בנות...

Black Cat15

New member
בנות... ../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo10.gif

אתן לא הולכות להאמין לי אבל... לליאור יש חברה!!!!
אם אתן שואלות איך זה שלא ידעתי על זה... ובכן, לא שאלתי אותו אף פעם את זה, ובגלל שלא ראיתי אותו עם מישהי בהפסקות תארתי שהוא פנוי. אבל מסתבר שלא!!! ויש לו חברה מחוץ לרמה"ש. אז ככה שנשארתי עם
ופאדיחה עצומה... כי בדיוק סיפרתי לו מה אני מרגישה... והצעתי לו לצאת היום בערב...
אני מתכוונת ששלחתי לו פתק וכתבתי לו את זה, ואחר כך הוא הסתכל עליי בהלם, התקשרתי אליו לא מזמן ושאלתי אותו מה דעתו על זה... והוא אומר לי שיש לו חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה דיכייייייייייייייייייייי

Bladayada

New member
יו איזה באסה..... 8-(

אבל חמודה...לפחות ניסית... וגם על זה מגיע לך קרדיט... התגברת על הבושה ועשית את זה זה גם יפה מאוד תתעודדי... "יש הרבה דגים בים"

dominogrose

New member
מתוקונת... אין לך מה להיות עצובה..

את עשית את שלך... את ניסית... יש לו חברה - אז לא נורא... יש עוד הרבה בנים שימצאו חן בעינייך.. אני בטוחה בזה! ואני חייבת לציין שיש לך אומץ רב ,שהחלטת להגיד לו מה שאת מרגישה...
כל הכבוד לך!! ואין לך מה להיות מבואסת... יש הרבה דגים בים....
***סיון***

lala182

New member
מתוקה....

קודם כל ממי כל הכבוד על האומץ... אני באמת גאה בך... ואל תקחי את זה שיש לו חברה כל כך קשה אני יודעת שזה נראה סוף העולם אבל באמת שיש המון בנים אחרים שיכול להיות שבגלל ששמת לב רק אל ליאור לא ראית אותם... אז שיהיה לך המון המון המון בהצלחה מתוקה!!! אוהבת מאוד
לה-לה

charmingirl

New member
אורניתו´ש!

אמרתי לך כבר מדעתי בנידון.. ו..הדג זהב שלך יהיה יותר שווה מכל בחור אחר ברגע שהוא יגיע! love youuu PARA SIEMPRE עדי

אלינור1

New member
כל הכבוד על האומץ!!!

דבר ראשון פשוט כל הכבוד שנתת לו את המכתב וגם על זה שעוד התקשרת אליו אחר כך ודבר שני יש עוד הרבה בנים ...... אני יודעת שקשה לשכוח אותם אבל תנסי ואם תמצאי מישהו אחר תראי שהוא התרופה לבעיה אז קדימה לעבודה!

אחות שלי....קודם כל תתעודדי בזה

שאמרת לו מה את מרגישה!! ככה נפטרת מהמועקה ולפחות ידעת שעשית את הדבר הנכון. כמו שכולן כתבו פה- יש המון בנים, אז פשוט תרדי מהקטע של ליאור ותעשי את זה יותר קל בכך שתתחילי לשים
לבנים אחרים. המון אהבה והצלחה לך!

*STARSHINE

New member
הצד החיובי הוא שכבר לא צריך תירוץ..

כשכותבים מכתבי אהבה בוטים לפייבוריטים שלעולם לא נשיג.. (הממ.. בראד?) מחזק את ידייך. שחר.

Vilia©

New member
אוניתוש...מתוקה...

אוי..איזה מבאס זה! טוב..לא נורא.. עוד תמצאי מישהו אחר..אפילו יותר טוב ממנו... תגידי..יש לך אי סי קיו? טלי

Me¥tal

New member
וואו! אני גאה בך!

א. סחטיין על האומץ.. לא נראאה לי שאני אי פעם הייתיצ מצליחה במקומך. ב. סחטיין על זה שלא עלו במוחך מחשבות התאבדות קשות.
ג. סחטיין על זה שאני מאמינה שתשכחי אותו מהר ותמצאי לך מטרה חדשה. ד. סחטיין ככה סתם.
Smile,Meytal

למעלה