בנות אתן יודעות על הופעות קרובות ?
ש שלייישלךךך New member 17/2/07 #11 שיגרה מעצבנת מאוד.. בשביל זה יש את ההופעות של ג'קו- לצאת מהשיגרה. אוהבת.
L livi4 New member 17/2/07 #6 והרשימה עוד ארוכה ... שלוש' מה שלומך? התגעגת לג'קו כמו כולנו אה??? בטירוף או בקטנה?
ש שלייישלךךך New member 17/2/07 #9 ליבי :] אמרתי נכון? או ליוי.. חח.. שלומי בסדר... לומדת ... לומדת .. :S מתחרפנת . ואיתך ? כןןןן!!! בטרוף !!!! התגעגעגעגתי כ"כ שזה לא ייאמן. הופעות באזורי המרכז לפחות תגידי לי :[ אוהבת :-*
ליבי :] אמרתי נכון? או ליוי.. חח.. שלומי בסדר... לומדת ... לומדת .. :S מתחרפנת . ואיתך ? כןןןן!!! בטרוף !!!! התגעגעגעגתי כ"כ שזה לא ייאמן. הופעות באזורי המרכז לפחות תגידי לי :[ אוהבת :-*
L livi4 New member 17/2/07 #15 זה היה בקטע מצחיק .... אם לא הבנת לא משנה .. ד"א בת כמה את?(לא חייבת לענות!)
L livi4 New member 18/2/07 #22 תגידי את לא רואה נולד לרקוד? + 2 בנות יפיפיות .ולא הייתי בהופעה בסילבר כי הקטנה הייתה חולה מאד : ( . פיספסתי אה?
תגידי את לא רואה נולד לרקוד? + 2 בנות יפיפיות .ולא הייתי בהופעה בסילבר כי הקטנה הייתה חולה מאד : ( . פיספסתי אה?
ש שלייישלךךך New member 18/2/07 #23 את האמת אני לא רואה.. חח בהחלט פיספסת אבל מה לא עושים בשביל הילדים ! תאמיני לי חח..