בנות......

בנות......

יש לי בעיה, הגעתי לארה"ב לפני שבועיים, החומר לשיער (לחות לתלתלים של נטורל פורמולה) ניגמר, עשיתי סיבוב בחניות ויש או מוס או ג'ל, לא מצאתי משהו שדומה ללחות, התלתלים שלי ממש מבולגנים, אולי תוכלו להמליץ לי??. תודה

אבוי לבושה....

יש לי תשובה
.. אחותי הגיעה לארה"ב לפני כחודש, ולפני שבועיים יצא לי לבקר אותה.. תוך כדי טיול (מאתגר יש לציין) העלתה אחותי את אותה הבעיה! והיא ניסתה כל מיני קרמים עם לחות לשיער, אך התוצאות לא היו משביעות רצון... מייד נזכרתי שלאקסית שלי היה את אותו סגנון שיער... אז לקח לי אמנם חצי שעה להזכר במה היא השתמשה, ואז נזכרתי- בקבוק לבן עם כיתוב שחור לאורך... PAUL MITCHELL באנגלית צחה(קניתי לה שתיים ליתר ביטחון).. אחותי מדווחת על תוצאות טובות. אה, וברוכה הבאה

OrlyNL

New member
Paul Mitchell - Foaming Pommade

בקבוק לבן ארוך עם פקק שחור

אני לא בטוח ,

אבל אני חושב שזה המוצר. (תסתכלי לפי התיאור אם זה מה שאת מחפשת, ובמידה שלא-תעשי שוטטות קצרה באתר אולי תמצאי משהו שמתאים לך),

billc

New member
זה מה שקורה שגרים בסאן פרנסיסקו../images/Emo2.gif

OrlyNL

New member
איפה את גרה?

יש מקומות שכן אפשר למצוא בהם נטורל פורמולה (בניו יורק יש מלא, וגם בשיקאגו יש). לי גם שלחו מהארץ במשך הרבה מאוד זמן, אבל אז מצאתי פה משהו מעולה. זה נקרא Fiber Gum של גרנייה )Garnier(. זה אמנם יותר ג'ל מלחות, אבל זה מסדר נהדר את השיער. יש עוד כמה מוצרים טובים, אבל מסכימה איתך שאין כמו נטורל פורמולה

galgal0ne

New member
אני תמיד העדפתי קליאו

מריח הרבה יותר טוב, המרקם יותר נחמדד לי, אבל לי אין שיער ממש מתולתל, יש לי פשוט יהושוע פרוע, כמו שטל אוהב לקרוא לי, ג'וש

תודה לכולם

ו... מיסתבר שגם לפנטן יש קרם לחות לתלתלים, די בסדר, ואני מנסה עוד כמה דברים תודה :)

גם אני מצטרפת לקריאה

וממליצה בחום על פול מיטשל, ידידי. משתמשת בו כבר שנים (האמת? פיתחתי אלירגיה לכל החומרים הנוראיים שיש בארץ...) היום אין מצב שאני מחליפה אותו באחר. למקרה הצורך - יש את ג'ל התפוח שלהם, שמממש לא עושה את השיער קשה, אך מעמיד אותו כמו חיילים!\ שנה טובה

למעלה