנו לשבור על אחד הדקלים, אבל נראה לי באמת שזה קרוב מידי לחופה. אבל אנחנו כן נחלק שמפניה, וגם צביקה יפתח בקבוק עם סיום החופה...... ואני אזהיר אותו לא להשפריץ עלי, כי אחרת אני הורגת אותו...

למעלה