בנייתבובת מפרקים-חוטים...הדרכה בבקשה

בנייתבובת מפרקים-חוטים...הדרכה בבקשה

צהריים טובים לכולם. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריך (או להסביר לי פה) כיצד בונים בובת מפרקים (מקרטון או נייר), אשר פירקיה מחוברים בסיכות (פין פציל?) -מזיזים את פרקי גופה באמצעות חוט אשר עובד בין הפרקים של הגוף - כאשר המשיכה בחוט מתבצעת המחלק התחתון של הגוף... מקווה שהבנתם את כוונתי
תודה מראש..

בבקשה הדרכה לבחורה של וורונסקי

ראשית נעים מאוד וברוכה הבאה למשפחת הבובנאים
כמובן שמיד הבנתי את כוונתך ונזכרתי שפעם נושא זה הועלה בפורום אז צללתי עמוק אל מעמקי הפורום וסקרתי דף דף... אפילו הגעתי לדף האחרון בארכיון הפורום, סה"כ עמוד 115 אבל מה לא עושים למען חברת פורום ועוד חדשה
קראתי ונזכרתי בהודעות רבות מהעבר - מה שהפך את החיפוש לארווווווווווווווווווך אם כי מהנה ולא מצאתי
אבל לא אחד כמוני יתייאש ( הזיכרון שלי התעקש שהיתה הודעה כזו ) אז חזרתי דף דף, הפעם לאחור ו
מצאתי
אני מצרף לך קישור להודעה הראשית שהועלתה ע"י ליאור קסם חממה אבל שימי לב שמתחתיה יש הודעות עםדמויות נוספות באותו סיגנון!!!!!!!!!! אם יהיו לך שאלות נוספות אליה העלי אותן ואני אסב את תשומת ליבה, היא מקסימה ותשמח לעזור. מקווה שגם אני עזרתי קצת

בשמחה רבה רבה רבה רבה ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

תודה על המחמאה
השמחה העולה מתגובתך שווה הכל
נשמח להמשיך ולהיות לעזר ועוד יותר אם יבוא לך להעלות תמונות של מה שיצרת בעקבות - לא חובה אז אל תלחצי... מבטיח שבכל מקרה את מקובלת כאן בברכה תמיד

למעלה