בנות שימו

פנרה

New member
בנות שימו ../images/Emo23.gif

בשקט בשקט טראנס העלו את המחיר של OPI ב 25 סנט. אמנם זה לא הרבה, אבל לדעתי לא רחוק היום בו נתבקש לשלם את המחיר הזהה לחנויות פה שהוא $8 (או אפילו יותר מאחר ואסי עולה בחנויות 7 ובטראנס הוא 8). אגב, קולקציית השרק של OPI נחתה בטראנס, כנ"ל על קולקציית ה- resort של אסי. אז מה, עוד הזמנה עכשיו?!

danra

New member
המממ....../images/Emo4.gif

לפני כמה חודשים עשיתי משם הזמנה ובדיוק תכננתי לעשות עוד אחת בקרוב, רק שאז אסי עלה חצי מזה...
מתי זה השתנה ולמה
(איך פספסתי את זה
)

danra

New member
../images/Emo201.gif תודה...

ממש מבאס
. אסי זו החברה המועדפת עלי. לא יודעת למה אבל זה המצב. אני מבינה מהשירשור הקודם ש- nail etc מומלצת ביותר. יש עוד חנויות מומלצות (גם אם המשלוח רק לארה"ב)? עדיף לי להזמין ישירות מהאתר של אסי?

פנרה

New member
זהו שגם nailetc

העלו את המחיר. בכל אופן, המחירים של אסי פחות או יותר אותו דבר בכל האתרים לפי מה שאני יודעת, כך שאם את רוצה רק אסי, אני לא חושבת שזה כל כך משנה מאיפה את מזמינה....

danra

New member
../images/Emo66.gif אז זהו...

שמרוב ההלם שלי
, עשיתי היום הזמנה מחנות באיביי (לפני שגם שם אולי יעלו מחירים...) שהמחירים שלה 4-5.5 דולר לאסי. החנות הזו מומלצת ועושה גם משלוחים לארץ.

danra

New member
../images/Emo199.gifאני לא ממש יודעת...

מטעמי נוחות אני שולחת קבוע לארה"ב ולא לארץ. נתקלתי שם כשעשיתי את ההזמנה בטבלת עלויות המשלוח לכל מיני מקומות בעולם ומשום מה אני לא מוצאת אותה שם עכשיו... יש להם גם כל מני מבצעי כמות ולהזמנות של 12 לקים המשלוח חינם (לא יודעת אם גם לארץ זה חינם). בנוסף, אם את מזמינה 3 לקים את לא תשלמי משלוח עבור כל אחד בנפרד אלא הם יאחדו לך את ההזמנה ויפחיתו לך מהמשלוח. הכי טוב לשלוח להם מייל עם שאלה. אלי הם חזרו תוך שעה במייל.

danra

New member
אה..

ה- 3 לקים שכתבתי היו כמובן לצורך דוגמה. הם ישערכו את מחיר המשלוח מכל כמות שתבחרי.

תולי01

New member
כבר מרגיז כל העלאות המחירים האלה ../images/Emo4.gif

במיוחד לאור העובדה שרק לפני תקופה מסוימת כבר העלו את המחיר של OPI באיזה 20-30 סנט ועכשיו שוב..... ושלא יחשבו שאנחנו פשוט נבלע את הצפרדע ונמשיך בהזמנות כרגיל, אני באופן אישי מאוד מתקוממת נגד העובדה שמנסים למתוח את הגבול ולראות עד כמה אני אהיה מוכנה לשלם. עם כל אהבתי הרבה ללקים, ואתן יודעות שיש הרבה אהבה, יש לי אהבה גדולה יותר לחשבון בנק שלי ואני לא מוצאת שום הצדקה לשלם מחירים של 40 ו- 50 ש"ח ללק, לא משנה של איזו חברה הוא. אז אסי עכשיו יכולים לחכות מבחינתי. הלקים שלהם כבר לא אופציה מבחינתי ואלא אם כן יהיה משהו מיוחד שאני לא אוכל לעמוד בפניו (וכרגע לא נראה שיש), אני אזמין את הצבעים שאני רוצה מחברות אחרות. את OPI אני אמשיך להזמין בינתיים, כי המחיר עדיין בגבול הסביר (בגבול העליון, אני מותחת את הקו איפשהו ב- 30) והאיכות, בניגוד לאסי לטעמי, בהחלט מצדיקה את המחיר, גם מבחינת צבעים וגם מבחינת מריחה. וטוב שיש את צ'יינה גלייז וקולור קלאב כדי להמשיך להעשיר את האוסף

foggy night

New member
אני חושבת שבגלל שלקים יוקרתיים זה משהו יחסית

חדש - היצרניות רוצות לבדוק (וגם המשווקים) כמה אנחנו מוכנות לשלם על יוקרה. האם לקים של לנקום, שאנל, אסתי לאודר וכו' טובים יותר מלקים של שיק, אורלי או ג'ייד שאנחנו משלמות עליהם עד 20 ש"ח? לא יודעת. אבל אני כן יודעת שכשאני שמה לק של פירמה יוקרתית זה מרגיש לי יוקרתי - ועל זה לא פעם אנחנו מוכנות לשלם עוד. אסי ו- OPI הן פירמות סלון - כמה את מוכנה לשלם על לק יוקרתי? האם הצבעים שלו והמרקמים שונים בהכרח משיק? לפעמים כן ולפעמים לא. וכבר הוכחנו לא פעם שמה שעמיד עלי לא עמיד על מישהי אחרת, ולק שנסדק לי אחרי 3 שעות מחזיק למישהי אחרת 5 ימים. אז לפני שנה בערך שאנל הוציאה כמה לקים מטמטמים, רק 160 ש"ח ללק. וכאן ללא ספק עובר הגבול. רציתי, חלמתי עלהם בלילה, ולא קניתי. העניין, בדיוק כמו איפור וטיפוח, בגדים, תיקים ונעליים - תמיד נגמר באותה שורה תחתונה: כמה את מוכנה לשלם בשביל ללבוש את המותג הזה? ובפירוש לא כמה את מוכנה לשלם על האיכות הזו - כי תיק ב- 200 שקל התפרק לי יותר מהר מתיק ב- 50, ולק של OPI נסדק אחרי כמה שעות, כששיק מחזיק עלי כמה ימים...

למעלה