בנות!

the mush

New member
בנות!

בקרוב אני וחבר שלי עוברים לגור ביחד עם המון אהבה ועם מעט מאוד כסף!(-;
אנחנו ממש אוספים רכוש ממי שרק מוכן לתת,
אבל לי נורא חשוב שלדירה תהיה אופי, ושתהיה שלנו, ולא בין חורבת סטודנטים שכזאת...

יש לכן רעיון איך לתת לדירה טעם, צבע, חיים ואופי במעט כסף?

nettus

New member
הסוד הוא בדברים הקטנים

שטיח וילונות, תמונות על הקיר, פיצ'פקס ממש מוסיף טעם לדירה, והדבר הכי קטם יכול לגרום לדירה להיראות מדהים.
אני גם עברתי לא ממזמן, עדיין יש לי ארגזים בחדר, אבל ברגע ששמתי את השטיח בחדר החדר כבר הרגיש לי ביתי, ואותו דבר לגבי ברגע שתליתי מראה על הקיר.
שיהיה בהצלחה

The Blue Fairy

New member
אני גם חושבת שזהבדברים הקטנים

עציצים למיניהם - עולים ממש מעט כסף ומוסיפים הרבה צבע ו"חיות" לבית
אנחנו צבענו את הדירה לבד, מה שנתן לה את האופי שלנו, אבל זה קצת יותר יקר
שלט לבית - הכנתי לבד :) קונים חומרים בכל חנות יצירה בגרושים

Mooa-Numi

New member
למה יש לי הרגשה שבסופו של דבר הדברים הקטנים

עולים הכי הרבה?

nettus

New member
לא ממש

תלוי מה קונים, תמיד אפשר למצוא בזול, אני עכשיו רוצה למסגר פאזל ולתלות בחדר שלי, אבל אני צריכה רק למצוא מסגר, נכון זה ספציפי לא זול, אבל זה משהו שעבדתי עליו לא מאט, והוא שלי.
ותמיד אפשר למצוא דברים קטנים לחדר או לדירה

מנסיוני הטרי

ללכת לאיקאה! ברצינות. אמנם זה המוני, כל העולם קונה שם וכו', אבל באמת שזה הופך את הבית להרבה יותר צבעוני וכיפי; לא חייבים לקנות שם את הרהיטים עצמם, אלא את האביזרים הקטנים שמוסיפים צבע. למשל, אני מתה על ירוק וכתום, אז קנינו מאיקאה 2 שטיחים פרוותיים כאלה (נו לא פרווה... אלא שזה נראה כמו דשא?) ירוקים, והם ליד המיטה. זה כבר נותן כתם צבע מגניב.

נרות - מממממש מוסיף יופי ואווירה, אפילו אם לא מדליקים אותם. יש להם מבחר ענק ומלא פמוטים וכלים מגניבים - ובאמת בכלום כסף.

תמונה ענקית מגניבה בסלון\חדר שינה: תמונה אורבנית של ניו יורק, תמונה של רכבת תחתית, לאו דווקא באיקאה (אם כי שם יש את זה) אלא נראה לי בכל מקום שמוכר פוסטרים כאלה. ושלא יהיה ממוסגר!

עציץ קטן חמוד שאפשר לשים על השולחן במטבח\שולחן כתיבה, ספלים כיפיים וצבעוניים שיאירו את המטבח...

באמת שהאביזרים עושים את הבית!

the mush

New member
יש מצב את מצלמת לי?

כאילו, סתם לקלוט אווירה.... מבינה?
יש לי בראש או "בית-בית" כזה כמו של אמאבא או דירת ג'יפה כזאת כמו שהייתה לי בשנתשירות

למעלה