בניחוש חוקר יישודר בערוץ הנוער החדש מעכשיו

enigma14

New member
בניחוש חוקר יישודר בערוץ הנוער החדש מעכשיו

ראיתי בפרומו של YES STARS NEXT קטעים מבניחוש חוקר

riktal

New member
החלטה מפגרת אבל

העיקר שהם משדרים את הסידרה הזאת! לא אכפת לי איפה/מתי/איך - העיקר שמשדרים אותם (וזה בטוח לא יהיה בשעות מפגרות כמו 03:00 או 08:30 ביום שבת...
גם את על טבעי העבירו לערוץ הזה ואת מגרש ביתי - בקיצור, את כל הסדרות הטובות. כנראה שסוף סוף הממיר של יס שלי יעבור מערוץ האקשן (עליו הוא נמצא תמיד) לערוץ אחר.
.

riktal

New member
עוד אין לו מספר

הערוץ יעלה רק ב-17 לחודש (שזה יום ראשון בעוד שבוע), אז יש עוד זמן. אני מניחה שהם יעשו סדר וימשכו את כל הערוצים אחד קדימה במקום הולמרק, אז זה יהיה בסביבות העשרה, בטח 15.

riktal

New member
כן אבל

הם לא הולכים לבטל את יס ישראלי, אלא רק להעביר את כל הערוצים אחד קדימה (לפחות זאת דעתי).

enigma14

New member
ייבטלו את הערוץ

כל התוכניות מקור יהיו בערוצי יס סטארס אחרים לפי ז'אנר.קראתי על זה וזה מה שהיה כתוב

riktal

New member
אולי את צודקת, אבל

לפי הפרסומים הערוץ יעבור למספר 12, במקום דרמה, שכנראה יעבור ל-13 וכך הלאה. בכל מקרה בשבוע הבא נראה, כי הכל מתחיל ב-10 לחודש.

TeddyPicker

New member
אני מסכימה שזה מפגר.

התוכנית הזו אולי נמכרת בתור זו שמעט טיפשית וטינאג'יריית, אבל יש בה הרבה יותר תחכום מזה. וברמת העיקרון, יסטארס-נקסט אמור להיות לכל הסדרות שלא מתחלקות באופן מוחלט וברור לדרמה, אקשן או קומדיה. וכן, הם משלבים תוכניות מקור ישראליות בערוצי בז'אנרים. אהאהאא, יום ראשון הקרוב. %^$% [למרות שטכנית, אההאאה יום שני
, נו, גלי!]

riktal

New member
אני יכולה להגיד שלפחות על PYSCH

בעיקר בעונה הרביעית - קשה קצת להגיד אותם. יש להם עדיין את החלק הקומי, אבל יש בהם גם המון אקשן ואפילו דרמה, כך שזאת באמת בעיה לשייך אותם לערוץ אחד. בכל מקרה, לדעתי לפחות, נאקסט הולך להיות הערוץ החדש הכי אהוב עלי כי כל הסדרות שלי עוברות לשם.

riktal

New member
התכוונתי ל-"להגדיר אותם"

זה מה שקורה כשכותבים במצב של "לא בפוקוס מלא" (ראה הסבר למעלה).

למעלה