בנות-

בנות-

מה דעתכן על בנים שבוכים? דיברתי על זה אתמול בלילה עם כמה חברות שלי והסכמנו פה אחד שזה הדבר הכי דוחה בעולם.

pain is MY love

New member
למה דוחה?!

עדיף שיבכה מאשר שישחק לי אותה מאצ'ו... חוץ מזה זה תלוי בסיטואציה אם הוא בוכה באמת כי עצוב לו או כי הוא סתם מנסה לעורר בי רחמים.. כי זה עלוב...

הצילצול

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo45.gif

יש גם בנים שהם רגישים.. והם כמונו... בוכים קצת זה לא רע לבכות בכלל!!!

תנו להם לבכות...

באת בן שבוכה כדי שתרחמי עליו זה מעורר סלידה, וזה גועל נפש, אבל מי שבאמת בוכה כי רע לו והוא פורק את זה, אז למה לא? עדיף שיפרוק את זה בבכי מאשר עליך אחר כך

jessy19

New member
בכי...

לדעתי זה ממש לא דוחה- זה מראה על רגישות באדם. זה מאוד תלוי בסיטואציה- זה נראה מוזר קצת כי הרי תמיד טוענים שרק בנות בוכות אבל יש בנים שיש להם לב והם אנושיים ולכן בוכים.

undervision

New member
מה???

מה זאת אומרת " אבל יש בנים שיש להם לב והם אנושיים ולכן בוכים" כאילו מה? בן שלא בוכה זה אומר שהוא לא אנושי?????????? מקסימום לרוב, זה אומר, שהוא מעדיף לשמור על תדמית המצ'או. מה גם שאת לא יודעת מה בדיוק קורה כשהם לבד... אה ושלא יהיה לך ספקות שאני אומר את זה בגלל שאני מהמצ'ואים. אני כן יכול לבכות/להזיל דמעה לפעמים.

jessy19

New member
לא התכוונתי לזה...

סורי ניסוח גרוע!!! התכוונתי שיש בנים שהם רגישים שמראים את הרגישות ואת האנושיות בהם. ברור שכולנו אנושיים אבל כל אחד מראה בצורה שונה מהאחר ויש יותר אנושיים ויש פחות.

flowers girl

New member
הבכיינים..

מעצבנים אותי
גם בנות בכייניות מעצבנות אותי. אתם יודעים, האנשים האלה שבוכים מכל סיבה.. גם אם... המורה שלהם לא חולה באותו יום
סתם דוגמא מפגרת. אממ בכל מקרה.. בנים שבוכים מדי פעם זה דבר מאוד יפה. זה אומר שהם פתוחים מבחינה רגשית וזה דבר נורא יפה לדעתי.

אורית15

New member
אחלה דבר בנים בוכים:)

למה דוחה? את עדיין בגישה שלגבר אסור לבכות והוא צריך להגן על האישה החלשה והחסרת אונים ולהיות חזק? נו באמת..

dariii

New member
אממ....

כמו כל דבר אחר זה ממש תלוי ב..... יש לי ידיד ממש טוב
והוא בוכה מלא! כשמשהו טוב נגמר, לרוב זה אחרי טיול, נגיד מחנ"ק, או כשנגמרה השנת קורס שלנו, לפעמים בנים צריכים לבכות קיצר, אבל רק לפעמים

ilana4ka

New member
אמממ...

זה לא דוחה...אבל תלוי מה הגבול. אם זה בחור שהוא בכיין לא נורמלי, ושהוא ממש בוכ על כל פיפס-אז ברור!! אבל אם הוא בוכה על דברים שבאמת כואבים לו, ולא בהגזמות-אז למה לא? גם בחורים הם אנושיים. מה, רק לנו מותר לפרוק עצבים?...

למעלה