בנות! שימו לב שלא יעצרו אתכן

הספרנית

New member
בנות! שימו לב שלא יעצרו אתכן ../images/Emo6.gif

אם אתן כבר עושות את זה, אז לעשות זאת מחתרתית

חחחחחחחחח

אני לא חושבת שבארץ מישהו היה מתלונן על דבר כזה... להפך, השוטרים היו הופכים את המקום לבר הקבוע שלהם אחרי שעות העבודה

nunimon

New member
../images/Emo99.gif

יאללה בחורות.... מי עושה את זה בארץ במפגש הפורום?

אני בהלם!

הפורום עושה מפגשים? זה ביום כיפור או יום הזכרון? או שפשוט יש יום בשנה שכל מקומות הבילוי סגורים לרגל מפגש פורום? :p

nunimon

New member
אכן המצב קשה. ../images/Emo88.gif

מורכב מאד לנסות ולתאם מפגש פורום. יש לנו כמה נושאים על הפרק - כרטיסי חבר והנחות, מבצעים ואגודת חברים על כל הכאב ראש הקשור בזה. ובלי קשר, צריך קצת צבע מסביב לשורות הטקסט והמקלדת הוירטואלית, לא....? זה יגיע. צריך קצת סבלנות.
(בואי נגיד שאם תיזמי משהו בסגנון מה שהעלאת - ואני לא רומז או משדל לכלום - יכול להיות שהמפגש יתקדם ויגלוש ליותר מכמה בכירי הפורום....
)

nunimon

New member
המנצח עוד ידוע לפני התחרות.

אז מה, את דואגת לבנים, ואני דואג לבנות, או להיפך? איפה? מתי? רצינית ? אפשר להמשיך במסרים .

משחק מכור?

רוצה לגלות לי מי המנצח? וברור שאני דואגת לבנים ואתה לבנות!!! כל המטרה היא שאנחנו נהנה מכל הסיפור, לא? חחח עכשיו אתה רק צריך לשכנע את הפורום להשתתף בניסוי :p

מדובר על איזו תחרות נחמדה ש...

הבטיחו פעם לערוך בפורום... ועכשיו שאני כאן ויש מי שתנצח מהצד הנשי :p (עכשיו בטח יתקפו אותי שוב על זה שאני נרקסיסטית... נא לשים לב לסמיילי בצד...) אפשר לערוך אותה סוף סוף... חחחח

nunimon

New member
רקסי .... תקוף....../images/Emo152.gif

רק כי לא ראיתי את הסמיילי בצד...

הספרנית

New member
יש לכם מפגש סופסוף? ../images/Emo2.gif

ממליצה לכם בחום לתאם בבר בהוד השרון
גם יוגב עובד שם גם יש שם מקום לקבוצה לשבת
אין בלאגן של בר ללא מקומות ישיבה
יש שם תפריט אלכוהול עשיר במיוחד, שיתן לכם המון נושאי שיחה
בנוסף, כל שאלה בתחום האלכוהול תוכלו לשאול את המאסטר באלכוהול שזהו גם הבעלים של המקום- אוהד! המקום נקרא מילקי ווי ולשמירת מקומות תוכלו לשלוח מסר ליוגב
yogever777 הוא ישמח לעזור (למרות שהוא לא יודע מזה עדיין
) תהנוווווווווווו

yogever777

New member
עכשיו אני יודע../images/Emo45.gif

ממליץ בחום,אחלה מקום ואחלה אוירה בשביל מפגש,צרו קשר לגבי המפגש ונתחיל לזרז אני אדבר עם אוהב שדרך אגב הוא באמת המאסטר,ואני מבטיח לכם שכל שאלה בנושא אלכוהול הוא יענה לכם בעיניים עצומות. אז יאללה בואו נקבע!!!!

למעלה