בניגוד לפרסומים

Funky Giraffe

New member
בניגוד לפרסומים

השבט לא יופיעו בג'י ב20.8 השבט לא פעילים עד להודעה רשמית אחרת. כמו כן, בשבת תוכלו לראות בג'י הופעה של טונה מן בהרכב חדש עם כלים חיים ועם סנאגל חומרי סולו בביצועים נסיוניים. החבר'ה מההפי דייז מתבקשים לא לפרסם עוד דיס אינפורמציות חריפות שכאלה.

baby-g

New member
גרוע מאד כל הפרסומים האלה שלו

רק לרקורד הוא אמנם עושה את זה בג'י ספוט אבל זה לא קשור ולו במיל לכל מסיבות ההיפ הופ שנעשו בג'י עד עכשיו משמע לכל מי שמעורב במועדון עצמו או במסיבות שהמועדון עצמו מזוהה איתן במשך השנים אין יד ולא חצי יד בהפקה של האירוע לא באירגון לא בסגירת האמנים ובטח שלא בפירסומים מדובר בבנאדם שהשכיר את המקום ולא יותר מזה יום טוב לכולם

The Rattlesnake

New member
אני כבר באמת לא מבין

מי בדוק יופיע שם למה כל ההופעה הזאת מתחילה להשמע לי מאוד מפוקפקת!

מיאו18

New member
יאוו!!! כולם להכנס!!! דחוף!!!!

קרתה טעות מזערית קטנה אחרת שגררה אחריה טעויות ואי הבנות רבות חבר פתח פה הודעה ובטעות רשם: השבט , במקום ***טונה מהשבט****(השבט לא יופיעו , אבל טונה בא לתת הופעת יחיד מיוחדת!) ובטעות רשם ש: כלא 6 ורוי ו51% וש"ס(אני חושב) מופיעים **************בזמן שהם רק באים להתערבב בקהל ולתת כבוד********* כל שאר האומנים שאוזכרו בכל המודעות מגיעים להופיע!!!!! לא להתבלבל!!!!! כל האומנים שהוזכרו במודעות ובלפליירים יגיעו לערב!@!! במאה אחוז!@!! כדאי להגיע ולא להתבלבל לא מדובר בחלטורה ולא בערב מפוקפק חח כמו שהוזכר כאן מדובר בערב מאוד רציני וחבל לי מאוד שאתם! קהילת פורום תפוז ! לא תגיעו ותתנו כבוד!!! אני מקווה שהכל הוסדר והובן!!!! מאוד מקווה!!!! מתצנלים על כל אי ההבנות!!!! לא לשכוח! ה20.8.07 ממש ביום שני!!

Funky Giraffe

New member
מה אתה משה קצב?

וחבל לי מאוד שאתם! קהילת פורום תפוז ! לא תגיעו ותתנו כבוד!!! ערוץ 2!!!

Ak477

New member
תגיד

לא נמאס לך להציף את הפורום בזיוני שכל שלך?

ק ר ח

New member
אני משער שלניר נמאס להגיד את אותו דבר כמו

תקליט שבור,למרות שהוא הדגיש את זה מיליוני פעמים- המסיבה הזו לא קשורה למנהלי הג'י ספוט,לליינים שלה,או ליחצני"ם שלה לא קשה להבין,מדובר בבחור שהשכיר את המקום כמו כשעושים למישהו יומולדת,רק שהוא מארגן ערב היפ הופ,למען ההיפ הופ,וכל האמנים שהוא רשם יהיו שם,כל אחד יעלה לתת שיר,וזה ייצא הרבה שירים. איזה כיף שטונה מהשבט מופיע ועוד עם סנאגל,ששנים לא ראיתי אותו, וסבבה,גם אם כלא 6 לא יהיו שם רשום שהם יגיעו לעשות כבוד. ותכלס זה לא חלטורה,למרות שכל אחד פה שקשור לג'י ספוט מנסה להדגיש עד כמה זה לא רציני,אז לכולם(גם לאלה שיש להם מועדונים) נכון טעויות קורות,אבל כל הכבוד על הניסיונות להרים את הערב הזה,ואל תשכחו שלפני שכל היחצני"ם,אמנים,בעלי מועדונים היו יחצני"ם,אמנים או בעלי מועדונים גם הם עשו טעויות זה דבר שקורה,ויש מקום לטעות במיוחד אם פורסמו התנצלויות. מה שבטוח שלא כל האמנים שהם רשמו הם חרטא,אני אהיה שם,קוואמי יהיה שם,גם העקרב,גם קנדוג,גם סיי לה וי,ועוד הרבה.

