בנות
... סליחה - גם עציון...

הגנובה

New member
בנות../images/Emo124.gif... סליחה - גם עציון...

אתה יודע מה עציון... בנות מהיום = בנות+עציון OK
(נ.ב. - אתה לא מחוייב לעבור שום ניתוח על-מנת להיכלל בהגדרה זו
) לא מפריע לכם שעם כל שליחת הודעה או רענון - כל ההודעות חוזרות כהודעות שלא נקראו
שלחתי הודעה לפורום תפוז... ועדיין לא קיבלתי תשובה... אולי אם נשלח כולנו... הם יהיו חייבים להתייחס

כן, גם לי יש וחשבתי שזה חלק מהבעיה

במחשב שלי. זה בכלל מעצבן ששינו כך. מה נעשה?

מישהי228

New member
אצלי זה היה כך עד לא מזמן

עכשיו כאשר ההודעות שנקראות נצבעות בכחול, זה כבר לא קורה.

אז כולן הלכו לישון?

מה קורה לכן היום בנות? איפה ריפי,בולי, עציון הללללללללללו יש מישהו בבית. טוב, אז אני אדבר לעצמי. הגיסה המעצבנת שלי התקשרה ובקשה מימני לשמור על הקטנה (וואלה הרגו אותי החודש הזה) כי היום היא בפיצול בבנק. רמזתי, אמרתי שהבית על גלגלים שצריך לבוא לפרק לי את הארון ובנתיים כל הבגדים על המיטות, שהמזרן עומד לי באמצע החיים עד שיבואו לקחת אותו, שהכביסה מחכה, והסלון מלא בצעצועים בגלל העומס על החדרים. זה לא עזר ולמה? כי חמותי לא רוצה לשמור על הקטנה . "אני נלחצת מהבכי שלה" בטח בכי, היא לא מכירה את סבתא שלה!!!!!! באמת ! אז אני תקועה להיום ורק מעצם המחשבה של להגיע לבית כזה אני בדכאון. אולי אני אשאר היום לישון בעבודה ?

אל תלחצי ../images/Emo70.gif (עונה לעצמי)

קחי אויר, כנסי הביתה תפני מעט את הסלון, שימי את הנסיכה על השמיכי שלה בזמן שאת מפנה את כל הבלאגן ותשבי לידה עם כוס קפה. זה מה יש ! הבעל יבוא ויפנה את כל הציוד וביום חמישי תקחי חופש לשאר הבלאגן. ההה?

תודה ,

"אם אישתך לא לידך, תן לידך להיות אישתך" הנה אני פולניה טיפוסית שואלת,עונה ותיכף אומר שהיא מדברת שטויות.

meravido

New member
את נורא מצחיקה...

אבל תגידי, אם הם יודעים שעובדים מפוצל וזה לא משהו out of the blue הם לא יכולים לסדר לעצמם בייביסטר קבוע לאותו יום?

אורא

New member
אל תילחצי ../images/Emo70.gif

תשאירי ככה את הבית, תהני מהנסיכה הקטנה, כוס
חם, חפשי תוכנית מצחיקה בטלוויזיה ותתחילי להנות... אור

הלוואי שיכלו מירבי,

אחרת מי היה עוזר להם? (ועוד אחרי מה שעשתה ועוללה לי עם חמותי?) אבל מצבם הכלכלי על הפנים והבעל נמצא בקורס בצפון ולי אין לב להשאיר אותה כך. מ צ ט ע ר ת ! מה לעשות? נעביר אותה, זה סה"כ חודש וכבר עברתי את השבוע ראשון, העניין שהוא שדווקא היום לא מתאים וחמותי לא "יכולה" לעזור. מ ע צ ב ן !

עציון

New member
גנובה, אני פגוע לאורך כל הדרך

אז ככה, לא די בכך שאני הגברבר היחידי בפורום הרי כל הפניות הם אל הבנות. הפורום הוא: חמותי ואני ולא--החמות והכלה. אז למה, למה להתעלם ? למה -אני שואל עצמי, זה מגיע לי? כמחאה, אני נוטש ועובר לפורום שיפנו אלי בלשון זכר.(ויש הרבה כאלו) דיי לאפליה!!

למעלה