בניין מגורים בגובה 31 קומות . ברחוב רמז פינת ארלוזרוב בתל אביב.
פ פירומן 1998 New member 12/2/07 #2 העיקר לדחוף עוד בניין מסריח ../images/Emo70.gif העיקר לקנות עוד מגרש במרכז העיר , מה איכפת לעירייה שיהיו עוד יותר " פקקים " ו-רחוב ארלוזורוב יהיה עוד יותר מסריח מימה שהוא היום , ויהיו שם יותר אנשים חולי סרטן בגלל זיהום אויר !!!!!!
העיקר לדחוף עוד בניין מסריח ../images/Emo70.gif העיקר לקנות עוד מגרש במרכז העיר , מה איכפת לעירייה שיהיו עוד יותר " פקקים " ו-רחוב ארלוזורוב יהיה עוד יותר מסריח מימה שהוא היום , ויהיו שם יותר אנשים חולי סרטן בגלל זיהום אויר !!!!!!
פ פירומן 1998 New member 12/2/07 #3 היה אמור להיות שם מגרש כדורסל לפי התוכנית המקורית הקודמת היה אמור לקום שם בניין ההנהלה של " מכבי תל אביב " .
היה אמור להיות שם מגרש כדורסל לפי התוכנית המקורית הקודמת היה אמור לקום שם בניין ההנהלה של " מכבי תל אביב " .
פ פירומן 1998 New member 12/2/07 #4 מגרש ארלוזורוב פינת ארבע ארצות היה שם פעם הבניין של " שגרירות איראן " לפני 30 שנה .
פ פירומן 1998 New member 12/2/07 #6 מה אתה רוצה לדעת ? .......... ש-הבניין נהרס ובמקומו ניבנה מתנ"ס ? ...................
I ILoveNadav New member 13/2/07 #7 חחחח.. איזה ממורמר!.. פשוט סעו ברכבת!! אני בפעמיים בשנה שיוצא לי להיות בתא אני נוסע ברכבת.. חח..