בנות!

rinani

New member
בנות!

תגידו גם לכם במסיבות קורה שרק הערסים נדבקים אליכם מה רשום לי על הגב "ערסים תתחילו איתי" אין לי מסיבה אחת ובה לא התחיל איתי ערס זה כבר ממש מגעיל...

Wild elf

New member
יש יתרונות ויש חסרונות

מצד אחד זה אומר שאת כוסית, כי ערסים מתחילים רק עם כוסיות. מצד שני, בלי להעליב, כנראה שאת נראת כוסית עד כדי קלה להשגה. אני לא מבין רק מה הבעיה? קשה להגיד "לך תזדיין"?

rinani

New member
אני לא כוסית בכלל

אבל תודה על המחמאה וכן אני דוחה כל ערס שניגש אליי אבל זה נהפך להיות מגעיל...

Wild elf

New member
מצטער, חמודה

כנראה שאת כן כוסית(חמודה, יפה, נחמדה, מגרה וכו), וזה ממש לא רע. למרות שיש עם זה קצת קשיים, שגם הם לא רציניים. יש אנשים שצריכים להבין הדרך הקשה.

rinani

New member
באמת שאני לא כזאת!!!

ואני ינסה את הגישה של "לך תזדיין" פעם הבאה!

black side

New member
כוסית זו לא מחמאה

מה את כוס מהלך!? קראי לו זיונון או משו חיחיP:

Wild elf

New member
תודה

למה כוסית זו לא מחמאה? מישהיא שנראית טוב מאוד, וגורמת לכל הבחורים(כולל ערסים) להתחיל איתה, מה רע בזה? חוצמזה, אין לי בעיה שתקראו לי זיונון, אם זאת המשמעות.

seeyou

New member
ומצד שלישי../images/Emo140.gif

זה מה שאת(גופך) משדרת.... The face is the portrait of the mind; the eyes, its informers. Latin Proverb

מיטללל

New member
דווקא לא מחייב שהיא כוסית

בנים ערסים (ובנים בכללל) יתחילו ויתחילו ויתחילו עם כל אחת שיש לה סוג של שיער וכוס.

Wild elf

New member
חמודה, אני לא יודע איזה

בנים את מכירה, אבל אני לא מכיר אף בחור, ערס, חנון, מקובל, מכוער, חתיך, הורס, טמבל, שיתחיל עם מישהיא שהיא מכוערת טילים. אם כבר, אז אפשר להשתמש ביד...

Wild elf

New member
יש יתרונות ויש חסרונות

מצד אחד זה אומר שאת כוסית, כי ערסים מתחילים רק עם כוסיות. מצד שני, בלי להעליב, כנראה שאת נראת כוסית עד כדי קלה להשגה. אני לא מבין רק מה הבעיה? קשה להגיד "לך תזדיין"?

jenni Mor

New member
להגיד את זה לערס? ../images/Emo122.gif

לא רעיון טוב הייתי אומרת.. :) וככן, זה חייב להיות איזה ערס.. רק! אני כמעט התחלתי עם מישהו באיזו מסיבה, עד שאיזה ערס נדבק אליי.. ולא זז ממני כל הערב.. חוץ מזה, לבנים קשה להבין מסרים, לא משנה עד כמה הם ברורים..

../images/Emo31.gif

א. לאילו מסיבות את הולכת? ב. מה את מקרינה כלפי חוץ? ג. ערסים הם "עם" די דביל שמתחיל עם כל דבר שזז שיש לו 2 בליטות (אפילו מינימליות) ביזור החזה... לא לקחת ללב! ובהחלט להתחיל לחפש סגנונות שלשם ערסים לא נכנסים!

למעלה