בנותבפעם הראשוה אני עובדת על המרובעים ואימי מוצאת דרן להמשיל. רעיון טוב יתקבל בברכה.
ה הדור New member 15/3/14 #1 בנות בפעם הראשוה אני עובדת על המרובעים ואימי מוצאת דרן להמשיל. רעיון טוב יתקבל בברכה.
א איריס ב111 New member 16/3/14 #3 שמח ועליז! לדעתי חסר למטה ובצדדים הבד הפרחוני הלבן והריבועים הקטנים עם הפסים כמו אלה שרואים למעלה ובאמצע. אח"כ הייתי מוסיפה איזו מסגרת מסביב מבד בדוגמא אחת ואז ביינדינג. הגודל 1.50X2.00 הוא גודל נוח לעבודה. לגדולים יותר כבר אין לי מקום נוח לעבודה
שמח ועליז! לדעתי חסר למטה ובצדדים הבד הפרחוני הלבן והריבועים הקטנים עם הפסים כמו אלה שרואים למעלה ובאמצע. אח"כ הייתי מוסיפה איזו מסגרת מסביב מבד בדוגמא אחת ואז ביינדינג. הגודל 1.50X2.00 הוא גודל נוח לעבודה. לגדולים יותר כבר אין לי מקום נוח לעבודה
ה הדור New member 16/3/14 #4 תודותי איריס זו צריכה להיות שמיכה 150--200. עוד אשבור את הראש ,ונראה מה יצא
א איריס ב111 New member 16/3/14 #5 השתעשעתי בתוכנת מחשב לראות איך מתקבל כשמוסיפים פסים למטה ומימין. (משמאל יהיה כמו מימין) בכוונה סובבתי את הפסים שלא יהיו כמו למעלה, שהריבוע הקטן עם הפסים יהיה מול הפינות. מקווה שהתמונה תיפתח.
השתעשעתי בתוכנת מחשב לראות איך מתקבל כשמוסיפים פסים למטה ומימין. (משמאל יהיה כמו מימין) בכוונה סובבתי את הפסים שלא יהיו כמו למעלה, שהריבוע הקטן עם הפסים יהיה מול הפינות. מקווה שהתמונה תיפתח.
ח חרוזית1 New member 16/3/14 #6 פורים שמח עליזה כנסי לדעתי כדי לקשר בין כל הריבועים כדאי למתוח פסים בין כל ריבוע שתי וערב וגם מסביב לכל העבודה. אותו הבד. (כמו הצעתה של איריס) או משהו אחר אם תבחרי בלבן העבודה כולה תהיה אביבי מאד ואם תבחרי בבד אדום או ירוק או שחור כהים העבודה תבליט את כל המרובעים. בהצלחה
פורים שמח עליזה כנסי לדעתי כדי לקשר בין כל הריבועים כדאי למתוח פסים בין כל ריבוע שתי וערב וגם מסביב לכל העבודה. אותו הבד. (כמו הצעתה של איריס) או משהו אחר אם תבחרי בלבן העבודה כולה תהיה אביבי מאד ואם תבחרי בבד אדום או ירוק או שחור כהים העבודה תבליט את כל המרובעים. בהצלחה