בנות שימו פס....

יפעת99

New member
בנות שימו פס....

דיווחים מהשטח התל אביבי... (מעין אל תיכעסי שלא שירשרתי רציתי שיבלוט לכן...) אז היום יום שלישי הלכתי סוף סוף לסופר פארם. מההריונות הקודמים שלי הוצאתי הון אתק על ערכות לבדיקת הריום וממש התמקרתי אז הפעם חיכיתי יומים. (אני מתנצלת על שגיעות כתיב אם יש ). הבוקר עשיתי בדיקה בבית שהראתה שני פסים אחד חזק שמראה על תקינות הבדיקה והשני חלש שחבל על הזמן. האם אני צרכה לשמוח או שמוקדם מידי אני יודעת שכל פס הוא פס. אבל הפעם הקודמת היו פסים נאים ובשבוע השביעי הפלתי טיבעי. מצד אחד יופי הגעתי לשלב ומצד השני תמיד יש את פחד המכשפות שלא עוזב אותי עוד מגיל שלוש. מקווה להיות החמישית שלנו ובהצלחה לכולנו. תודה על כמות העצבאות שהחזקתן לי. אוהבת יפעת

tonti

New member
יפעת!../images/Emo24.gif

פס זה פס! ואי אפשר שלא לשמוח. הלוואי שזה ילך הפעם.

מזל טוב

כמו שאמרו לך כבר פס זה פס גם אם הוא נראה כמו כרפס
מה דעתך על בדיקת דם? יש קופות שלא צריך בהן הפנייה מרופא, ובכל מקרה לא צריך את רופא הנשים לעניין, כל רופא משפחה ייתן לך הפניה לבדיקת דם להריון. איזו שמחה
בקרוב אצל כולנו נעמה

יפעת99

New member
לא תאמינו אבל אני בוכה מהתרגשות

קראתי את מה שכתבתן לי ופתאום התחילו דמעות להופיע בזוית העין תודה על הפירגון. למרות שאני לא מכירה אתכן ממש אני מרגישה שזה מכל הלב. בדיקת דם אני יעשה ביום ראשון לפני האוניברסיטה. ושוב תודה יפעת

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifפס דה פס../images/Emo24.gif מזל -טוב מס'

מזל טוב יפעתוש - זוכה מס' 5 הריון קל ומשעמם

פּוֹנְג

New member
../images/Emo124.gif הללויה ../images/Emo124.gif

יופי. איזה אושר. מחר בדיקת דם ואחר כך ישר לפורום הריון ולידה למשך תשעה חודשים (קצת פחות אבל לא צריך להיות קטנוניים)

פוקית27

New member
איזה כיף,../images/Emo99.gif../images/Emo50.gifושיהיו 9 -

חודשים משעממים וכיפיים.

נשואה 28

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

כמו שאומרים " פס הוא פס הוא פס" ומבחינתנו את בהריון עד שלא יוכח אחרת
המון מזל-טוב
ובקרוב אצל כולנו.

תוכי

New member
../images/Emo49.gif מחזיקה לך אצבעות

שזה באמת נכון
והפס הוא הפס

Gill Gallad

New member
יייייייייששששששששששששש!!! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יפעתוש
!!! אני מבינה את החששות, אצלנו המפילות למיניהן הפחדים שאחרי הפסים עוד עולים על אלה שלפניהם. אבל יקירתי - פס הוא פס!!!!! ואני מאחלת לך המון המון המון בהצלחה! בלי התפעות הפעם כן???

למעלה