בניו יורק כבר שלושה חודשים בויזת J2 - שאלה לגבי ביטוח רפואי
היי לכל חברי וחברות הפורום,
אשתי סטודנטית PHD באוניברסיטת קולומביה מחזיקה בויזת J1 ולא משלמת ביטוח רפואי (היא מקבלת ביחד עם המלגה שלה)
אני במסגרת היותי בן זוג שלה, לדברי אוניברסיטת קולומביה, משלם "חצי מחיר".
החצי מחיר זה 1400 דולר לחצי שנה בשביל ביטוח רפואי.
אני עובד ב2 חצאי משרה ולכן אני לא מקבל שום מימון לביטוח רפואי כלשהו.
בכל מקרה, זה עדיין נשמע לי מאוד יקר כל חצי שנה לשלם 1400 דולר למשהו שאני בקושי משתמש (בדרך כלל בריא וגם כשחולה פעם במיליון שנה אני לא באמת צריך רופא)
האם ישנן אופציות זולות יותר שכדאי לי לבדוק? בעיקרון כשבאתי לפה לפני שלושה חודשים עשיתי ביטוח רפואי של תייר מישראל וזה היה ממש זול. זה די מכסה לי את כל ההוצאות למקרה של אירוע חירום ובשגרה אני די סבבה.
האם אני יכול להיות פה ולחזיק ביטוח רפואי של חברת ביטוח בישראל?
בעיקרון אני פשוט מנסה לחשוב כיצד אני יכול לחסוך הוצאות מחיה כל עוד אני כאן וכמו שאתם בטח מתארים לעצמכם, ההוצאות בניו יורק הן אסטרונומיות.
תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
היי לכל חברי וחברות הפורום,
אשתי סטודנטית PHD באוניברסיטת קולומביה מחזיקה בויזת J1 ולא משלמת ביטוח רפואי (היא מקבלת ביחד עם המלגה שלה)
אני במסגרת היותי בן זוג שלה, לדברי אוניברסיטת קולומביה, משלם "חצי מחיר".
החצי מחיר זה 1400 דולר לחצי שנה בשביל ביטוח רפואי.
אני עובד ב2 חצאי משרה ולכן אני לא מקבל שום מימון לביטוח רפואי כלשהו.
בכל מקרה, זה עדיין נשמע לי מאוד יקר כל חצי שנה לשלם 1400 דולר למשהו שאני בקושי משתמש (בדרך כלל בריא וגם כשחולה פעם במיליון שנה אני לא באמת צריך רופא)
האם ישנן אופציות זולות יותר שכדאי לי לבדוק? בעיקרון כשבאתי לפה לפני שלושה חודשים עשיתי ביטוח רפואי של תייר מישראל וזה היה ממש זול. זה די מכסה לי את כל ההוצאות למקרה של אירוע חירום ובשגרה אני די סבבה.
האם אני יכול להיות פה ולחזיק ביטוח רפואי של חברת ביטוח בישראל?
בעיקרון אני פשוט מנסה לחשוב כיצד אני יכול לחסוך הוצאות מחיה כל עוד אני כאן וכמו שאתם בטח מתארים לעצמכם, ההוצאות בניו יורק הן אסטרונומיות.
תודה רבה ושיהיה שבוע טוב