בנות שמתחילות

בנות שמתחילות

שלום לכולם, אני פותחת במחקר חדש ומקיף (לצרכי כתבה), ומבקשת את עזרתכם: בחורות שמתחילות עם בחורים. שיטות, אסטרטגיה, וכמובן תוצאות והשלכות. האם זה עובד? האם זה עבד למישהו/י מכם? (כמובן, שגם בנים שבנות התחילו איתם מוזמנים לפנות ולספר) בשורה התחתונה: האם זה כדאי? כל מי שרוצה לעזור ולשתף, מוזמן לעשות זאת כאן, או לשלוח לי מסר. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה, שיר.

זה תלוי...

שיר.. את רוצה לדעת אם זה כדאי.. לפי דעתי זה כדאי..בגלל שאם את לא עושה את הצעד..אז את תפסידי.. מי שמתבייש מתייבש..חח...(; אבל..באמת זה תלוי באופי שלך...אם את מסוגלת.. אני לדוגמא לא מסוגלת להתחיל עם בחורים..:) אבל עדיין בלי ממש להתחיל איתם בדיבור או בפנייה.. את יכולה לפלרטט איתם מרחוק..אם זה ע"י מבט או חיוך.. שמעתי מידידים שיש כאלה שהם אנטי כשבנות מתחילות איתם.. כי זה מאבד משהו מהן..אבל זה ידידים שלי.. ויש כאלה שחושבים אחרת...שאוהבים שבנות מתחילות איתם... אני אישית מיושנת..אוהבת שהגבר מחזר..(:) אז באמת...זה תלוי בהרבה..בך..בבחור...וגם בדרך.. את יכולה לעשות את זה ישיר..פשוט לפנות ולהגיד.. ואת יכולה לעשות את זה בעקיפין ע"י מבטים ועיניים..(:) ((:)

למעלה