בנות תסבירו לי את התופעה המטומטמת

• פותח הנושא epsy
  • פורסם בתאריך

epsy

New member
בנות תסבירו לי את התופעה המטומטמת

יש לכן תופעה ממש מפגרת שאף בת ששאלתי אותה לא הצליחה לענות לי במדיוק למה ואיך זה קורה. אז ככה , יש לכן מצב כזה שני גברים קרובים בחיים האחד הוא ה"חמוד" השני הוא ה"מניאק" . החמוד אוהב אותך כל הזמן דואג ואת באמת חושבת שהוא חמוד ונשמה אבל את בחיים לא תהיה איתו ולא תהיה לך משיכה להיות איתו ויש יותר משיכה למניאק זה ששם עליך זין אחד גדול ולא מתיחס ומתנהג כמו זבל למה לא ללכת לחמוד שעושה הכל בשבילך?? למה לרדוף אחרי המניאק הזה שלא שווה את זה ?? שמישהי תסביר לי את זה בבקשה אם זה אפשרי

השארה שלי-

היו לי כמה שנים לפתח אותה, נשים (וגם גברים אני חושב) מעדיפות את המניאק כי הן רוצות להיות אלה שישנו אותו/אלה שיתפסו אותו/אלה שהוא כן יאהב/אלה שיגרמו לו להתייכס אלייהן בכבוד... תמיד בחיים מחפשים אתגרים וזה אחד כזה...

קשה.......קשה.......

מאוד להסביר...... בתור בחורה: יש בזה משהו- הרצון לשנות אותם.......את המניאקים.... זה מושך,מאתגר ובמיוחד מחזיר אותנו למצב הטבע - לכל המלודרמות למיניהן... הגבר ה"חזק" "כל יכול" ש"ישמור" עלינו מכל פגע........ו"יציל אותנו".... כי אנו הנשים "קטנות" פיזית, "רגשניות", "חסרות הדיעה" .... יש בזה המון פסיכולוגיה-
לא כל הבנות נמשכות למניאקים.
תלוי איזו מן בחורה את...העבר/ילדות/מעכ' יחסים ראשונה אני יכולה להתדיין על כך שעות אבל בא לי להגיב על עוד כמה שרשורים לפני שאני עפה לעבודה.........

flowers girl

New member
נראה לי..

שזה כי אנחנו קצת מפחדות, אולי בתת מודע, שה"חמוד" יהיה קרציה, בעוד שאנחנו יודעות שה"מאנייק" לא יהיה אף פעם קרציה..
אבל זה באמת מעניין..

בנות תסבירו את התופעה המטומטמת (2)

איך זה שבנות פרחות מדברות על בנות אחרות,ומדגירות אותן כפרחות, למרות שהן בעצמן בכלל פרחות?

Anna Karenina

New member
כן, והם גם גאים בזה.

פעם ניהלו שיחה ברדיו, בין "ערס" ל"פריק".
בכל אופן, ה"ערס" טען ש"אנחנו, הערסים..יודעים מה זה לתת כבוד לבחורה, אנחנו מתייחסים אליה כאל מלכה, היא הנשמה שלנו" ובלה בלה. הערסים גאים בהיותם ערסים, והם גם מדגישים את זה.

flowers girl

New member
דהה,

הן לא חושבות שהן פרחות. הן לא מתייגות את עצמן, כי זה הן

זה בדיוק........

כמו שגבר מנסה להשכיב בחורה בפגישה הראשונה, ומעביר עליה את כל הפוליטיקות האפשריות, אבל מה פתאום, להיות בקשר רציני איתה, אין סיכוי!!! זה טבע האדם, תמיד רוצים את מי שקשה להשיג.

black side

New member
אמממ

גמני הייתי יחד עם בנאדם לא הכי נחמד, כשיכלתי לבחור את הנחמד יותר למה נמשכתי יותר ללא נחמד? כי הוא היה יותר מעניין, לאו דווקא רציתי לשנות אותו פשוט זו הייתה הרפתקאה להיות איתו, הוא היה כזה יענו "מסוכן" כזה אבל בקשר למניאק אני לא יודעת:/

Dardasitt1

New member
קשה...קשה...

להסביר. לפעמים חמוד מדי הוא פשוט משעמם בעינינו, כבר "כבשנו" אותו ואין יותר מתח, אתגר, עניין....זה עצוב שככה אנחנו מאבדות את הטובים, אז תנסו להיות מאוזנים, אל תהיו מניאקים, אבל גם אל תהיו הכי הכי מבינים וחמודים- אלה הם הבנים שאני לפחות נמשכת אליהם.

למעלה