בניית אתר בהתנדבות

tsvika3

New member
בניית אתר בהתנדבות

אהלן אני מחפש לבנות פרוייקט (אתר) ראשון בהתנדבות (למטרה טובה��)
מישהו מכיר אולי איפה ניתן למצוא פרוייקטים כאלה?

לא כדאי. בדרך כלל שני הצדדים יוצאים מאוכזבים

לפני כ-15 שנה כשאני למדתי פיתוח, זה היה נפוץ. הרבה צעירים שהכרתי התחילו כך את דרכם. היו פונים לעמותה / חנות / עובד עצמאי, והיו מציעים להם לבנות להם אתר. היו לכך יתרונות גם למפתח וגם ללקוח:

-המפתח היה מקבל ניסיון מהעולם האמיתי, וגם היה לו תיק עבודות
-הלקוח היה מקבל מוצר שבדרך כלל לפני 15 שנה לא היה משלם עליו

הבעיה שזה עובד רק בתואריה. במציאות, אף אחד לא יצא מורווח מהסכמים כאלו.

אם הלקוח היה משקיע בעיצוב, תוכן ונתונים לאתר, ובעיקר היה משקיע זמן בפרוייקט - הוא היה מקבל אתר חובבני ביחס להשקעה הגדולה שהשקיע. לרוב העסקים, גם הקטנים ביותר, זמן שווה הרבה כסף. ובמצבים הפוכים, שהמפתח לא קיבל עיצובים, לא קיבל תוכן איכותי וכו' - המפתח היה מבזבז את זמנו לריק, כי התוצאה לא הייתה מרשימה, והלקוח היה "זונח" את האתר במהירות.

אחרי שראיתי עשרות(!) פורייקטים דומים שכולם נכשלו כשלון ברור, ההמלצה שלי היא חד משמעית, גם למפתחים וגם ללקוחות. שני הצדדים יצאו מופסדים.

המלצה למפתח: בסופו של דבר, רק אתר שעומד לאורך זמן באינטרנט יביא לך מוניטין ויתן לך ניסיון. לעבוד כמה שבועות על אתר שהלקוח לא מרוצה ממנו, לא יוסיף לך כלום מעבר לתסכול. אם יש לך זמן להשקיע, בנה אתר לעצמך. לא משנה באיזה סגנון, אם תבנה לעצמך, תוכל לעשות הרבה מעבר ממה שתוכל לעשות עם אתר של לקוח.

לפי הסגנון של הפיתוח שאתה מכוון אליו, תוכל לבנות אתר שיעשיר את הידע שלך. אם המטרה זה קידום באינרטנט, אפשר לבנות חנות למכירת כמוצר, לעבוד קשה קשה ולראות איך מגיעים לתוצאות יפות בגוגל.

אם המטרה להראות יכול פיתוח מרשימה, לא חסרים כלים שאתה יכול לבנות, כדי להראות למעסיקים את הידע שלך (ובינתיים להעשיר את האינטרנט).

בעיקר מה שמרשים מעסיקים, זה פעילות רבה ב-github. זה מראה שאתה באמת חלק מקהילת הפיתוח, ולא סתם חובבן.

ללקוחות היום יש חלופות טובות מאוד אם הם לא רוצים להשקיע. יש אתרים כמו WIX שנותנים תוצאות מדהימות במינימום השקעה.

asaf1567

New member
שלום לך, אם יש לך ניסיון בוורדפרס ותוסף איקומרס יש לי אתר

יש לי אתר שאני מנסה לבנות, דרך הוראות מהיוטיוב, אז אם יש לך ניסיון בוורדפרס ומכיר את התוסף ווקומרס שהופך את האתר לחנות, אתה מוזמן לנסות עלי את הכישורים שלך. במידה ותרצה שלח הודעה בפרטי. תודה

למעלה