בנות שמזריקות קלקסן

בנות שמזריקות קלקסן ../images/Emo53.gif

אני מזריקה קלקסן 0.4 כבר 4 ימים. לעומת ההרמונים שהזרקתי לבד ואפילו הגסטון אני חייבת לומר שהזריקות ממש כואבות גם בעת ההזרקה וגם כמה דקות אחרי האם זה קורה גם לכן ?

Vicky H

New member
ברוכה האה למועדון ../images/Emo115.gif

בהתחלה, הזריקות אכן "כואבות" יותר, אבל אחרי כמה זמן מתרגלים - ולא מרגישים אותן בכלל. כמה טיפים:
תנסי להזריק את החומר לאט. הזרקה מהירה כואבת יותר.
עם הזמן תדעי בדיוק איפה האיזור שכואב לך פחות. אצלי למשל, זה בדיוק באמצע הקו הדמיוני בין המותן לטבור. גם היום (שבוע 25) אני עדיין מזריקה שם.
בכל יום תזריקי בצד אחר. ככה תתני מספיק זמן החלמה לצד השני.
אחרי ההזרקה, תעסי טיפה את המקום עם הצמר גפן טבול האלכוהול. זה גם עוזר. בהצלחה!

למעלה, בטאגליין יש טיפים

למזריקה מתחילה. תלחצי שם ותקבלי עוד טיפים בנוסף למה שכבר נתנו לך בשרשור הזה.

מירב8

New member
כן, הן די כואבות... אבל מתרגלים../images/Emo140.gif

אני בדר"כ עוברת כמה נקודות במותן עד שאני מוצאת נקודה שנראה לי שתכאב פחות ואז מחדירה את החומר די לאט לפעמים בנוסף לכאב של הזריקה נשאר לי מן גודש במותן ולפעמים אפילו סימנים כחולים בקיצור זה לא כיף אבל גם לא נורא!!! אני כבר רגילה
שיהיה בהצלחה
ותמיד תחשבי על התוצאה

זה אכן כואב

אבל זה כך אצל כולן - אז אין לך מה לדאוג. לי עזר לשיר בקולי קולות בזמן הזריקה

harelr6

New member
לי החומר בעיקר שורף

אבל למדתי שיש מקומות כואבים יותר וכואבים פחות ואני לא מדברת ולא שרה בזמן ההזרקה אלא דווקא נושמת נשימות מודעות לאזור ההזרקה שמחלישות את הצריבה. בהצלחה.

כמו שהבנות כתבו לך

הזריקות אכן כואבות לפעמים וגם שורפות קצת אחרי אבל יש אזורים שבכל זאת פחות כואב ולאט לאט את תגלי אותם אצל כל אחת זה מעט שונה אצלי למשל איזור המותן הנמוך אם נטייה קלה לאיזור הגב הרבה פחות מורגש מיתר האיזורים וגם ככל שתזריקי יותר את תראי שאת מפתחת עמידות לכאב עד שיגיע רגע שכבר תהפכי אפילו אדישה אליו אל תתיאשי שיהיה בהצלחה!

למעלה