בנות
אתן לא מאמינות

aliner

New member
בנות ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif אתן לא מאמינות

איזה צמר מ-ה-מ-ם הגיע לבית של ביתיק. התנהגתי כמו איזו ילדה בחנות ממתקים, פשוט לא ידעתי מה לקחת קודם! אז להלן הרשימה שלי: ספוג לליבוד במחט ברגשף לבן (רך ונעים שחבל"ז) וניו זילנד בכתום, ורוד בהיר, ירוק תפוח (שכמעט התעלפתי כשראיתי אותו), וגם פוקסיה, טורקיז...אתן לא מבינות, זה פשוט מרהיב. והכיף, שהתכוננתי מראש ו....לקחתי לי יום חופש מהעבודה מחר במיוחד בשביל ללבד. תחזיקו אצבעות שלא תהיה רוח במרפסת מחר
וטל...מהחנות, איזו אישה מדהימה - פשוט היה ת-ע-נ-ו-ג!

כן לזה התכוונתי.

זה יהיה הצמר ששמו: ניו זילנד שאיתו אני ממליצה לעבוד בסדנת הכיס. מי שיש לה כבר צמרים ולא מעוניינת לקנות עוד יכולה לעבוד גם עם מרינו, למרות שזה לא יצא אותו הדבר. היום אתן רשימת חומרים סופית כולל כמות מדוייקת של הצמר שנצטרך.

כנראה שהתפספסנו כי גם אני הייתי

שם היום. כבר ליבדתי עם הצמר. צמר מעולה, מתלבד מהר, יש לו גוף. גם אני ממש מבסוטית. לגבי הרוח: אני מזליפה מים תוך כדי ההנחה וטיפות המים כבדות אז הצמר לא עף. להקפיד להזליף טוב במסביב ואז שום דבר לא מתרומם.

aliner

New member
איריתי, אני הייתי בערך ב- 19:30

סביר שביקרת הרבה לפניי. אני ממש שמחה שהצמר מעולה. גם יפה, גם מלבד וגם אופה

anya2000

New member
משתתפת בהתלהבותך :)

אתמול קיבלתי חבילה מבית של ביתיק בדואר ויצאתי עם חיוך מפגר מאוזן לאוזן. כמובן ישר התחלתי להכין עוד גמד (זה כל מה שאני יודעת בנתיים) בנות, מה עושים? אני מכורה למחט!!!

טלושקלה

New member
אלינקלה חשבתי שאפתח ואראה

מוצרים מוכנים מה היה מצב הרוח במרפסת ועוד יותר מצב הרוח שלך?

Sימה

New member
מאיזה צמר עשית את התיק בצבע זית ?

וכמה צמר קנית עבורו ???

aliner

New member
Sימה, הצמר בצבע ירוק-תפוח יכול

להיות שהמסך מטעה (והרי גם כל מסך מכוייל בצורה אחרת וכו'). זה צמר ניו זילנד שהוא סוג של מרינו גס. הכמויות של התיק הספציפי הזה הן: 90 ירוק, 90 לבן ועוד 10 גרם לידיות.

למעלה