בנות שחושבות שבדייטים צריך לשלם

g2bsis

New member
בנות שחושבות שבדייטים צריך לשלם

עליהם. היי, אני יוצא עם מישי והיא בטוחה שאני צריך לשלם עליה... דייט ראשון סבבה, דייט שני אמרתי גם סבבה כי הלכנו לסרט, והיא אמרה שהיא תקנה את כל הפופקורן והשתיה.. אז אמרתי לא נתחשבן... מה שהיא קנתה לא עלה עעל 10 שח נראה לי, ואני שילמתי 60 שח על כל הסרט. בכל אופן, מה עושים? איך אומרים לה בלי שהיא תפגע שאני לא מוכן לשלם עליה בכל דייט?

Vdrums

New member
אמרת לא נתחשבן והתחשבנת.

יש מצב שגם 30 שקל כבד עליה. לא? נניח שלא, אני חושב שפשוט תשב ותסביר לה את המצב, מכיוון שאם תמשיך ככה אז או שאולי יגיע היום שהיא תתחיל להוציא כסף (לפחות על עצמה) או שהיא תשתה לך את הארנק. שב ודבר איתה, אם היא לא תבין אז כנראה שהיא מחפשת מישהו שיממן אותה ועם כל הכבוד ויש כבוד ככה לא בונים חומה. ואם יש לה שכל אז היא תבין ואם כבד לה אז אפשר לעשות דברים שלא עולים כסף בכל דייט.

../images/Emo45.gif בדיוק ..

אני אישית לא אוהבת שמשלמים עליי.. זה גורם לי להרגיש לא נוח .."חייבת". אני אוהבת להתחלק בתשלום חצי-חצי ..לפחות עד שמצבנו הרומנטי מתייצב

seeyou

New member
הבנות צודקות

בדרך כלל זה קשור לגיל ,מצב הכלכלי,ונורמה חברתית. תחשוב קצת רחוק יותר... ישנם זוגות נשואים שרק הוא מקבל משכורת מעבודתו ואישתו מתחזקת את הבית וגידול הילדים...והיא נחשבת לא עובדת!!! בדברים שקשורים ברגש לא מתחשבנים

בד"כ, כמעט תמיד, לפעמים.....

בשורה התחתונה הם לא זוג נשוי, והוא לא מפרנס אותה ואין סיבה שהוא יפרנס אותה. זה נחמד אם הוא משלם, וזה גם יהיה נחמד אם היא תשלם. אבל לדעתי אין שום מקום להניח שהגבר צריך לשלם.

ofir50

New member
לפי דעתי...

אני לא מבין את כל הקטע הזה של "לא מעניין אותי הכסף..יצא כמה שיתא אני אשלם אני הגבר" זה פשוט קשקוש אחד גדול.. אין לי מושג למה אנחנו בתור המין הגברי מסכימים לשטויות האלה ..אני אישית תמיד אציע אבל אני מאוד אעדיף אם הבחורה תסרב- זה יוסיף לי הרבה נקודות בעיני..צריך להיות הדדיות בקשר ומדובר גם בהיבט הכספי בסופו של דבר אנשים שנמצאים יחד מתעסקים הרבה עם כסף והנשוא נדחק לשולי השיחה אבל קשרים יכולים להיפגע ולהסתיים בגלל שמלכתחילה הבעיות הכספיות והציפיות הכספיות של כל אחד מבני הזוג לא עלו בשיחה ועם הזמן זה מפריע! אדם קמצן לא ירצה להיות עם שופוהולית ולהיפך.. לסיום לפי דעתי כדאי לשלם עליה רק על יציאה אחת או שתיים וזהו אתה לא צריך לנסות להרשים אותה בכמה כסף יש לך ..

למעלה