בנזוגי טוען שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי

בנזוגי טוען שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי

מצד שני כבר שנתיים זה לא קורה
בינתיים הוא עשה ילד ממישהי אחרת
שהוא לא בקשר איתה אבל מגדל את הילד
יש לי קשר טוב עם הילד
מצד שני אנחנו לא גרים יחד
והוא שומר על קשר עם האקסית המיתולגית שלו שאני ממש שונאת ויודעת שהיא רק רוצה להפריד ביננו
היא עוסקת בקואצ'ינג לזוגיות ובעצמה גרושה
ומטורפת הערצה ותשוקה לבן זוגי
הוא טוען שהוא רק מתייעץ איתה לגבינו ואין בינהם כלום
אני מאמינה לו שהוא לא מעוניין בה - אבל העצות שלה כל פעם מחדש מובילות לריב
היא מפמפמת לו שהוא הכי טוב ומנפחת לו את האגו
וגורמת לו להשפיל אותי ולהקטין אותי
כדי שאני "ארדוף אחריו"
הוא לא מוכן להפסיק את הקשר איתה
בנוסף נידמה לי שהוא מידי פעם עושה סטוצים עם אחרות
אני בת 40.
האמת שאני רוב הזמן מרגישה שאני שונאת אותו.
אני יודעת שאני חייבת להשתחרר מהמערכת יחסים המעוותת הזו למרות אהבתי לילד שלו
והרגשתי שאני אמא שלו.
כי הגבר הזה חסר תקנה, איננו נאמן ולא מכבד אותי בשום צורה

נשמע כמו תכנית ריאלטי, או סתם טראש טיוי אמריקאי.

כשתאהבי את עצמך מספיק גם כשאת לבד, בלי קשר לגילך, תעיפי אותו בבעיטה בלי בעיות. עד אז הקושי לשחרר כנראה רק בראש אצלך, כי הוא ממש לא משתדל.

המשך - שוחחתי איתו בנושא ומתברר שהוא לא בעיניין

של להתחתן איתי, אלא בעיניין של קשר פתוח.
(כלומר מההתחלה זה מה שהוא רצה ואני סירבתי ואז הוא בגד ועשה כרצונו ואמר שאחרי החתונה יהיה נאמן).
שאלה נוספת
אני מאד קשורה לילד , האם כדאי לי לבקש ממנו להמשיך להיות אמו כמו הורים גרושים?
יש לציין שהוריו מטפלים ומגדלים את הילד ואינני יודעת מה עמדתם אבל מרגישה ריחוק שכן כניראה אני מאיימת על הסבתא שהתרגלה להיות אמא במשרה מלאה

או לעזוב את העיניין ואת המשפחה הזו בכלל?

Shamy

New member
אני חושבת שאין טעם להכנס למשמורות

את במילא לא האמא של הילד והוריו מגדלים אותו והם האחראים לו.
&nbsp
אני כן חושבת שיש מקום לפרידה מהילד בצורה מאוד פורמלית ובמקום ניטרלי בהתייעצות עם המשפחה
&nbsp
אני חושבת שזה יהיה לטובתך האישית.
&nbsp
יהיו לך מערכות יחסים טובות יותר ואולי כאלה שיכללו ילדים אז אין צורך להתעסק באובססיביות אלא באמת להתנתק זה יעשה לך הכי טוב נראה לי. כל עוד יהיה לך עניין עם המשפחה (גם אם זה דרך הילד) את לעולם לא תצליחי להתנתק מהסיטואציה ולא תצליחי להמשיך לחיים עצמאיים יותר,טובים יותר ולהגיע לתובנות והערכה עצמית ובטחון עצמי גבוהים יותר.
&nbsp
בכל מקרה זה העצה שלי ,כי אני בן אדם מאוד רגיש וזה מה שאני הייתי עושה כי רק כך הייתי מצליחה לפתח חיים עצמאיים יותר.

בן כמה הילד?
ומה זה אומר "עשה ילד ממישהי אחרת"? מתי הוא עשה, בזמן שהייתם ביחד, או לפני? ואיפה האמא בתמונה? מדוע הסבתא והמשפחה מגדלים את הילד, איפה אימו הביולוגית?

המשך אבל שמתי לזה סוף

שולח לי הקלטה של שיחה איתו ועם האקסית שהוא שיקר לה שאמר לה שהוא אוהב אותה.. (לא ידעתי שאמר לה שהוא אוהב אותה) ושהוא באמת אוהב אותי..
היא בהקלטה מאיימת לשלוח אליו אנשים שירצחו אותו ואת בני משפחתו!!
בכל אופן כתבתי לו (אני מסרבת לדבר איתו) שיפנה למשטרה ושמבחינתי הכל הסתיים ואני מוחקת את כל המשפחה שלו מהחיים שלי (כמובן לא מבחינה פלילית.. כמו הפסיכית..) שיתרחק ממני לא יכתוב לא יטלפן ולא ישלח לי הקלטות הזויות...

