בנות שלום, רציתי לשתף אתכן

meme1975

New member
בנות שלום, רציתי לשתף אתכן ../images/Emo10.gif

הייתי פה גם בעבר וסיפרתי לכם על שעובר עליי, הריון לא תקין - עליית בטא לא תקינה, חששות מגרידא וכו'. אז היום זה סופי, הבטא ירדה ל - 4
, הי לי דימום שבוע והכל "הלך"...... הייתי אצל הרופא שאמר שאפשר "לנסות להתחיל מחדש".... טוב לי כי אני לא צריכה גרידה אבל רע לי בלב למרות שניסיתי להשלים עם זה כבר מזמן כשהבנתי שזה לא זה.... סתם החלטתי לשתף ולמי שבא להגיב, תפאדל!!!!!!! סתם מרגישה זיפת ואין לי מצב רוח. מקווה שאתן כולכן בסדר ומרגישות סביר בלי קשר אליי. ביייייייי בינתיים

../images/Emo24.gif

לך בדיוק מתאים המשפט "כל סוף הוא התחלה חדשה". אני יודעת כמה שזה צובט בלב- אבל בדיוק אחרי הפלה טבעית כזו הפוריות גבוהה יותר, וזה הזמן לחזור לעניינים. תנשמי עמוק, ואינשאללה החודש יתחיל הריון עגול וארוך.

dorlim

New member
תקשיבי לה היא יודעת מה היא אומרת

שולחת
למזל ולהרגשה טובה ואגב היידי - מה קורה איתך בעניין הזה?

Gill Gallad

New member
מימי יקרה ../images/Emo24.gif

זו תקופה קשה, אבל היא תעבור. מומלץ להמתין לוסת הבאה בלי נסיונות להרות על מנת לתת לרחם להתאושש ולגוף להתגבר, סך הכל עברה עליו טראומה לא קטנה. אני מבטיחה לך שהוסת הבאה (שתגיע בעוד 4-6 שבועות) תיראה לך כסימן מבטיח להתחלה חדשה ולנסיונות מחודשים שיפיחו בך רוח תקווה ואני מקווה שאף יצליחו ויניבו הריון תקין וארוך. בינתיים קבלי
גדול!

פוקית27

New member
מימי../images/Emo24.gifהמשפט של היידי לפי דעתי-

פגע בול. אם הרופא אמר שאין למה לחכות אז אל תחכי,באמת אומרים שאחרי הריון כימי רמת הפוריות של הגוף גבוהה ביותר. אחרי שיעבור העצב תרימי את הראש ותאחזי בתקווה שאוטוטו יגיע הריון חדש,בריא ולתשעה חודשים.

אופטימיות!!!!

לדעתי את צריכה לשמוח בחלקך על כך שנכנסת בקלות להריון ןמקווה שגם הניסיון הבא יוליד 2 נפסים וגם בשל העובדה שהגוף הפסיק הריון שלא היה תקין ואת בטח רוצה ילד/ילדה מקסימים ובריאים אז מלא חיבוקים דארמה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif כל סוף הוא התחלה

כמו שהיידי אמרה. אני יודעת שזה קשה יש כאן בפורום עוד לא מעט בנות שעברו את מה שאת עברת. מאחלת לך שההריון הבא יבוא בקרוב ויהיה איתך לאורך תשעה חודשים טובים.

m i c h a l y

New member
מתוקה../images/Emo140.gif

את חווה תקופה נורא נורא קשה, אבל יש בה גם מעט נקודות אור (כמו שאמרו - כל סוף הוא התחלה חדשה, לפחות את יודעת ש"הכל עובד", וכו') אני מציעה לך לנסות בכל הכוח להתמקד במה שמעודד אותך. אני באמת באמת חושבת שהדרך הנכונה ביותר להתכונן להריון הבא היא בריאות פיזית ורגשית. אז אני נורא מקווה שאת מוצאת את הדרכים להביע את העצב, ולאתר את החצי המלא של הכוס. מוזמנת לכתוב כאן כמה הודעות משתפכות שצריך!
מיכל.

meme1975

New member
בנות ../images/Emo51.gif

כיף לשמוע אתכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!

טאיה1

New member
את יודעת שאני באותה סירה

איתך, ואני מבינה אותך מאד, ולכן כל מה שנותר לי הוא לשלוח לך
ולאחל לך המון
לחודש הבא. וגם לי...

למעלה