בניגוד לעצותיכם לא מוותרת על הילד, על האבא ויתרתי

בניגוד לעצותיכם לא מוותרת על הילד, על האבא ויתרתי

למרות שאני לא מרגישה שויתרתי על משהו - כי הוא לא נותן לי כלום חוץ מכאב ראש...
ועוד כל מיני דברים שלצערי הסכמתי לתת כי הייתי עיוורת לרוע ולחולי שבו

אבל אני לא מוכנה לוותר על הילד
ולא מסוגלת רגשית.
ומרגישה שהילד זקוק לי באותה המידה שאני רוצה להיות אמו.

איך לדעתכם כדאי להציג את זה בפני המשפחה

נכון, למרות שיש לאבא התקפי אלימות קשים נגד הילד

והסבים לא יכולים נגדו וישמחו שאני אגן עליו
או רק אם אאיים על דיווח זה יכול לעזור

אני מאמינה שהאבא פסיכופט אמיתי-וגם נרקסיסט זו הבעיה העיקרית בסיפור

רואה 6 6

New member
פייר להגיד לך,ואני כנראה אכעיס אותך

אם הייתי עובדת רווחה בחיים לא הייתי נותנת לך את הילד,את נשמע לי כמונעת מרגשות נקמה וחוסר יכולת להתנתק .
אם יקרה שהרווחה תוציא את הילד מהבית את לא תיהיי הראשונה בעדיפויות ,ללא אימוץ ולא לאומנה אפילו. לא לוקחים לאמץ ילד שהוריו חיים וקיימים!!
אם יש לך הוכחות חד משמעיות שהילד סובל ולא מתפקד את יכולה לתת דיווח לרווחה. זה בערך המקסימום.

תבואי לקחת אותו עם שתי גורילות מהוצאה לפועל..

הילד זה לא לכניסת נכסים אחרי שנגמר הקשר. תטפלי בעצמך אחרי קשר כזה ותדאגי לילד מרחוק.
זה לא משנה מה הוא רוצה כל עוד הוא לא בגיר, הוא מוטה מכך שמישהו מתנהג אליו טוב יותר מהוריו (נניח אין לי מושג מה קורה שם חוץ ממה שאת מספרת וזה סובייקטיבי), וזה לא אומר שאת בחירה מתאימה. זה הפתרון שלך אולי במקום לחפש זוגיות..לדלג ישר לילדים. דווחי לרשויות וזה המקסימום...

NEO83

New member

pov2

New member
בלונדינית- יש לך לינק לפרק הראשון של הודעתך?

כי נשמע שתגובה זו היא המשך לדיון קודם
&nbsp

רוצה להיות אימו או שאת האם?

אם את לא האם ורק רוצה להיות אימו, שום דבר לא יצא מזה ושום דבר גם בחיים לא יעבוד.
לילד יש אמא, לאבא תהיה בת זוג שתחשב בת הזוג של אבא עבור הילד, ומה את תהיי עבורו?
איך המדינה תראה את זה?

שלום

אנשים אוהבים את בני משפחתם, ודרך זה אפשר להעביר להם חוויות רגשיות מעצמנו. אמרי להם שאת מרגישה אימהות כלפי הילד, תארי להם את הרגשתך בכנות, בקשי את תמיכתם. כך ודאי יותר יבינו.
&nbsp

למעלה