DJ$upreme

New member
ההפקה והיחצנות הן של יאיר אליצור

שפנה למועדון והחליט להרים ביוזמתו ערב הופעות. כל הערב הזה מהליין אפ דרך הסאונד דרך מחיר הכרטיס וכלה ביחצנות, שייך לו. אני דווקא מחזיק ממנו על זה שלקח צ'אנס, הוציא כסף מכיסו, והחליט להרים אירוע היפהופ לגמרי בעצמו. לדעתי רשימת האמנים שהוא מביא היא די מכובדת! במיוחד כשמדובר בהפקה עצמית.טעויות? כולם עושים. בדיוק כככה מתחילים דברים יפים, ולפני שהיה לי מועדון זו היתה הדרך להרים יוזמות ולא לפחד. מקווה שיהיה ערב מהנה, וחלאס עם הזיוני שכל.

טופיקלי

New member
כן, הבנתי את זה מההודעה של קרח

אני שותף לדעתך לחלוטין על הרמת האירוע, ואני חושב שצריך לפרגן על כך בהגעה לשם. העניין הוא שהייתי שמח לקרוא הודעה נטולת שגיאות כתיב וזיוני שכל שמכילה רק מחיר, שעה ורשימת האמנים.

ק ר ח

New member
50 שקלים אם אני לא טועה,כדי לאשר את זה

פנה ל"מיאו18" או לAffecting שרשמו פה הודעות יחצנו"ת,שעה 22:00 זה אמור להתחיל אם אני לא טועה ולמרות הכל,הנה עוד פעם- סיי לה וי , דנסטר , טונה(מהשבט) , העקרב , קוואמי דה לה פוקס, קנדוג , ראפין , באד סטאף , צ'יקו באס , מטרו (ממשפחת תאקט) , רחוב שומשום , א.מ.ת(הלייבל של שי360) אילן באבילן , אלון שר , באים לבד-קרח ג'יזמו והקס!(מהתוכנית הדבר הגדול הבא) לוקאץ' , ווקל , נאצ'י נאץ' , ג'ו דה מכבי , וולקן , ועוד..... * ד"א אני לא יחצ"ן,או קשור להפקה בעצמי,סתם מנסה לעזור ולעשות פה קצת סדר.... קרח

מיאו18

New member
!!!!האומנים שיופיעו בערב!!!!

האומנים שיופיעו בערב: סיי לה וי , דנסטר , טונה(מהשבט) , העקרב , קוואמי דה לה פוקס, קנדוג , ראפין , באד סטאף , צ'יקו באס , מטרו (ממשפחת תאקט) , רחוב שומשום , א.מ.ת(הלייבל של שי360) אילן באבילן , אלון שר , באים לבד(מהתוכנית הדבר הגדול הבא) לוקאץ' , ווקל , נאצ'י נאץ' , ג'ו דה מכבי , וולקן , ועוד כל כך הרבה אומנים... שוב שווה להגיע! ולא להתבלבל!!!

mb13

New member
אני מת על לוקאץ'

יש לו איזה שיר משהו כמו "אני יזרוק אותך ליער ויוכלו אותך דובים" משהו כזה....

למעלה