בנות תעזרו לי...

your pussycat

New member
בנות תעזרו לי...../images/Emo4.gif

אז ככה יש לי בעיה קטנה הכרתי משהו נחמד היינו ידידים מזה טובים מפה לשם הכרתי לו את חברה שלי אני מזה אוהבת אותם ומאוד בטחתי בהם כעבור חודש התחילו דברים להשתנות הם התחילו להתנהג מוזר כול אחד התחיל לחקור אותי על השני ידיד שלי היה ממציא לי כול מיני בחורות שהוא מכיר ואני הייתי מגלה בצורות שונות שזה לא נכון היום אני וחברה שלי עומדות ומחכות לאוטובוס שהיא תיסע ואני ביקשתי ממנה שלא תיסע שתבואו אליי אבל היא אמרה שהיא צריכה לינסוע אחריי דקה היא מקבלת טלפון והיא אומרת שידיד שלה בא לקחת אותה יותר מאוחר אני גיליתי שידיד שלי זה שהכרתי בינהם בא לקחת אותה אני והיא דיברנו על איזה משהו והיא סיפרה לו את זה ומה עוד מתברר שהם יצאו מאחורי הגב שלי מה אני אמורה לעשות שחברה טובה עושה דבר כזה לעבור על זה בשתיקה?? למה לשקר אני לא מבינה הם עשו ממני מטומטמת חודש שלם והיא גרמה לי לשקר לו איזה פעם בשביל שהוא לא יבואו לאיזה מסיבה של חברה מה אני אמורה לעשות עכשיו???? אני ממש פגועה כי אני שונאת שמשקרים לי זה הדבר הכי פוגע במיוחד שזו חברה טובה....

Lanni

New member
אולי (רק אולי) הם לא יודעים בעצמם

מה המצב ביניהם, ורצו לנסות בשקט בלי הפרעות (לפעמים הפרעות מהחברים [ביחוד אם החברים שלך הם גם חברים של הצד השני] יכולות להרוס קשר. מנסיון!)

your pussycat

New member
אבל למה &

אני הייתי מקבלת את זה בסדר הם מקירים אותי אני לא מתערבתאף פעם במערכת יחסים של אחרים אבל לעשות ממני מטומטמת זה כבר מוגזם

Lanni

New member
*מכירים. ואולי הם העדיפו לנסות בשקט

בלי הפרעות גם ממך. מותר להם, לא?

your pussycat

New member
הפרעות &#

סליחה למה מה אני אתערב להם במערכת יחסים בחיים לא שהם ישברו תראש שלהם לבד היא עושה את זה בגלל הכסף שלו וזהו... אבל בשביל זה לשקר??? שהוא (סליחה על הביטוי) יז**ן אותה ויביא לה כסף רק בגלל זה היא איתו והוא חושב שהיא אוהבת אותו אז בואי נהיה רצינים איפה את רואה פה מערכת יחסים... נראה לך שאני אתערב בדבר כזה בחיים לא!!!!!!!!

Lanni

New member
אני בן.. והיה לי חבר כזה גם כן

שחברה שלו היתה חברה שלו חצי שנה בערך וזה היה שקוף בגלל מה - בגלל הכסף אמרנו לו את זה והוא אמר שאנחנו מדברים שטויות בסוף הוא ראה שאנחנו צודקים והם נפרדו בריב מאוד מאוד גדול.. ולא נתת את הפרטים האלה קודם

your pussycat

New member
שמע גם א&

אני לא אתערב כי אני לא צריכה ביות מיותרות...... אבל עדיין אתה לא עוזר לי!!!!!!!!!! השאלה מה לעשות עכשיו..

Lanni

New member
לא נראה לי שיש לך מה לעשות

או שתדברי איתם ותריבו ותשלימו או שלא תדברו על זה ותהיה תקופה שכל אחד כועס מרחוק על השני ואחרי הרבה זמן זה יעבור

בעולם ה**** הזה אין לסמוך על אחרים

אין מה לעשות...מאוחר מידי... צריך לדעת לשמור על הפה... שתקי ואל תדברי איתה יותר...ככה היא כבר תבין לבד

אוקיי קצת מניסיוני האישי

קרה לי לפני חודש בערך קטע עם ידיד טוב , הוא טרח לעדכן את החברים המשותפים אשר ישר התחילו לפתח ציפיות וליצור מהסיפור כל שרצו . כל ההתעסקות וההתערבות הרגו את מה שיכול היה להיות שם, לי נמאס ואמרתי פוס משחק (בצורה יותר יפה כמובן) והחברים הקרובים שלו בסוף כעסו/התאכזבו מכל מה שקרה שזה בעצם ממני ומהתגובה הסופית שלי. אני מצטערת להגיד לך את זה בצורה בוטה במיוחד שאת פגועה , נכון הם לא היו צריכים לשקר אבל רוב הסיכויים שהם לא בטוחים מה הם רוצים והם לא רוצים לערב אף אחד אחר בנושא. נכון זה נראה לך לא בסדר מה שהם עשו אבל תנסי להבין אותם. The One and Only - ME

למעלה