בנות-

מיטללל

New member
בנות-

כמה זמן לפני מחזור אתן נעשות עצבניות לפני מחזור - שבוע? יומיים? יום אחרי? מיטל -לא רוצה להרגיש המשוגעת היחידה במדינה-

זכוכיות

New member
אני עצבנית 3 שבועות לפני שהוא מגיע

ובשבוע שהוא שם

alon79dan

New member
ממש בעאסה איתכן.. למה להיות בעצבים

למה בכלל להיות עצבניות?. זה מביא גם לנו עצבים.

O Lilith

New member
אלון79דן נראה לך שאנחנו נהנות מזה?

היינו שמחות לותר על התענוג. אתה יודע כמה זה מעצבן להיות עצובה על שטות ולדעת שאתה עצוב על שטות אבל עדיין לא להיות יכול לעשות כלום בנידון זה עוד יותר מעצבן ויש לך מעגל של משוב חיובי. שעות של הנאה... ל.

נעשית עצבנית ../images/Emo123.gif במהלך...

הרבה אומרים שלא כל כך כדאי להתקרב אלי ביומיים הראשונים של המחזור..... וזה לא שאני כ"כ עצבנית, פשוט - יותר רגישה. אז כל דבר פעוט יכול לעצבן אותי..

RS87

New member
היי אני חדשה

אני תמיד מתרגזת בקלות אבל אם אני סובלת (כאבי בטן מוות) כדי לשמור מרחק.

tovush

New member
לא תמיד אבל..

אם אני סובלת... אבל ליפעמים ביום-יומיים הראשונים כדאי להיתרחק ממני

מממ....

יומיים לפני ובמהלך... ובנוסף למעוצבנת, גם מודכאת... אבל עוברים את זה בשלום...

O Lilith

New member
לא בדיוק עצבנית...

אבל לוקחת ה-כ-ל כל כך קשה. הדמעות נאגרות ורק מחפשות תירוץ לזלוג. אם אין משהו טוב לראות בטלויזיה אני כבר מזילה דמעה. הכל נראה כמו סוף העולם, אני חושבת שהחלק במוח שאחראי על פתרון בעיות, אבוד בערפל איפשהו ודברים שבדרך כלל הייתי פשוט קמה ועושה אני לא מצליחה לראות איך אני יוצאת מזה. ולשאלתך... בערך שבוע לפני אני מסתערת על המקרר ורעבה כל הזמן, רגישה בצורה שלא תאמן. בזמן המחזור אין לי תיאבון בכלל, הרגישות עדיין שם. אחרי אני בסדר (בערך). ל.

לא עצבנית,

אבל אני לוקחת ה-כ-ל ללב. גם כשאני יודעת שצוחקים איתי, או שצינים איתי, אני פשוט מתעצבנת ומתחילה לבכות מכל דבר בערך. את לא המשוגעת היחידה

למעלה