בנות שעברו קיסרי

shilat81

New member
בנות שעברו קיסרי

כמה זמן אחרי הניתוח חזרתן לטיפולים?
והאם לקח יותר זמן לראות בטא חיובית?

ועוד שאלונת.
מותר הריון תאומים אחרי קיסרי??

נתנאלה2

New member
ההמלצה היא לאחר שנה , אבל

בהחלט אפשר להתחיל בבירוקרטיות אחרי חצי שנה שמונה חודשים
הכל כמובן תלוי גם בלידה שחוית, באם היו סיבוכים וכדומה.
אם גילך רודף אותך, הייתי מתיעצת עם הרופא.
האם לוקח יותר זמן לראות בטא? ממש לא רלבנטי לקיסרי ותלוי בגיל, בבעיה וכדומה, בדיוק כמו בטיפול הראשון
(אמנם לאחר קיסרי יש יותר סיכוי להדבקויות אבל לא בהכרח)
ואכן מותר הריון תאומים לאחר קיסרי, שוב בהנחה שלא היו סיבוכים או צואר רחם בעייתי וכדומה,
בהצלחה

anguly

New member
בעיקרון מותר לחזור אחרי שנה

אני חיכיתי יותר מתוך בחירה.
מבחינת הסיכוי להצלחה הוא לא קשור באופן ישיר לצורת הלידה אלא למורכבות הבעיה שבגינה הגעת לטיפולים וכמובן גם בגיל, ככל שאנחנו מתבגרות זה יותר קשה.
&nbsp
תאומים אחרי קיסרי בהחלט אפשר, אם כי לא הייתי שואפת לתאומים בכל מקרה, זה הריון בסיכון מוגבר שלא תמיד מגיע לסוף טוב ויש בו הרבה לידות מוקדמות של פגים.
במקרה ונקלטים עם תיאומים, ההחלטה על איך ללדת אחרי לידה ראשונה קיסרית, תוביל הרבה פעמים להחלטה ללדת שוב בקיסרי (לא מחייב מכירה גם כאלה שילדו תאומים רגיל אחרי קיסרי, אבל יש נטיה להיות יותר זהירים בהחלטה).
אני ילדתי תאומים בקיסרי אחרי לידה של אחת גם כן בקיסרי.
אצל הקיסרי הראשון היה מורכב מאד עם קרעים רבים, ובתאומות שתי הבנות היו עכוזיות ואף אחד לא היה מוכן לקחת סיכון ולכן גם הן נולדו בקיסרי (חודשיים לפני הזמן).
&nbsp
בהצלחה

MISS U 32

New member
שנה לאחר קיסרי חירום

הריון ראשון- הזרעה ראשונה+קיסרי חירום.
את השני, אחרי שנה מהניתוח התחלנו לנסות בהזרעות ולצערי נאלצנו לעלות כיתה לIVF עם איקסי. 3 שנים אחכ - אני אמא לפשוש בן 4 ותאומים מתוקים.
בהריון תאומים: עקב הקיסרי בעבר- הופניתי למרפאה להריון בסיכון אבל ברוך השם הכל עבר תקין (אפילו הרמתי דברים כבדם מעט במהלך ההריון והתחרטתי על הכאבים שאח"כ).
המליצו לי ישר על קיסרי אלקטיבי למרות שפגשתי רופאים ששאלו אם מעוניינת בלידה רגילה - אמרתי שאני מעוניינת באלקטיבי :):).

למעלה