בנות תתעוררו! איפה אתן?

שבת שלום מיקוש ../images/Emo13.gif

היום המחשב שלי התחרפן, ולא הסכים להתחבר לאינטרנט עד עכשיו.. אני מתההההה מעייפות, כבר שבוע שלם שאני לא ישנה בכלל, ואני בשאיפה היום ללכת לישון מוקדם ולישון חלק עד הבוקר... מה שלומך? איך הולך בסוף השבוע הזה? האמת אני חייבת לציין שטיפה "רימיתי" בזמן האחרון.. כדור גלידה פה, וכדור אחד שם... וכמובן שהמשקל מחזיר לי באותה צורה- כדור אחד פה, כדור אחד שם
אבל לא נורא. אני אנסה עכשיו לחזור לשיגרה ולאכול כמו שצריך. מה חוצמזה בננות? יאללה, להתעורר!!
אוהבת מיליון ס.ש.

SHANI_1_5

New member
ס.ש. חמודה..(שבת שלום! )

זה בסדר גם אני רימיתי..
ודי הרבה האמת.. אבל לא נורא..האמת כדור 1 קטן לט כזה *משפיע (*אני מקווה) GOOD NIGHT! לכי ל
חמודה.. וכשתתעוררי ה
בטח כבר תשקע וה
יהיה לו במרומים יחד עם שאר כל ה
ים... בינתיים חלומות פז .. שולחת לך
ות.. ו-
שני הגדולה
ד"א ס.ש. הניק שלך מגרה אותי כל פעם מחדש!

mikloi

New member
תגידי ס.ש,

איך הולך לך עם הפסיכומטרי? והדיאטה? הכל טוב? וחוץ מזה, מה שלומך ומה יש לך להגיד? תכתבי, תכתבי, אני מתגעגעת!!!!!!!!!!!

מיקה ../images/Emo13.gif

איזה חמודה, חשבתי שכבר שכחו אותי לגמרי
פסיכומטרי קשה לי האמת.. לכולם נורא קל, ורק אני לא מסתדרת עם זה, זה מאד מתסכל. אני לא יודעת אם בגלל זה עוד שיש עוד גורמים, אבל גם עם הדיאטה קצת פחות הולך. אני מתארת לעצמי שלא ירדתי במשקל, אבל אני מפחדת להישקל- מה אם עליתי?.. (רואה מה זה? יפה יפה אני יודעת להרגיע אנשים אחרים, אבל כשזה מגיע אלי..
) מחר יום השקילה, אז אני משערת שמחר הכל יתברר. אני אעדכן אותך
לפי ההודעות אני רואה שהולך לך טוב! שמחה בשבילך נורא! בכלל, לכולם הולך טוב בזמן, האחרון, שמת
? זה כזה מעולה!!!
אז שיהיה לך יום טוב, אוהבת המון, ס.ש.

SHANI_1_5

New member
מיקוששששששששששש! ולכולם ..

שבת שלום מאמי !! איך הלכה הדיאטה היום? אני זללתי יותר מדיי..
אבל לא נורא, מחר יום חדש ! נכון?..
רציתי לאחל לך, ולכל השאר - שבת שלום! ולשלוח לכם המון:
וגם:
! שתהיה לכם שבת רגועה ומקסימה.. אוהבת הכי הכי שני

ELY

New member
גם אני זוללת פעמיים בשבוע

יום שלישי, שישי ושבת אני אוכלת י-ו-ת-ר מהרגיל ... זה ממש לא נורא, אז גם אני אוכלת לפעמים אוכל משמין, לאכול זה יותר בריא מלא לאכול, עדיף לאכול כי אתן אחר כך תרזו לתמיד מאשר לעלות הכל + ריבית חוץ מזה אפשר ללכת ברגל אחרי שזללתן אני לא אוהבת גלידות אבל אני מאוד אוהבת צ´יפס, פיצה , (אין כל סיבה שאני לא אוכל את זה, אני לא מתייסרת על הנאות) ELY

SHANI_1_5

New member
רגע אלי..

את אוכלת פיצה?! וצ´יפס?! ומרזה ?!?! איך? איך?! שתפי אותי בסודך!

ELY

New member
אמממ...

בשאר השבוע אני אוכלת את התפריט הדל שלי ו-3 שעות ספורט כל יום... זה הסוד שלי

mikloi

New member
אחלה!

נורא נחמד שאפשר להנות מהכל. זה גם שילוב די מנצח.... מה שכן, כרגע השמנתי מדי מכדי לתת לעצמי לנוח על זרי הדפנה ולהנות מאוכל טעים ולא מזין.... בקרוב, אני מקווה, הכל יהיה בסדר....

למעלה