שאתחיל את השנה החדשה נקי

Shamy

New member
ואו אני כל כך שמחה לשמוע את זה ממך

טוב, לא הקטע של הפסיכיות שהלכה שם אלא שהחלטת בצדק להתרחק ממנו ולהתחיל שנה טובה

אני מקווה שעזרנו לך, אני כ"כ שמחה לשמוע שהפורום עזר למישהו

כל הכבוד לך אני מחזקת את ידייך ושתהיה לך שנה מהממת בשמי

תמיד תרגישי חופשי לבוא בצל קורותינו מה שנקרא

Shamy

New member
צר לי לשמוע על סיפור כה כואב

אפתח ואומר את הדבר הבא , את לא הראשונה שנקלעה לסיפור כזה ולא האחרונה ויש פה לדעתי מספיק גולשים שהיו בסיפורים דומים(חבר'ה זה נאמר בקטע של צרת רבים חצי נחמה!אז לא להפגע זה לא נאמר במטרה לפגוע!
) . אפילו אני הייתי בקשר מאוד לא בריא לי ונשארתי כי כ"כ אהבתי עד שסלדתי ושנאתי כי התפכחתי.
נראה שהתפכחת , כי את שונאת אותו אבל אוהבת את הילד. אין ספק שזה תמיד מצב מאוד בעייתי כשאתה נקשר לבן משפחה אחר, אולם אני רוצה לציין בפנייך שכדאי שתסתכלי על החצי כוס המלאה ולא הריקה; דהיינו יש בך המון המון רגש ונתינה כלפי האחר, ואת אוהבת ילדים.(וזה לא דבר מובן מאליו לכל אחד, עד כמה שזה נשמע נורא המציאות לא תמיד יפה.)ואת אפילו קיבלת את העובדה שהוא מוכן לשתף את הבעיות שלכם עם אחרת(וגם זה , לא מובן מאליו, קל וחומר שמדובר באקסית).
בעיני זה מצביע על בן אדם מאוד בוגר,מאוד אחראי ומאוד רגיש (ושוב,זוהי מתנה לא עול,על אף שלעתים הדבר אכן מרגיש ככה) וכרגע,מאוד כאוב.

המערכת יחסים שאת נמצאת בה נקראית בד"כ מערכת יחסים "רעילה" ("toxic") או מערכת יחסים לא מתפקדת.
אין ספק שאין לך מקום בה ולו רק מהסיבה שעל אף שיש פה ילד שצריך לחשוב על טובתו , את לא ההורה שלו,את לא אמא שלו ואת לא אבא שלו ועד כמה שנדמה לך שזו אחריותך ,זו לא אחריותך! אלא של אביו (היות וכרגע הוא זה שחי איתו,והוא האפטרופוס החוקי שלו). ולכן את צריכה להתרחק מהמצב הרעיל.
אסתכן ואומר, מערכת היחסים הזאת היא לא בשבילך. אין פה אף אחד אשם , המצב פשוט גרוע לך! ואת צריכה להבין שאת זו שלא יכולה להתנהל כך במערכת יחסים (אם כי אני חייבת לומר לך אחוז האנשים שלדעתי היו מצליחים במערכת יחסים מורכבת שכזו הוא מאוד קטן).את צריכה בסופו של יום לחשוב על עצמך, את צריכה לפרוח במערכות יחסים ולא לשקוע בהם. את צריכה להרגיש את ממצה את מלוא הפוטנציאל שלך ובמערכת הנוכחית זה לא מתרחש ואני אשער שעל סמך התנהגות הצד השני היא גם לא תתרחש.

למרות שיש פה ילד אני ממליצה לך להתייעץ עם האבא ולשאול מה יהיה הכי טוב לילד,כיצד להגיד לילד להתראות מבלי שהוא יחשוב שזו אשמתו כי זה טבע העולם של ילדים(הם מאוד רגישים ומאוד נאיבים,או ככה אני רוצה לחשוב).דהיינו האם כדאי לנהל שיחה בעצמך עם אבא אל הילד או שיחה שלך עם הילד אחד על אחד (עדיף במקום ניטרלי כדי לא לקשר רגשות שליליים למקומות שהוא עדיין צריך להיות בהם במסגרת יומיומית ואז הוא לא יוכל להתנתק בקלות).

אני שמחה ששיתפת, גם אם זה כואב. קבלי
גדול ממני, ואני משערת שמרב חברי הפורום
מקווה שהעצות שלי ושל חברי הפורום עזרו לך
את מוזמנת תמיד להשאר בצלנו ובקרבנו ,אני חושבת שאני וחברי הפורום משתדלים להיות מקום תומך,מכיל ומחבק על אף הוירטואליות והאנונימיות. וכמובן תמיד מוזמנת להתייעץ ולשאול
אם את צמה שיהיה לך גמר חתימה טובה, ושנה טובה! שנה של התחלות חדשות וכזאת שתרגישי שהיוותה לך קרש קפיצה למקום טוב יותר לגבי עצמך.

למעלה