בניו יורק ומחפש מישהי

מר מתוק1

New member
בניו יורק ומחפש מישהי

שלום לכולם, אני מגיע לניו יורק ביום שבת, ואשמח להכיר משהי למטרות ידידות או יותר, אם יש עניין, תכתבי חזרה. ותודה מראש מתוק מתוק מתוק "אם נאמין, ונמצה אפילו את ההזדמנויות הכי קטנות, אז נמצא את מה שהלב מבקש"

סלסרו

New member
לא הבנתי אם אתה מר או מתוק

בנות: כשאתן שומעות שמישהו מגדיר את עצמו "מתוק", זה סקסי בעייניכן? גורם לכן לרצות לפגוש אותו?

nalini

New member
ואם כבר בניו-יורק עסקינן...

מגיעה יום שישי, סופ"ש פרוע אחרון אחרי סיום הלימודים ולפני שיורדת לוושינגטון לקיץ... הצעות נחמדות לבילוי יתקבלו בברכה,(מחפשת מסעדה שמוכרת שווארמה!:) כמו כן גם ישראלים שהם לא ההורים שלי. מכירה את ניו יורק די טוב, ובכל זאת חושבת שזו תהייה הפעם הראשונה שבאמת אצטרך להעביר את המסלול התיירותי.( דווקא שכבר חשבתי שאוכל להמנע ממנו לגמרי...) אז אם למישהו יש הצעות או רעיונות איך להנעים את הסיוט הזה, אשמח לטיפים. לירז

nalini

New member
לא סתם

החברה הספרדית שלי קוראת לי "עגבנייה" עשיתם לי להסמיק
ואייל, לך בכלל אסור לצייץ, שעתיים בין טיסות לא נחשב!:) (נדבר כשתגיע למרילנד הקיץ..) אני פה עד יום שני בצהריים, אם סלסרו פתאום יחליט שאתגרים אינטלקטואליים או סתם דרינק חביב על הא ודא יכולים להגיע גם מהשכבות הצעירות

Mירב

New member
אל תיקחי את זה אישית

את לא הראשונה וגם בטח לא האחרונה שהוא סירב להיפגש איתה

nalini

New member
i don't think he said no...

because i didn't ask in person... either way NY is great... windy, but great

nalini

New member
ופה כבר שלישי בלילה:)

ופה כבר שלישי:) ומרילנד נפלאה, ירוקה ירוקה, שקטה וגם לא... אגמים נפלאים ועבודה שהתגלתה כהרבה פחות פשוטה ממה שחשבתי שתהיה. אבל גם את זה נעבור... ואלייך סילי סלסרו... תפתח יומן, הסופ"ש של ה15 ביולי אני קופצת לגיחה שוב. (זה אחרי שאחת החברות האמריקקיות הבריזה שנעלמה כל הסופ"ש ושלחה לי אימייל אתמול עם נזיפה של "לא יידעת אותי בכלל! פעם הבאה תני קצת נוטיס"... אז הנה פלנטי אוף נוטיס. ואני שונאת גפילטע. סתם בשביל הפרוטוקול
-ל.

סלסרו

New member
טוב!

I don't plan that far in advance.. אז תודיע זמן קצר לפני כן. ואל תדאגי, לא אאכיל אותך גפילטע.

lb2o

New member
באותו עניין..

אני מגיעה לניו יורק באמצע יולי, אשמח לקבל עזרה, מידע או כל דבר שיכול לעזור לגבי לינה בעיר. תודה ליאת

למעלה