בנות, שאלה

ריקי29

New member
בנות, שאלה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עברו ארבעה שבועות ויומיים מאותו יום קשה, לפני שבוע וקצת נגמרו הדימומים ואתמול בערב הגיעה הווסת המיוחלת (אני מקווה). מה שמוזר לי שהיא מאוד שונה ממה שאני רגילה, אין לי בכלל כאבי מחזור ונראה לי שהדימום קצת אחר. מישהי שמה לב לשינויים בווסת הראשונה שאחרי?

קטיה 007

New member
לפחות אצלי

הדימום היה אדום יותר ומלא יותר מה שבהמשך התברר זה שנשארו שרידי שיליה ברחם ולכן שווה להתייעץ עם הרופא ואולי אף לעשות us קטיה

ריקי29

New member
אז זהו שגם אצלי

הדימום אדום יותר ומלא יותר, ואין לי כאבי מחזור בכלל. אצלך הדימום הפסיק והתחיל שוב בתור מחזור? היה לך חום?

ליבי ר

New member
מחזור ראשון אחרי

היי ריקי זה היה אמנם לפני חצי שנה אבל אני זוכרת בפירוש שהוא היה יותר אדום וכמות יחסית גדולה. נדמה לי שביום הראשון הייתה הפרשה ורודה שלא הייתה לי בדרך כלל בתחילת מחזור. אף פעם לא היו כאבי מחזור , כך שלא אוכל להעיד על זה, אבל יצאו לי פצעים על הפנים, מה שבדרך כלל קורה אצלי לפני מחזור. לא היה לי חום ולא עשיתי בדיקה, המחזור פשוט עבר והכל היה בסדר. נראה לי הגיוני שמחזור ראשון יהיה קצת שונה אבל כדאי לשאול רופא ולעשות אולטרהסאונד לראות שהכל בסדר. מקווה שהרגעתי אותך קצת... ליבי.

ריקי29

New member
אכן, הרגעת אותי

המחזור שלי מאוד שונה, ואפילו יש לי הפרשות, מה שאף פעם לא היה. אין לי חום ולפני שבוע עשיתי בדיקות דם ולא התגלה משהו חריג, מעבר לבעיות באזניים (שלא קשורות כלל). אין לי כאבי בטן בכלל, גם לא משהו מחשיד, מחר אני אעשה בדיקות דם שוב ואוודא שאין זיהום. תודה, מאד הרגעת אותי.

למעלה