בנות שעברו ניתוח היסטרוסקטפיה -שאלה בבקשה מזמנכם-עזרו לי

shimritush3

New member
בנות שעברו ניתוח היסטרוסקטפיה -שאלה בבקשה מזמנכם-עזרו לי

האם אחרי שעברתם את הניתוח השתנו אורח החיים שלכם?
הכאבים פחתו? הסיכויים להיריון גברו ?
אני מנסה להבין .. אם אעשה ניתוח זה באמת יעזור? או שזה פלונטר של ניתוחים כל כמה זמן כדי לשרוד?
עברתי ניתוח לפני שנתיים וכבר אחרי חצי שנה התחילו לדבר איתי על ניתוח נוסף.
אני די לבד עכשיו.. רופא אחד אמר כריתת רחם רופא שני אמר בשום אופן בלי ניתוחים רק זריקות רופא שלישי אמר ניתוח אחר

אני כאובה לבד ומבולבלת

אשמח למשהו ממכן

yafitfer

New member
היי

את לא יכולה ללכת לסתם רופאים, את צריכה ללכת לרופא אחד טוב שהוא יטפל בך וימליץ לך מה לעשות.
הבנות תמיד ממליצות כאן ללכת לד"ר סוריאנו במרפאת אנדומטריוזיס בתל השומר.
פשוט תלכי לרופאים שמבינים באנדו ולא סתם כאלה שיתנו לך כל מיני תשובות.

simba1231

New member
היי

מבינה שהתכוונת ללפרוסקופיה, אם כן אז גם אני עברתי את הניתוח לפני כמעט שנתיים ומבחינת איכות חיים זה פשוט עולם אחר, לא יכולה להסביר כמה זה היה הצלחה מסחררת (מבחינת הריון זה קצת יותר מורכב, כנראה שזה שיפר את המצב כי לפני כל האיברים שלי היו דבוקים אחד לשני... מצד שני בסופו של דבר נקלטתי בivf ולפני הניתוח לא היינו בטיפולים כי לא חשבנו שיש בעיה היות וכבר נקלטתי ספונטנית, אבל השורה התחתונה היא שזכיתי לתואר אמא רק אחרי הניתוח).
אין ספק שכל אחת מתמודדת עם חומרה אחרת של המחלה ויש מי ש"זכתה" במחלה שמצריכה עוד ועוד ניתוחים חוזרים, אבל לדבר על ניתוח חצי שנה אחרי ניתוח נשמע לי מאוד חריג. אני לא יודעת אצל מי טופלת ונותחת אבל במקומך הייתי הולכת עכשיו לאחד התותחים בתחום (בין אם פרטי או לבית חולים הרלוונטי), גם אם זה רק להתייעצות לשמוע מה הם אומרים.
בכל מקרה מקווה שתרגישי טוב ושבאמת תמצאי את הדרך לצאת מהלופ הזה של עוד ועוד ניתוחים סובל מהמחלה הנאחסית הזאת...

לואי84

New member
שוב, בהנחה שאת מתכוונת ללפרוסקופיה

(היסטרוסקופיה זה ברחם בלבד)
אז אני עברתי אותה, לקח זמן אבל הכאבים אצלי בהחלט פחתו באופן מאד משמעותי, ב"ה.
כמובן שאי אפשר להבטיח אצל כולן שזה יעזור.
האם הניתוח שעברת לפני שנתיים היה אצל מומחה אנדו'?
בכל אופן, כל ניתוח גם עלול לגרום להדבקויות. לכן, אם הציעו לך זריקות לזיכוי (לוקרין?) אולי כדאי לשקול בחיוב

למעלה