בנות! שמתי לב שאנו לא מדברות על זה

gal33

New member
בנות! שמתי לב שאנו לא מדברות על זה

על איפה אנו קונות בגדים? למה שלא נחלוק את המידע? פשוט בתקופה האחרונה גיליתי עוד כמה חנויות שנפתחו בפני חוץ ממתאים לי ועונות העושקים, וגיליתי להפתעתי הרבה חנויות נוספות עם מידות מאוד גדולות. אני גם יכולה לתאר לעצמי, שכולם ידעו עליהן, ורק אני לא... בכל מקרה, רשת ג´אמפ, רשת פלאורס, רשת people, כמובן גם רשת לילית ורדה שלמרות הקו המצויין שלהם והמחירים הטובים אינם ידועים מספיק. לגרות במרכז אני גם רוצה להמליץ על רשת נוספת שגיליתי X-MIX של המעצבת ליבי. יופי של בגדים ועוד יותר יופי של מחירים, מחירים של רזות. יש חנות בכופר הישוב בר"ג (ביאליק פינת ארלוזורוב בפאסג´), אמרו לי שיש חנות נוספות בקניון הזהב ובקניון בת ים. מומלץ בחום. גם עושה תיקונים והתאמת גזרות צ´יק צ´ק. (לתוהים, לא אין לי אחוזים, נהפוך הוא...). גל

רונית-1

New member
יש חנות מדהימה בבת ים

לא רחוק מביתי, המחירים מצחיקים, והרבה בגדי מעצבים וייבוא מהמזרח. המוכר המקסים עוד זוכר אותי במשקל 150 ק"ג וכל פעם שאני עוברת בסביבה הוא מחמיא לי על הירידה והוא אומר שקשה להאמין שפעם הייתי כל כך שמנה, ומבקש לראות את תמונת הלפני ומראה אותה לכל הקונות השמנממנות ומכריז אתם רואים זאתי הייתה פעם ככה ומצביע על התמונה ואני מתמלאת בגאווה ומפנה אותן לפורום כאן לקבל עוד מידע על הניתוח. מיותר לציין שיש לי מחירים מיוחדים אצלו... אשמח ללכת איתך ועם כל נשות הפורום לשם. אולי נארגן מפגש לקניות? רונית

gal33

New member
מצד אחד, אני רוצה להכריז על יום

שישי הבא, מצד שני, נראה לי שכדאי שאחכה למשכורת הבאה. אז ככה עוד 3 שישי-יים. אם מתאים לעוד כמה, יאללה, אפשר להתארגן, לראות עוד חנויות, ולקנח בבית קפה.

ורד *

New member
היי גל

אני שונאת (שנאה שנובעת מבושה ותיסכול), להכנס לחנות ולא למצוא משהו מספיק גדול. ותוך שניה אני מחפשת את פתח המילוט הקרוב החוצה. אז על איזה גדלים את מדברת ברשתות שהזכרת? בג´אמפ למשל אף פעם לא מצאתי משהו מעל מידה 48 אולי כעת בגלל המיתון הם הכניסו גם מידות יותר גדולות או שיש סניפים עם מידות גדולות? אפילו לשניה לא חשבתי על אחוזים, פשוט על שותפות לאותה בעיה. ורד.

gal33

New member
ורד ../images/Emo141.gif, זה בא בדיוק מהמקום הזה

בחודש האחרון, בשמחה מהולה בצער, חידשתי את המלתחה כך שכיתתי רגלי בכל מקום אפשרי שהכריז על סוף עונה. בקיצר, בכל החנויות של ג´אמפ שפגשתי, 6 חנויות (ירושלים, צ. בילו, ת"א, חולון, ר"ג, ראשל"צ), היו ליינים של מידות גדולות. היום אני בחלק העליון, 48, מידה 3 של מתאים לי, שיהיה לך לשם השוואה. בג´אמפ אני בין מידה 3 למידה 5, תלוי בגזרה. בכל מה שאני קניתי אצלם היה עד מידה 6 כולל. המחירים נעו בין 60 ש"ח ל- 100. היו שם דגמים שהיו טובים לי עוד לפני הירידה במשקל בכלל, ואז הרבה פעמים גם 6 של מתאים לי לא עלה עלי. אז שווה להיכנס אליהם, בייחוד עם המחירים של עכשיו. בחנות בצ.בילו נתקלתי במבחר גדול במיוחד. אם נכנסת פעם ל- people אז נוכחת במו עינייך, שאין שום בעיה למידות גדולות. פלאורס זה תלוי בדגמים. X-MIX שרק גיליתי אותם, אני מאוד ממליצה, היום אני 3-4 אצלם, תלוי בגזרה, הפערים גדולים בין מידה למידה, ויש להם עד 6 כולל. היתר הן רשתות של מידות גדולות במובהק: מתאים לי, עונות, לילית ורדה, אשה אשה, קרייזי ליין. גל

למעלה