בנות
אני צריכה את דעתה של כל

Hadar p

New member
בנות../images/Emo124.gif אני צריכה את דעתה של כל

אחת שנמצאת כאן! טוב אולי זה ישמע דבילי ואולי יש כאלו שישמחו לקבל את זה במקומי אבל! עכשיו ניגש אליי מנהל הטיסות שלנו ואמר לי שמחר ב- 13:15 אני הולכת כנציגת המשרד (רק אני....אוףףףףף!) ליום כיף של חברת תעופה מסוימת! זהו יום כיף עם הרבה הפתעות, שנה שעבה זה היה יומיים של ספא והגרלות.... ומה אני אגיד לכם.....זה ממש לא מלהיב אותי! לא מתחשק לי להדחס לאוטובוס עם עוד 40 או יותר סוכני נסיעות מכל הארץ שאף אחד לא מכיר את אף אחד! להביא איתי בגד ים ובערב משהו לבן...(לבקשתם!) ולהודות שה כאילו מהנה! אבל לא השאירו לי הרבה ברירות כי מי שהיה צריך ללכת לא יכול ואני כאילו מחלפיה של הרגע האחרון לכן לא נעים שגם אני "אדפוק" ברז.... ובמקום לשמח אותי.....זה סתם מבאס! מה דעתכם?

אתי@

New member
לדעתי

אלה צרות של עשירים
סתם סתם האמת היא שאני מבינה אותך, אבל כנראה אין לך דרך להתחמק. אז אולי פשוט תנסי לחתוך ברגע המוקדם ביותר שבו תוכלי. ואולי עד שהרגע הזה יגיע - תתחילי להנות?

הילית*

New member
מבינה אותך ! כמו שנראה לי את בחורה

חברותית ומהר מאוד תמצאי את מקומך שם. אז תסעי ותהני ! ואל תשכחי לספר לנו איך היה)

גלי ב

New member
הדרוש , תקשיבי טוב ../images/Emo124.gif

את זו שלמדת אותי שמכל דבר אפשר להינות ...אז יאללה... תתחילי להנות.... קחי אויר ותחשבי על זה שזה במקום יום עבודה ארוך ןמפרך.... מקסימום - תחשבי על כל מיני דברים שכיף לך לחשוב עליהם..ויהיה טוב... אני בטוחה שתהני...וכמו שאני מכירה אותך... בשניות מעטות את מוצאת שם ים של חברים חדשים...
מבטיחה שיהיה בסדר... אוהבת,

Hadar p

New member
דווקא בניגוד לרושם שאני עושה...

כשאני לא מכירה אף אחד....לוקח לי זמן להתחבר. בהתחלה אני שוטקת ובוכנת ורק לאט לאט מתחילה להתקרב! בכל מקרה העניין הוא שאי אפשר לחתוך באמצע כי זה סוד לאן הולכים..! כל מה שאני יודעת זה שנפגשים בצהרים. צריך להביוא בגד ים, צריך להביא בגד לבן ומשהו חם. וחוזרים לנק´ המפגש בסביבות 12 בלילה! אומרים שזה בטח יהי יום ספא או משהו בסגנון עם ארוחת ערב מפוארת אפילו הציגו אותי שם כמנהלת מח´... בקיצור זה יושב לי כמו עצם בגרון ואני לא ממש משוכנעת שאני רוצה. רוברט לעומת זאת טוען שהוא היה הולך בשמחה מה כבר יכול להיות.... נראה לי שבלית ברירה אני אאמץ את השיטה שלו! ולכן....תודה!על הכל ! אני כמובן מבטיחה לספר איך היתה ההפתעה!

מה יש לך להפסיד?

לכל מקרה שלא יהיה שימי ספר טוב בתיק וצאי לדרך! במקרה הטוב - יהיה נורא נחמד ותכירי מלא אנשים מעניינים! במקרה הרע - יהיה לך יום מחוץ למשרד לקריאה ומנוחה! יכול להיות יותר גרוע?!? אני הייתי שמחה על ההזדמנות ל"הרפתקה" אז יאללא! תעשי חיים ותחזרי עם סיפורים!

יעלי2

New member
כפיתרון אני יכולה להתחזות לך

הם בטח לא יודעים איך את נראית נכון? דווקא תכננתי לקחת מחר יום חופש. נ.ב. מזל שיש עוד חברותתעופה שמשקיעות. תלכי השנה (אם לא תרצי שאחליף אותך) כי מי יודע אם שנה הבאה יהיה להם תקציב לזה.

ש ו ב י

New member
יש בזה משהו

נורא מבאס להיות לבד ביום כיף...... אבל תקחי את זה בתור יום של לצאת מהמשרד לנשום קצת אויר ולנסות להנות ואולי בסוף גם תיתחברי לעוד כמוך שהתבאסו ותכייפו ביחד. מאחלת לכם יום נעים מחר

הדר זה צ´ופר ללכת

אם שולחים אותך, זה רק בגלל שמעריכים אותך מבחינה מקצועית. זו תיהיה טעות לא ללכת. חוץ מזה זה יאפשר לך חהכיר את המתחרים / עמיתים למקצוע ולקשור קשרים עיסקיים. גם להכיר אנשים בפנים, ולא רק כשמות, זה חשוב מבחינה מקצועית. אז תחשבי על זה ככה: זה טוב לקריירה שלך! וים כיף- אני לא הייתי מוותרת!

Hadar p

New member
כמובן שבסוף החלטתי לא להתבאס!

איך התאילנדים מאמינים.....כל דבר מקבלים ומחייכים! אז עכשיו אני בשלב החיוכים
אם אני צריכה להיות שם אז אני כבר אשתדל להנות! זהו! תודב לכולם על התמיכה!

למעלה